-WISE- Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 an uparxei kapoia live sunavlia pou sas sugklonizei ka8e fora pou to vlepete,ir8e i wra na to peite. kat'eme i sunavlia pou me 3etrelainei ka8e fora pou tin vlepw kai pou pisteuw 8a me sunarpazei panta,einai to Live In Texas apo Linkin Park... perimenw na moirasteite mazi mou tis sunavlies pou 8a sas meinoun a3exastes!
twoknope Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Ωραια ερωτηση!!!!!!! ενα live που με συγκλονισε και ακομα με συγκλονιζει ειναι η συναυλια που εγινε στην μνημη του Freddie Mercury στις 20-04-1992 στο Wembley με την συμμετοχη μεγαλων ονοματων οπως Guns n' Roses Metallica κ.α.
1980 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 που να εχουμε παρακολουθησει η απλα να το βλεπουμε μαγνητοσκοπημενο?
-WISE- Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 που να εχουμε παρακολουθησει η απλα να το βλεπουμε μαγνητοσκοπημενο? opoiodipote live filaraki.eite to vlepeis se dvd i to xeis dei apo konta
Vole Maulder Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 The Gathering σίγουρα! Τόσο από dvd όσο και ζωντανά (εννοείται πως δεν τίθεται ζήτημα σύγκρισης, το τελευταίο τους live ειδικά ήταν άψογο). Και φυσικά Candlemass! Το τελευταίο τους στο γήπεδο του Σπόρτινγκ δεν το είδα οπότε δεν το μετράω (πήγαν κάτι γνωστοί μου κ μου είπαν πως ο ήχος τους ήταν χειρότερος και από των Destruction). Αυτό που μετράω όμως και θα μου μείνει για πάντα αξέχαστο είναι το 20 year annivarsary event που έκαναν πριν κάτι εβδομάδες στη Στοκχόλμη κ είδα από κοντά τον ΘΕΟ τον Johan! Δεν μου συμβαίνει συχνά να δακρύζω σε heavy metal συναυλίες. Θα έλεγα και Red Sparowes, αλλά καθώς τους έχω δει μόνο μια φορά, η προσθήκη τους ή η παράλειψή τους θα αποφασιστεί στις 31 του επόμενου μήνα.
HQ Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 οι pearl jam live στημ αθημα φετος . οι tool παρομοιος ο moby στο προπερσινο ροκ-κυμα οι timeworp πριν κανα μηνα στον κυβο στο μοναστηρακι οι since time sto γιαλυνο μουσικο πριν κανα μηνα επισης με τους 3way plane και εκεινα τα παιδια απο την θεσ/νικη
vagpap Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Roger Waters - Live in Athens από κοντά και από οθόνη... Pink Floyd - Pulse
1980 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 peal jam kai tool apo fetos. the pixies 2004 guns n roses 92 black sabath 2005 an thymamai kala roger waters perysi
akpe Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Savatage - Sporting 2002 (δεν τους πρόλαβα στη Μαλακάσα @$%#$$) Sabbath - Terravibe (Rockwave 2005) Iron Maiden - Terravibe (Rockwave 2005)
kakofonixx Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Κορυφαιο για μενα παντα παραμενει το live των U2 στη Θεσαλονικη το 1997 Εξαιρετικο επισης και αυτο των Tool τον περασμενο Δεκεμβρη
Vole Maulder Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά δεν μπορώ αν δε ρωτήσω... Τι ακριβώς σας άρεσε στο live των Tool??? Ο "εξαιρετικός" τους ήχος? Η ¨άριστα τοποθετημένη" σκηνή ώστε να βλέπουμε όλοι τη μπάντα και το show της? Για να μην πω για τον "ανεπανάληπτο" χώρο που δεν ανακλούσε καθόλου τον ήχο κ βοηθούσε ακόμα περισσότερο στο να αναδειχθεί το μεγαλείο του συγκροτήματος??? Don't get me wrong, δεν κατηγορώ τους Tool καθεαυτούς, αλλά τα δικά μας τα ξεφτέρια. Καλά την είχα σχεδόν ξεχάσει αυτή τη βραδιά...τι μου τα θυμίσατε τώρα κ συγχύστηκα πρωινιάτικα?!!? - Μη συγχύζεσαι....φάε μια μπανάνα!!! - Φούι!!! Squib, DM ruled indeed!
Harkon Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 live: Moby - Terra Vibe 2004 ( ? ) video : Metallica @ Moscow / Mexico
Str Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 LED SEPPELIN DVD γενικα ολοκληρο ειναι διαμαντι...ΑΛΛΑ!!!! 2o dvd, 1o track immigrant song βιντεο απο αυστραλια '72 ηχος απο Los angeles παλι '72 ισως το καλυτερο που εχω δει απο μαγνητοσκοπημενα αφου σπανια παταω σε συναυλιες (τους....!!!!!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.