Προς το περιεχόμενο

cpu usage 100%

KPONOSS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα Παιδεσ...

Εχω Ενα Προβλημα. Εχω Επεξεργαστη Intel Pentium D 2.66 Ενω Για Κανενα 6μηνο Ολα Πηγεναν Καλα Εδω Και 2 Εβδομαδεσ Ο Ενασ Τρεχει Με 100% Και Ο Αλλοσ Με 5%-10%. Καταλαβενεται Οτι Ο Η/υ Σερνεται Και Δε Μπορω Να Τρεξω Κανα Παιχνιδακι, Εχω Κανει Φορματ Και Τιποτα. Ασχετο Αλλα Το Asus Probe Ii Παω Να Το Απεγκαταστησω Και Μου Λεει Οτι Λειπει Το Asuninshlp Και Δε Το Σβηνει...

Βοηθεια!!

Ευχαριστω Χαρησ

Δημοσ.

Καποιο προβλημα με τα windows υποθετω. Το αρχειο δεν το ξερω οποτε δεν σε παιρνω στο λαιμο μου να σου πω να το κλεισεις. Αν σκεφτει καποιος κατι ελπιζω να το γλιτωσεις το format :neutral:

• Moderators
Δημοσ.

Aυτο ειναι εικονικη process, παντα 90+% ειναι, αλλά δεν ειναι κανονικο. Απο τα λεγομενα σου συμπαινενω οτι δεν εχεις προβλημα...

Δημοσ.
ΤΟ SYSTEM IDLE PROCESS ΤΡΩΕΙ ΤΟ 99% ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΣΣΟΔΥΑ... ΟΠΩς IEXPLORER.EXE.

ΤΟ SYSTEM IDLE PROCESS eine sta 99% kai sou troei CPU? malon to antitheto ginete .

lol ti allo tha akousome..

Δημοσ.

πριν φορμαρεις κατεβασε spybot s&d(δωρεαν) ,κανε τα updates του και βαλτο να σου καθαρισει το συστημα...και ενα antivirus...αν δεν πιασουν αυτα bios update αν υπαρχει(προς θεου οχι μεσα απο τα windows)

Δημοσ.

παιδια εχω ηδη κανει 2 φορματ τη τελευταια εβδομαδα και τιποτα. φιλε ανεμος εγω δεν ειπα οτι το system idle process μου τρωει το cpu ειπα οτι ειναι στο 99%. στο γραφημα του taskmanager το ενα cpu εχει 100% usage και το αλλο νορμαλ. Μηπως τα εχει παιξει ο επεξεργαστης?

• Moderators
Δημοσ.

Παντως το προβλημα δεν οφειλεται στο ''Διαδικασια αρδανειας συστηματος'', γιατι ειναι εικονικη διεργασια...

Δημοσ.

για βρές το πρόγραμμα hijackthis και πόστερε μας το log file να δούμε μαζί τί διέργσίες τρέχουν μπάς κ τσακώσουμε καμιά ύποπτη.

Επίσης ενδέχεται παρ'ολο που φορμάρεις το δίσκο να ξανακολλάς τον ίδιο ιό γιατί ΄κάποιο πρόγραμμα που εγκαθιστάς κάθε φορά είναι μολυσμένο!

Δημοσ.

κατεβασα και το spybot βρηκε κανια δεκαρια tracking cookies και τα εσβησα.

ειμαι σιγουρος οτι η ''Διαδικασια αρδανεια συστηματος'' δε φταιει. Το θεμα ειναι τι φταιει και πως θα το φτιαξω. Γιατι τον επεξεργαστη των βλεπει σαν 2 επεξεργαστες? νομιζω οτι ο Intel Pentium D 2.66 που εχω δεν ειναι hyperthreading. ασε που στο ΒΙΟS δεν εχει hyperthreading enable or disable. τελοσπαντων δε ξερω τι να κανω...

ευχαριστω παιδες

Logfile of HijackThis v1.97.3

Scan saved at 11:58:02 AM, on 4/15/2007

Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)

MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:

C:\WINDOWS\System32\smss.exe

C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe

C:\WINDOWS\system32\services.exe

C:\WINDOWS\system32\lsass.exe

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe

C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgamsvr.exe

C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgupsvc.exe

C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgemc.exe

C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

C:\WINDOWS\Explorer.EXE

C:\WINDOWS\system32\RUNDLL32.EXE

C:\WINDOWS\RTHDCPL.EXE

C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgcc.exe

C:\WINDOWS\system32\LVCOMSX.EXE

C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE

C:\Program Files\SAGEM\CONN-X SAGEM Fast 800\dslmon.exe

C:\WINDOWS\system32\taskmgr.exe

C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE

C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\HIJACKTHIS.EXE

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.google.gr/

O2 - BHO: (no name) - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 5.0\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.ocx

O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup

O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install

O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit

O4 - HKLM\..\Run: [RTHDCPL] RTHDCPL.EXE

O4 - HKLM\..\Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE

O4 - HKLM\..\Run: [AVG7_CC] C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgcc.exe /STARTUP

O4 - HKLM\..\Run: [LVCOMSX] C:\WINDOWS\system32\LVCOMSX.EXE

O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe

O4 - Global Startup: DSLMON.lnk = ?

O9 - Extra button: Messenger (HKLM)

O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger (HKLM)

O12 - Plugin for .spop: C:\Program Files\Internet Explorer\Plugins\NPDocBox.dll

O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{A49234C3-5CF0-4364-8D64-63CB697922C0}: NameServer = 195.170.0.1 195.170.2.2

• Moderators
Δημοσ.

Τον βλεπει σαν 2 επειδη ειναι 2ΠΥΡΗΝΟΣ...

Κανε αυτο που σου λεει ο ασπιριν στο ποστ 10.

Δημοσ.

exeis to Asus Probe energopiimeno synexeia?

exeis valei teleutaia kai kapio allo programa elegxou hardware?

an kai ta dyo mazi eine energopiimena..mporei na trone porous (periergous),afou mporei na confliktaroun metaksy tous.

mou exei symvei me to Asus Probe & to everest ,..mazi energopiimena.

dokimase na bgaleis to Asus Probe xirokinita an mporeis kai apo tin registry.

iso na trexeis kai kapio san to Registry Mechanic tha se voithisei.

Δημοσ.

Φιλε ανεμε ολα αυτα μου συμβαινουν πριν απο την εγκατασταση των προγραμματων που αναφερεις. με το που περναω τα χρ πριν βαλω κανενα απολυτως προγραμμα ο ενας πυρηνας παει με 100 και ο αλλος δειχνει φυσιολογικος. το Asus Probe δε το σβηνει απο το add remove programs μου λεει οτι λειπει το Asuninshlp.

Δημοσ.

κατεβασα το Registry Mechanic και εκανα scan βρηκε 91 προβληματα τα εσβησα ολα... βεβαια τιποτα δε διορθωθηκε... με ωλεπω να πηγενω στο πλαισιο μια βολτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...