ninjuice Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Παιδες τα windows αναγνωριζουν το σκληρο μου ως κατι το εξωτερικο αν και ειναι εσωτερικος μου το βγαζει καθε φορα στο system tray με την ασφαλη καταργηση του υλικου.Δουλευει μια χαρα αλλα γινεται να το ξεφορτωθω απο εκει???
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Ναι, κι εγω οταν προσθεσα δισκο μετα εκει μου το εμφανιζε... αλλά με ενα φορματ εστρωσε.
thanocaster Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μήπως είναι SATA2 ο σκληρός σου; Διότι εάν είναι και έχει και Hot Plug είναι φυσιολογικό να στον εμφανίζει εκεί...
ninjuice Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Nαι οντως ειναι sata-2 αν πατησω καταργηση θα φυγει απλα το εικονιδιο ή δε θα λειτουργει και ο σκληρος?
thanocaster Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Άμα έχεις το λειτουργικό πάνω δεν θα γίνει η κατάργηση. Αν δεν έχει πάνω το λειτουργικό θα καταργηθεί (ακριβώς όπως ένας εξωτερικός) μέχρι την επόμενη φόρτωση του λειτουργικού σου...
random Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Τους Sata δισκους (εκτός απο τον 1ο που έχεις το λειτουργικό) μπορείς να τους συνδέεις/αποσυνδέεις ενώ το pc ειναι σε λειτουργία, αντιθετα με τους pata που αυτο μπορει να προκαλέσει κόλλημα και απώλεια αρχείων. αρα εχουν ενα απο τα χαρακτηριστικά των εξωτερικών δίσκων. γι αυτό εμφανίζονται στο tray icon, ωστε να ειδοποιήσεις το λειτουργικό οτι σκοπεύεις να κάνεις μια αποσύνδεση, να σταματήσει να χρησιμοποιεί το δίσκο, και να γίνει η αποσύνδεση με περισσότερη ασφάλεια για τα αρχεία σου, οπως και με τα usb drive. Aπ' ότι βλέπω το οι Sata δίσκοι εμφανίζονται στο εικονίδιο, ειδικά με μητρικές Nforce4, και εφόσον εγκαταστήσεις τους ανάλογους nvidia drivers. μια λύση που βρήκα (μόνο αν έχεις nforce chipset !!!!!) : For nForce chipsets, you can add the following to registry: In HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ nvata add DWORD DisableRemovable, set to 1 Reboot. 64-bit systems use nvata64. Some chipsets might use nvatabus instead. This doesn't work with VIA chipsets (driver vide or videX64), the only option I've found for them is to use older drivers that don't support SATA hotplug. -------------------- εφόσον το κρύψεις το εικονίδιο, καλύτερα μην παίξεις με hot plug/unplugging των sata, καλού-κακού.
ninjuice Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Εναν εχω ολο κι ολο με το λειτουργικο μεσα και δεδομενα,πηγα να τον κανω καταργηση απο το tray αλλα δε με αφησε γιατι ελεγε οτι χρειαζεται για το συστημα,παντως εχω MOBO Asus A8N-SLI Premium αρα εχει chipset nforce 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.