MsquitoPrincess Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Εξαρτάται τη χρήση που θες να κάνεις. Αν το θες περισσότερο για επαγγελματική χρήση,πας σε Ε65.Αν πάλι θες να αξιοποιήσεις τις multimedia εφαρμογές πας σε Ν73. Το Ε65 θεωρείται το πιο ποιοτικό κατασκευαστικά κινητό της Nokia ,αλλά επειδή το target group του είναι κυρίως επαγγελματικό, η κάμερά του παρόλο που είναι στα 2 mpxls δεν έχει τόσο καλή λήψη όσο αντίστοιχα κινητά στα 2mpxls,δεν έχει τη δυνατότητα βιντεόκλησης (το αναφέρω μιας και πλέον έχουν τέτοια δυνατότητα χρήστες και μη usim καρτών) ή δεν έχει όλες τις δυνατότητες του n73 σε θέματα βίντεο και φωτογραφίας. Οπότε βλέπεις τι χρειάζεσαι πιο πολύ και πράττεις αναλόγως.
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Να το πω απλα HTC P4350. Tα Nokia ειναι πλεον μπανανες και αν σου παθει κατι εχεις να φας καλα απο το Ελληνικο Service
cordobros Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 ρε παιδια εχω παρει εδω και μια εβδομαδα το n73 music edition και ναι μεν ολα καλα αλλα δεν μπορω να βαλω θεματα που εχω κατεβασει απο το ιντερνετ,γιατι μου βγαζει συνεχεια οτι δεν εχουν την πιστοποιηση τηs νοκια. εχει κανειs τιποτα θεματα με vista που να ειναι εγκεκριμενα απο την νοκια; η εαν υπαρχει τροποs να περασω τα θεματα που εχω.
nikoss Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 ρε παιδια εχω παρει εδω και μια εβδομαδα το n73 music edition και ναι μεν ολα καλα αλλα δεν μπορω να βαλω θεματα που εχω κατεβασει απο το ιντερνετ,γιατι μου βγαζει συνεχεια οτι δεν εχουν την πιστοποιηση τηs νοκια.εχει κανειs τιποτα θεματα με vista που να ειναι εγκεκριμενα απο την νοκια; η εαν υπαρχει τροποs να περασω τα θεματα που εχω. Και εμενα στα θεματα που κατεβαζω μου βγαζει το μηνυμα αυτο αλλα περνανε κανονικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.