Προς το περιεχόμενο

To live pou sas sigklonise kai pou sas sugklonizei ka8e fora pou to vlepete...

-WISE-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
To Rush In Rio οπου ημουν και μεσα :-D

Εγώ σε ζηλεύω τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο !!!!! :mrgreen:

Ontopic: Iced Earth - Alive in Athens, Roger Waters και Black Sabbath στη Μαλακάσα. Α! Και Prodigy στο Download Festival 2006 !!!

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ σε ζηλεύω τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο !!!!! :mrgreen:

Αμα σου πω ποσο πηγε το ολο σκηνικο δεν θα με ζηλευεις και πολυ αλλα τι να κανουμε Rush ειναι αυτοι....:-D :-D :-D

Δημοσ.

Συναυλία σαν του Roger Waters το 2006 στη Μαλακάσα δεν νομίζω να έχει γίνει στην Ελλάδα.Απλά θεική΄,Όσοι δεν ήσασταν μέσα χάσατε.

Τώρα σε DVD.

To tribute των Queen στον Freddy.

Queen Live in Wembley

Live Aid 85 kai Live 8 2005

AC/DC Live in Donnigton

Kiss Unplugged kai Alive 1,3

Δημοσ.
Αμα σου πω ποσο πηγε το ολο σκηνικο δεν θα με ζηλευεις και πολυ αλλα τι να κανουμε Rush ειναι αυτοι....:-D :-D :-D

Ακριβώς! Περιμένω details σε pm, αν δεν βαριεσαι!

• Moderators
Δημοσ.
Το πρωτο μου live..Anathema πριν 2 και χρονια (ε ναι αργησα λιγο!!!!) για συναισθηματικους λογους.

Τhat makes us two:mrgreen:..στη Θεσσαλονικη εγω.

Kαι απο video,μπορω να πω πως το s&m θα αργησω να το βαρεθω(..μεχρι να λιωσουν τα dvd)

Δημοσ.

Για μένα οι καλύτερες συναυλίες που εχω δει ζωντανά ειναι : AC / DC 1986 - 1988 - 1991 , IRON MAIDEN 1988 MONSTRES OF ROCK , PEARL JAM 1991 , CLASH OF THE TITANS 1991 SLAYER - MEGADEATH - TESTAMENT - SUICIDAL TENDENCIES , TOOL , RED HOT CHILI PEPPERS , RAMMSTEIN , TYPE O NEGATIVE

Δημοσ.

Το live που θα θυμάμαι για πάντα είναι των Dead Can Dance στο Λυκαβυτό το 95 αν θυμάμαι καλά.

Το μοναδικό live που δεν ακουγονταν ουτε ψυθιρος και η μοναδική φορά που έχω δει τόσο κόσμο στο Λυκαβυτό

Δημοσ.

Black Sabbath, και Rage Against the Machine (που ηταν και το πρωτο μου Live στην τρυφερη ηλικια των 15 ή 16. Α ρε μανα τι μαλ@@@ με αφηνες και εκανα).

Σε dvd το Nirvana Live Tonight Sold Out αν πιανετε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...