Προς το περιεχόμενο

To live pou sas sigklonise kai pou sas sugklonizei ka8e fora pou to vlepete...


-WISE-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

an uparxei kapoia live sunavlia pou sas sugklonizei ka8e fora pou to vlepete,ir8e i wra na to peite.

kat'eme i sunavlia pou me 3etrelainei ka8e fora pou tin vlepw kai pou pisteuw 8a me sunarpazei panta,einai to Live In Texas apo Linkin Park... perimenw na moirasteite mazi mou tis sunavlies pou 8a sas meinoun a3exastes!

  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωραια ερωτηση!!!!!!!

ενα live που με συγκλονισε και ακομα με συγκλονιζει ειναι η συναυλια που εγινε στην μνημη του Freddie Mercury στις 20-04-1992 στο Wembley με την συμμετοχη μεγαλων ονοματων οπως Guns n' Roses Metallica κ.α.

Δημοσ.
που να εχουμε παρακολουθησει η απλα να το βλεπουμε μαγνητοσκοπημενο?

 

opoiodipote live filaraki.eite to vlepeis se dvd i to xeis dei apo konta

Δημοσ.

The Gathering σίγουρα! Τόσο από dvd όσο και ζωντανά (εννοείται πως δεν τίθεται ζήτημα σύγκρισης, το τελευταίο τους live ειδικά ήταν άψογο).

 

Και φυσικά Candlemass! Το τελευταίο τους στο γήπεδο του Σπόρτινγκ δεν το είδα οπότε δεν το μετράω (πήγαν κάτι γνωστοί μου κ μου είπαν πως ο ήχος τους ήταν χειρότερος και από των Destruction). Αυτό που μετράω όμως και θα μου μείνει για πάντα αξέχαστο είναι το 20 year annivarsary event που έκαναν πριν κάτι εβδομάδες στη Στοκχόλμη κ είδα από κοντά τον ΘΕΟ τον Johan! Δεν μου συμβαίνει συχνά να δακρύζω σε heavy metal συναυλίες.

 

Θα έλεγα και Red Sparowes, αλλά καθώς τους έχω δει μόνο μια φορά, η προσθήκη τους ή η παράλειψή τους θα αποφασιστεί στις 31 του επόμενου μήνα.

Δημοσ.

οι pearl jam live στημ αθημα φετος .

οι tool παρομοιος

ο moby στο προπερσινο ροκ-κυμα

οι timeworp πριν κανα μηνα στον κυβο στο μοναστηρακι

οι since time sto γιαλυνο μουσικο πριν κανα μηνα επισης με τους 3way plane και εκεινα τα παιδια απο την θεσ/νικη

Δημοσ.

Savatage - Sporting 2002 (δεν τους πρόλαβα στη Μαλακάσα @$%#$$)

Sabbath - Terravibe (Rockwave 2005)

Iron Maiden - Terravibe (Rockwave 2005)

Δημοσ.

Κορυφαιο για μενα παντα παραμενει το live των U2 στη Θεσαλονικη το 1997 :)

Εξαιρετικο επισης και αυτο των Tool τον περασμενο Δεκεμβρη

Δημοσ.

Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά δεν μπορώ αν δε ρωτήσω... Τι ακριβώς σας άρεσε στο live των Tool??? Ο "εξαιρετικός" τους ήχος? Η ¨άριστα τοποθετημένη" σκηνή ώστε να βλέπουμε όλοι τη μπάντα και το show της? Για να μην πω για τον "ανεπανάληπτο" χώρο που δεν ανακλούσε καθόλου τον ήχο κ βοηθούσε ακόμα περισσότερο στο να αναδειχθεί το μεγαλείο του συγκροτήματος???

Don't get me wrong, δεν κατηγορώ τους Tool καθεαυτούς, αλλά τα δικά μας τα ξεφτέρια.

Καλά την είχα σχεδόν ξεχάσει αυτή τη βραδιά...τι μου τα θυμίσατε τώρα κ συγχύστηκα πρωινιάτικα?!!?

- Μη συγχύζεσαι....φάε μια μπανάνα!!!

- Φούι!!!

 

Squib, DM ruled indeed! ;)

Δημοσ.

LED SEPPELIN DVD

γενικα ολοκληρο ειναι διαμαντι...ΑΛΛΑ!!!!

2o dvd, 1o track

immigrant song

βιντεο απο αυστραλια '72

ηχος απο Los angeles παλι '72

ισως το καλυτερο που εχω δει απο μαγνητοσκοπημενα αφου σπανια παταω σε συναυλιες (τους....!!!!!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...