omen34 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Παιδιά ξέρει κανείς τι είναι το BONJUR SERVICE το οποίο το βλέπω στο firewall να ζητάει πρόσβαση προς τα έξω όταν συνδέωμε στο internet??? Είναι κάτι επικίνδυνο ??? Το γνωρίζει κανείς ??? Pls Help !!! :confused::confused::confused::confused::confused:
dali13gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Bonjour_(software)
omen34 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Dali13gr ευχαριστώ πολύ για την άμμεση απάντηση αλλά τα πολύ φτωχά αγγλικά μου δεν με βοηθούν να καταλάβω περί τίνος πρόκειται. Αν μπορείς να με βοηθήσεις λίγο παραπάνω σε ποία εφαρμογή αναφέρεται το συγκεκριμένο service. θα το εκτιμήσω πάρα πολύ !!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Παιδιά ξέρει κανείς τι είναι το BONJUR SERVICE το οποίο το βλέπω στοfirewall να ζητάει πρόσβαση προς τα έξω όταν συνδέωμε στο internet??? Είναι κάτι επικίνδυνο ??? Το γνωρίζει κανείς ??? Pls Help !!! :confused::confused::confused::confused::confused: Μήπως έχεις εγκαταστήσει στο PC σου το Bonjour; (υποθέτω ότι χρησιμοποιείς Windows) Δεν είναι επικίνδυνο: είναι ένα πρόγραμμα αυτόματης εύρεσης δικτυακών πόρων, δηλαδή επιτρέπει στον υπολογιστή σου να βρίσκει και να επικοινωνεί αυτόματα με υπολογιστές και άλλες συσκευές που έχουν συνδεθεί στο ίδιο δίκτυο με εσένα. Κάνει χρήση της θύρας UDP 5353.
omen34 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 paredwse ευχαριστώ πολύ για την άμμεση απάντηση. Έχω windows vista ultimate x32 greek. Δεν έχω εγκαταστήσει εγώ την συγκεκριμένη εφαρμογή. Πως μπορεί να έχει εγκατασταθεί ? Μήπως έχει σχέση με ftpserver που έχω εγκατεστημένο? Μήπως είναι service των vista ? Δεν ξέρω τι να πω.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 paredwse ευχαριστώ πολύ για την άμμεση απάντηση.Έχω windows vista ultimate x32 greek. Δεν έχω εγκαταστήσει εγώ την συγκεκριμένη εφαρμογή. Πως μπορεί να έχει εγκατασταθεί ? Μήπως έχει σχέση με ftpserver που έχω εγκατεστημένο? Μήπως είναι service των vista ? Δεν ξέρω τι να πω. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δεν έχω Windows. Αλλά όταν διάβασα για Bonjour service, το μυαλό μου πήγε κατ'ευθείαν στο παραπάνω. Mία σκέψη: Μήπως έκανες αναβάθμιση από Windows XP σε Windows Vista; Μήπως στα Windows XP είχες εγκατεστημένο το iTunes, το Quicktime ή λογισμικό για iPod; Όλα τα παραπάνω εγκαθιστούν το Bonjour Service στα Windows. Πηγή: http://www.technoblogo.com/2007/02/10/Windows+Vista+Very+Slow+Network+Fix++A+Bad+Bonjour+Service.aspx
omen34 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Mία σκέψη:Μήπως έκανες αναβάθμιση από Windows XP σε Windows Vista; Μήπως στα Windows XP είχες εγκατεστημένο το iTunes, το Quicktime ή λογισμικό για iPod; Όλα τα παραπάνω εγκαθιστούν το Bonjour Service στα Windows. Όχι έχω κάνει Clean Install Ευχαριστώ πάντως. :-D:-D:-D
dali13gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δεν έχω Windows. Αλλά όταν διάβασα για Bonjour service, το μυαλό μου πήγε κατ'ευθείαν στο παραπάνω. Mία σκέψη: Μήπως έκανες αναβάθμιση από Windows XP σε Windows Vista; Μήπως στα Windows XP είχες εγκατεστημένο το iTunes, το Quicktime ή λογισμικό για iPod; Όλα τα παραπάνω εγκαθιστούν το Bonjour Service στα Windows. Πηγή: http://www.technoblogo.com/2007/02/10/Windows+Vista+Very+Slow+Network+Fix++A+Bad+Bonjour+Service.aspx Από το στόμα μου το πήρες! Κι εγώ αυτή τη σελίδα διάβαζα τώρα. @omen34 Αν σε ενοχλεί ή σου καθυστερεί το δίκτυο, πήγαινε στο Task Manager και στην καρτέλα Sevices απενεργοποίησε την υπηρεσία Bonjour.
omen34 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 dali13gr Αυτό θα κάνω .Απλώς ήθελα να ξέρω πώς εγκαταστάθηκε Thanx guys !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.