Προς το περιεχόμενο

SsummVm English

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους...

Έχω βρεί πάρα πολλές εκδόσεις του ScummVm η οποίες όμως είναι είτε στα γαλλικά είτε στα προτογαλλικά...

Δέν έχω βρεί πουθενά την αγγλική έκδοση!

Ξέρει κάποιος που θα βρώ τα Αγγλικά αρχεία για τα παραπάνω games?

Fate of atlantis, Sam & max, Day of the tentacle, Full throttle etc

• Moderators
Δημοσ.

To scummvm είναι ένα είδος open source emulator για παιχνιδια που δημιουργήθηκαν με συγκεκριμένες μηχανές (με πρώτη και καλύτερη τη μηχανή scumm -τις διάφορες εκδόσεις της- και αργότερα στον κώδικα ενσωματώθηκαν και άλλες - ενώ αναμένεται να γίνει ακόμα ευρύτερο το σύνολο στο μέλλον).

Δεν υπάρχουν εκδόσεις των παιχνιδιών για το ScummVM (πλην ελάχιστων εξαιρέσεων όπου παρέχονται κάποια μικροpatches για να είναι συμβατά με ScummVM). Υπάρχουν οι κανονικές εκδόσεις των παιχνιδιών τις οποίες υποστηρίζει ή όχι ή όχι πλήρως το ScummVM.

That said, η τελευταία έκδοση του ScummVM βρίσκεται στην διεύθυνση:

http://www.scummvm.org/downloads.php

και είναι by default αγγλική. (Δε θυμαμαι αν υποστηρίζει άλλες γλώσσες).

Για το που θα βρεις τις αγγλικές εκδόσεις των παιχνιδιών που αναφέρεις... Μια και ως παιχνίδια της LucasArts δεν εχουν ενταχθεί ποτέ επίσημα σε abandonware, μπορείς να τα αγοράσεις απο κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Οι εναλλακτικές είναι γνωστές και δεν μπορούν να αναφερθούν εδώ λόγω των κανόνων του forum...

Δημοσ.

To ScummVm το αγγλικό το έχω...

Games δεν μπορώ να βρώ ούτε απο την lucas arts ούτε απο τον θείο (που να μην είναι με περίεργους υπότιτλους και buttons... Τηνχ πάντως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...