Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Χρειαζονται φιλτρα σε ολες τις πριζες του σπιτιου ανεξαρτητα αν ειναι συνδεδεμενες πανω τους τηλεφωνικες συσκευες ??? Στο καλωδιο που παει απο την πριζα στο modem router χρειαζεται φιλτρο ??? Σε γραμμη που εχει μονο fax θελει φιλτρο ??? Ευχαριστω πολυ.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Καλησπέρα Γιάννη, φίλτρα θα βάλεις μόνο εκεί που έχει τηλέφωνο και στο Fax.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Καλησπέρα Γιάννη, φίλτρα θα βάλεις μόνο εκεί που έχει τηλέφωνο και στο Fax. Ευχαριστω Πανο...Για ενα φιλο προκειται....Ενας αλλος φιλος στη Μεταμορφωση αν δεν εβαζε παντου φιλτρα δεν του δουλευε η γραμμη μου ειπε...Αλλα ειναι και απο μενα πιο ασχετος.
thes1os Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Φίλτρα σε όλες τις μπρίζες, απο την στιγμή που δεν έχει πάνω συνδεδεμένη συσκευή τηλεφώο/φαξ δεν χρειάζεται. Επίσης, στο καλώδιο που πάει από την πρίζα στο modem router δεν πρέπει να βάλεις φίλτρο. Κατα τα λοιπά όπως τα λεει ο Πανανγιώτης Σ. , απλά είπα να γίνω λίγο πιο αναλυτικός!
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Σας ευχαριστω και τους δυο....Εγω εχω isdn γραμμη και δεν εχω εμπειρια απο φιλτρα. Spliter θελει η adsl over pstn ????
Dimitris22 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Σας ευχαριστω και τους δυο....Εγω εχω isdn γραμμη και δεν εχω εμπειρια απο φιλτρα. Spliter θελει η adsl over pstn ???? Παρεπιπτόντως να πω ο,τι εάν δεν βάλω φίλτρο στην μια και μοναδική τηλεφωνική συσκευή που έχω και πάλι η γραμμή μου λειτουργεί άψογα. Το μόνο που αλλάζει ειναι πως αυξάνεται λίγο ο θόρυβος στην γραμμή μου (σε φυσιολογικότατα επίπεδα),αλλα και πάλι λειτοργεί μιά χαρά ακόμα και όταν μιλάει το σταθερό μου τηλέφωνο και χωρίς φίλτρο δεν επηρεάζεται καθόλου η γραμμή μου.
palawiaris Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Γιάννη όσο γνωρίζω spliter θέλεις πάντα για να χωρίζει το adsl από τηλέφωνο.Όσο γνωρίζω λέω γιατί πάει καιρός που είχα τέτοια μηχανήματα.
Pink_Panther Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Spliter θελει η adsl over pstn ???? Splitter xreiazetai mono an stin idia priza sindeeis kai to adsl router kai siskevi tilefoniki. Genikws filtra vazoume amesws prin tin tilefoniki siskevi, den xriazetai katey8ian sthn priza gia na min berdevomaste...
urezin Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 emena omos xoris filtro adsl over pstn mou bgazei trelo bouhto h grammi tou tilefonou akougomai elaxista..
Sta Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Θέλει φίλτρο σε εκείνες τις πρίζες που παίζει τηλέφωνο / fax. Ρε παιδιά να σας πω και εγώ τον πόνο μου: αν και έχω βάλει φίλτρο στη μία και μοναδική τηλ. συσκευή του σπιτιού, με το που το σηκώνεις κάνει έντονο θόρυβο για 3-4 δευτερόλεπτα και μετά καθαρίζει. Σα να παίρνει χρόνο να συγχρονίσει το φίλτρο αλλά αυτό είναι παράλογο. Έχω δοκιμάσει και διαφορετικά φίλτρα, καμιά ιδέα;
Dimitris22 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Θέλει φίλτρο σε εκείνες τις πρίζες που παίζει τηλέφωνο / fax. Ρε παιδιά να σας πω και εγώ τον πόνο μου: αν και έχω βάλει φίλτρο στη μία και μοναδική τηλ. συσκευή του σπιτιού, με το που το σηκώνεις κάνει έντονο θόρυβο για 3-4 δευτερόλεπτα και μετά καθαρίζει. Σα να παίρνει χρόνο να συγχρονίσει το φίλτρο αλλά αυτό είναι παράλογο. Έχω δοκιμάσει και διαφορετικά φίλτρα, καμιά ιδέα; den nomizo na iparxi thema sigronsismou tou filtrou aplos to filtro filtrari kapies sixnotites (5 eos 50 MHZ nomizo) gia na litourgi sosta i ADSL isos i agora enos kalou filtrou na lisei to provlima ISOS omos......(na min se valo kai se peritta eksoda)
