wizzy Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 To Rush In Rio οπου ημουν και μεσα Εγώ σε ζηλεύω τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο !!!!! Ontopic: Iced Earth - Alive in Athens, Roger Waters και Black Sabbath στη Μαλακάσα. Α! Και Prodigy στο Download Festival 2006 !!!
Cyngus X-1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Εγώ σε ζηλεύω τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο !!!!! Αμα σου πω ποσο πηγε το ολο σκηνικο δεν θα με ζηλευεις και πολυ αλλα τι να κανουμε Rush ειναι αυτοι.... :-D
Konnosgeros Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Συναυλία σαν του Roger Waters το 2006 στη Μαλακάσα δεν νομίζω να έχει γίνει στην Ελλάδα.Απλά θεική΄,Όσοι δεν ήσασταν μέσα χάσατε. Τώρα σε DVD. To tribute των Queen στον Freddy. Queen Live in Wembley Live Aid 85 kai Live 8 2005 AC/DC Live in Donnigton Kiss Unplugged kai Alive 1,3
wizzy Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Αμα σου πω ποσο πηγε το ολο σκηνικο δεν θα με ζηλευεις και πολυ αλλα τι να κανουμε Rush ειναι αυτοι.... :-D Ακριβώς! Περιμένω details σε pm, αν δεν βαριεσαι!
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Το πρωτο μου live..Anathema πριν 2 και χρονια (ε ναι αργησα λιγο!!!!) για συναισθηματικους λογους. Τhat makes us two:mrgreen:..στη Θεσσαλονικη εγω. Kαι απο video,μπορω να πω πως το s&m θα αργησω να το βαρεθω(..μεχρι να λιωσουν τα dvd)
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Για μένα οι καλύτερες συναυλίες που εχω δει ζωντανά ειναι : AC / DC 1986 - 1988 - 1991 , IRON MAIDEN 1988 MONSTRES OF ROCK , PEARL JAM 1991 , CLASH OF THE TITANS 1991 SLAYER - MEGADEATH - TESTAMENT - SUICIDAL TENDENCIES , TOOL , RED HOT CHILI PEPPERS , RAMMSTEIN , TYPE O NEGATIVE
thanasoulis Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Ta Live pou me exoun kathilwsei einai to PULSE kai to Pompeii!! apla anepanalipta!!!!!
VitamineQ Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Το live που θα θυμάμαι για πάντα είναι των Dead Can Dance στο Λυκαβυτό το 95 αν θυμάμαι καλά. Το μοναδικό live που δεν ακουγονταν ουτε ψυθιρος και η μοναδική φορά που έχω δει τόσο κόσμο στο Λυκαβυτό
Mijithroulis Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Black Sabbath, και Rage Against the Machine (που ηταν και το πρωτο μου Live στην τρυφερη ηλικια των 15 ή 16. Α ρε μανα τι μαλ@@@ με αφηνες και εκανα). Σε dvd το Nirvana Live Tonight Sold Out αν πιανετε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.