Προς το περιεχόμενο

Aπρίλης '83

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο αδελφός μου γεννήθηκε τότε και στα 33 του χρόνια θα κυριεύσει τον πλανήτη σαν Αντίχριστος, έτσι λένε κάποιοι...

Φυσικά όταν θα είναι κυρίαρχος του κόσμου δεν θα ξεχάσει τον αδελφούλη του και θα του αγοράσει ένα καλό αυτοκίνητο και μπόλικα βενζινάδικα.

Δημοσ.

Υπάρχει ένα κύμα πολύ έξυπνων παιδιών λέγεται απο διάφορες φήμες, των παιδιών Indigo που ευνοήθηκαν αστρολογικά την ώρα της σύλληψη τους απο πλανητικές συνόδους και γεννήθηκαν τον Απρίλιο του 1983 ... κατα μερικούς απο κεί και για πολλά χρόνια ακόμα.

Δημοσ.

Πρέπει να είχε συλληφθεί στην ύπαιθρο αλλιώς δεν παίζει.

Πάντως από σα έχω διαβάσει όλα καταλήγουν ότι τότε θα γίνει το μπαμ

ο Πρόδρομος είχε πει κάποια πράγματα

1. θα δημιουργηθεί η νέα Σιών (Ισραήλ το 47)

2. Θα υπάρχει έκρηξη πληροφορίας (internet)

και κάποια άλλα τα οποία δε θυμάμαι

Δημοσ.

Εγω παντως προετοιμαζομαι για την μερα που θα κυβερνησω τον κοσμο (Αυγουστος 2012) ετοιμαζω και μια blacklist...

Δημοσ.
Πρέπει να είχε συλληφθεί στην ύπαιθρο αλλιώς δεν παίζει.

Πάντως από σα έχω διαβάσει όλα καταλήγουν ότι τότε θα γίνει το μπαμ

ο Πρόδρομος είχε πει κάποια πράγματα

1. θα δημιουργηθεί η νέα Σιών (Ισραήλ το 47)

2. Θα υπάρχει έκρηξη πληροφορίας (internet)

και κάποια άλλα τα οποία δε θυμάμαι

Ποτε; Το 83; ???

Δημοσ.
Τί ξέρετε για τα παιδιά που γεννήθηκαν τότε;

Ότι σήμερα είναι 24 χρονών.

Τίποτα άλλο.

Οτιδήποτε άλλο κοινό, για όλα τα παιδιά του κόσμου που γεννήθηκαν εκείνον τον μήνα, εκτός του ότι γεννήθηκαν τον ίδιο μήνα του ίδιου έτους, παραπέμπει σε μεσαιωνικό σκοταδισμό και χαμηλοτάτου επιπέδου αναζήτηση (κατα την προσωπική μου γνώμη βέβαια που χαρακτηρίζει εμένα και όσους την ενστερνίζονται και ελπίζω να μην προσέβαλα κανέναν άθελά μου).

Δημοσ.

Αν παρακολουθουσατε τον εγκυρο και εγκριτο Χαρδαβελλα θα ξερατε...Κοτζαμ 3-4 εκπομπες στη σειρα ειχε κανει επι του θεματος...:lol:

Δημοσ.
Ποτε; Το 83;

Και καλά ότι θα γίνει η Β Παρουσία αν συμβούν αυτά τα γεγονότα.Οι ευαγγελιστές που ψηφίζουν μπους τέτοια πιστεύουν.Γι αυτό και είναι φιλοΙσραήλ.

Τώρα αυτά τα παιδιά όπως έχει πει και ο Φουράκης είανι η μετενσάρκωση αρχαίων ηρώων γι αυτό και τους επισκεπτονται οντότητες κλπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...