sarisn Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Θα πω εδώ το πρόβλημά μου μιας και είδα το thread, μην ανοίγω άλλο. Έβαλε η κοπέλα μου σπίτι της πριν μερικές μέρες το DSL cube της Vivodi (DSL over pstn). Έχει 5 συσκευές τηλεφώνου σε όλο το σπίτι (τοποθετήσαμε από ένα φίλτρο στην κάθε μία), βάλαμε ένα splitter στην πρίζα του δωματίου της στο οποίο συνδέονται το Crypto F200 (ΔΕΝ είναι το modem που δίνει η vivodi! αλλά ένα από αυτά που έδινε η Tellas πριν λίγα χρόνια) και το καλώδιο του ΟΤΕ. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την vivodi για να μου πει τι ρυθμίσεις να αλλάξω στο μόντεμ, δούλεψε κανονικά.... για λίγο. Μετά από λίγη ώρα (και μέχρι τώρα, 4 μέρες μετά) υπάρχει πρόβλημα στον συγχρονισμό, μία συγχρονίζει μία όχι, αυτό γίνεται συνέχεια. Επίσης αν πάρει κάποιος τηλέφωνο στο σπίτι ή σηκώσουν κάποια συσκευή για να πάρουν τηλέφωνο και εκείνη την ώρα είναι online (αν και δεν συμβαίνει συχνά) την πετάει έξω και χάνει πάλι τον συγχρονισμό... και γίνεται το ίδιο συνέχεια... το κύριο πρόβλημα δηλαδή είναι ότι δεν συγχρονίζει (+ όλα τα υπόλοιπα που ανέφερα). Ξέρεις κανείς τί μπορεί να συμβαίνει ή τί μπορώ να κάνω για να λύσω αυτά τα προβλήματα? Θα είμαι υπόχρεος σε όσους βοηθήσουν. Ευχαριστώ πολύ.
madsc Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 sarisn, αν κρίνω από το αποτέλεσμα νομίζω πως τα μπλέξατε λίγο. Θα χρησιμοποιήσετε είτε φίλτρα είτε splitter όχι κ τα 2. Το ιδανικό είναι καλής μάρκας splitter στην αρχική πρίζα τηλεφώνου. Άλλα είναι τα splitter για isdn άλλα για pstn. Διαλέγεις ανάλογα με τον τύπο της γραμμής σου. Αν η τοποθέτηση splitter είναι βαβούρα ή μη εφικτή με την υπάρχουσα καλωδίωση θα βάλετε φίλτρα σε κάθε συσκευή (τηλεφώνου, τηλεφωνητή, συναγερμού, fax) πλην του modem/router. Τα φίλτρα αναλαμβάνουν να "κόψουν" τις συχνότητες του xDSL στις άνωθι συσκευές. Όπου δεν υπάρχει συσκευή δεν χρειάζεται φίλτρο. Για το xDSL modem/router δεν χρειάζεται να κοπεί καμία συχνότητα, τις θέλει όλες (pass through συνδεσμολογία στο splitter). Δεν βάζουμε κανένα φίλτρο πριν το modem/router. /sc
Sta Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 den nomizo na iparxi thema sigronsismou tou filtrou aplos to filtro filtrari kapies sixnotites (5 eos 50 MHZ nomizo) gia na litourgi sosta i ADSL isos i agora enos kalou filtrou na lisei to provlima ISOS omos......(na min se valo kai se peritta eksoda) Τι σημαίνει ρε παιδιά καλό φίλτρο; Προτείνετε κάποιο δηλαδή και που θα το βρώ.
sarisn Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 sarisn, αν κρίνω από το αποτέλεσμα νομίζω πως τα μπλέξατε λίγο.Θα χρησιμοποιήσετε είτε φίλτρα είτε splitter όχι κ τα 2. Το ιδανικό είναι καλής μάρκας splitter στην αρχική πρίζα τηλεφώνου. Άλλα είναι τα splitter για isdn άλλα για pstn. Διαλέγεις ανάλογα με τον τύπο της γραμμής σου. Αν η τοποθέτηση splitter είναι βαβούρα ή μη εφικτή με την υπάρχουσα καλωδίωση θα βάλετε φίλτρα σε κάθε συσκευή (τηλεφώνου, τηλεφωνητή, συναγερμού, fax) πλην του modem/router. Τα φίλτρα αναλαμβάνουν να "κόψουν" τις συχνότητες του xDSL στις άνωθι συσκευές. Όπου δεν υπάρχει συσκευή δεν χρειάζεται φίλτρο. Για το xDSL modem/router δεν χρειάζεται να κοπεί καμία συχνότητα, τις θέλει όλες (pass through συνδεσμολογία στο splitter). Δεν βάζουμε κανένα φίλτρο πριν το modem/router. /sc Τί εννοείς στην αρχική πρίζα τηλεφώνου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.