Προς το περιεχόμενο

To live pou sas sigklonise kai pou sas sugklonizei ka8e fora pou to vlepete...

-WISE-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το Live των Nightwish το 2005 στο Λυκαβητο...ημουν εκει και ειχα παθει την πλακα μου...το συζητουσα συνεχως για πολυ καιρο μετα...Tarja Rules..

Δημοσ.

προσωπικά ένα "live" που βλέπω και με κάνει να είμαι κάπως (ιδίως με γυναικεία συντροφιά:mrgreen: ) είναι αυτό:

αν δεν κάνω λάθος το 2001

Δεν ξέρω φυσικά πόσο αυθόρμητη είναι η κίνηση του Bono...but....it's cool.....και μάλιστα την στιγμή που η σκηνή αποκτά το σχήμα μιας τεράστιας καρδιάς είναι όλα τα λεφτά.....

Δημοσ.

Εγώ θα πω το PULSE των Floyd. Γενικά οι συναυλίες των Floyd είναι κάτι παραπάνω απο συναυλίες. Ήχος και εικόνα. Φαντάζομαι την συναυλία του Waters που έγινε κανα χρόνο πριν στην Αθήνα. Κόλασσηηη...

Δημοσ.

Το πρωτο μου live..Anathema πριν 2 και χρονια (ε ναι αργησα λιγο!!!!) για συναισθηματικους λογους. Pearl Jam φυσικα στην Αθηνα...αυτο το Live το θυμαμαι καθε μερα και νομιζω οτι εχει χαρακτει τοσο βαθια τη μνημη μου που θα το θυμαμαι και στο KAΠΗ!!!

Αν δεν ημουν νοσοκομειο το Δεκεμβρη θα ηταν και οι Tool!!!! Oυφφγρρρρ!!

Δημοσ.
προσωπικά ένα "live" που βλέπω και με κάνει να είμαι κάπως (ιδίως με γυναικεία συντροφιά:mrgreen: ) είναι αυτό:

αν δεν κάνω λάθος το 2001

Δεν ξέρω φυσικά πόσο αυθόρμητη είναι η κίνηση του Bono...but....it's cool.....και μάλιστα την στιγμή που η σκηνή αποκτά το σχήμα μιας τεράστιας καρδιάς είναι όλα τα λεφτά.....

Συμφωνω απολυτα,επισης Mylene Farmer - Live in Bercy 2006 οπου ειμουν και παρων εκει :D:mrgreen:

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...