unforgiven Δημοσ. 3 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2001 Συμβαίνει κάτι παράξενο στην εγκατάσταση της Creative DXR3...<BR>Ο υπολογιστής παγώνει ενώ εγκαθιστώ τους drivers. Και δεν εννοώ μέσω κάποιου setup, αλλά μέσα από το "new hardware found" κτλ των 98SE...<BR>Μια-δυο φορές που κατά τύχη τελείωσε η εγκατάσταση, το μηχάνημα κόλλαγε στο φόρτωμα των w98, σε μια μαύρη οθόνη...<BR>Κάθε ιδέα, ευπρόσδεκτη!
deathlok Δημοσ. 5 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by unforgiven:<BR><STRONG>Συμβαίνει κάτι παράξενο στην εγκατάσταση της Creative DXR3...<BR>Ο υπολογιστής παγώνει ενώ εγκαθιστώ τους drivers. Και δεν εννοώ μέσω κάποιου setup, αλλά μέσα από το "new hardware found" κτλ των 98SE...<BR>Μια-δυο φορές που κατά τύχη τελείωσε η εγκατάσταση, το μηχάνημα κόλλαγε στο φόρτωμα των w98, σε μια μαύρη οθόνη...<BR>Κάθε ιδέα, ευπρόσδεκτη! </STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>katebase apo to site tis creative kanenan pio kainourio driver borei na exei xalasei to cd sou.
SATELLITE Δημοσ. 5 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2001 kane ayto pou leei o deathlok kai an den ginei tipota, allakse pci slot stin karta. ta idia mou ekane kai emena i sb 5.1, kai molis tis alaksa slot ola eginan kanonika.
unforgiven Δημοσ. 5 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2001 Την εγκατάσταση (που κόλαγε) την έκανα από τους τελευταίους drivers που κατέβασα από το ionternet και όχι από cd...<BR>Στην πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω να αλλάξω και slot.<BR>Τhnx!
NeTeD Δημοσ. 5 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2001 Mou eixe tyxei ki emena ayto to provlima akrivws.<P>Telika htan provlimatikh h karta kai efyge gia epistrofh. H kainourgia doulepse aprovlimatista.<P>Dokimase na tin valeis pantws kai se kanena allo PC.<P>
unforgiven Δημοσ. 5 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2001 Δούλευε μια χαρά στο παλιό pc και άλλαξα την κάρτα γραφικών με μία G450 και όλα πάνε καλά...<BR>Μάλλον πρόβλημα software είναι...
anty Δημοσ. 6 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2001 ΜΑΝΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΒ ELITE E?<BR>ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ELITE ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΟΛΑΓΑΝΕ ΜΕ DXR3. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΙΟΣ ΜΒ.<BR>Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ ΑΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΒ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ELITE)<BR>Η ΑΛΛΗ ΚΑΡΤΑ DVD. <BR>
unforgiven Δημοσ. 6 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2001 Όχι φίλε μου... Δεν έχω Elite. Έχω μια MSI K7T266 Pro-R
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Αυγούστου 2001 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2001 Aχ, αχ, αχ! Έχω <B>ακριβώς</B> το ίδιο πρόβλημα. Βάζω την κάρτα, βάζω drivers και κολλάει στο bootάρισμα των Win98SE (αγγλικά). Τι slot άλλαξα, τι έβγαλα όλες τις άλλες κάρτες, τι λιβάνια, τι καντήλια έριξα, τίποτα! Έχω την DXR3 στο ράφι 6 μήνες τώρα γιατί δε μου παίζει η ρημάδα... Κόντευα να τρελλαθώ, το ξέχασα το πρόβλημα (και την DXR3...) και τώρα μου το θύμισες!<BR>Βέβαια εγώ έχω ELITE m/b (όπως μάντεψε ο anty). Τελικά δεν ξέρω αν φταίει το ELITE ή φταίει γενικότερα το VIA chipset. <BR>Συγγνώμη, δεν κατάλαβα, τώρα σου δουλεύει η κάρτα με την G450; Πριν τι κάρτα γραφικών είχες; Έχω μια nVidia MX.<P>ΥΓ: Βρε anty, είναι δεδομένο ότι έχουν πρόβλημα οι καταραμένες οι ELITE; Για πες...
unforgiven Δημοσ. 7 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2001 Πριν είχα μια Hercules 4500 Kyro II και η DXR3 είχε τα προβλήματα που προανέφερα. Με την G450 δουλεύει μια χαρά.<BR>Την Matrox δεν την κρατάω γιατί είναι πολύ αργή. Επομένως με βλέπω να σκοτώνω την 4500.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.