thes1os Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Πρέπει να "στήσω" το ασύρματο router της αδερφής μου δίνοντας οδηγίες μέσω τηλεφώνου... Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει router και είναι και σε windows Vista που επίσης δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει... Τί πρέπει να κάνω? Το router είναι το Linksys WAG200G. Απο ότι κατάλαβα (απο το manual που κατέβασα) δίνω 192.168.1.1 και αρκεί στο menu "Basic Settings" να δώσω το username & password απο τον παροχέα (Altec) και καθάρισα? Ποιές άλλες ρυθμίσεις είναι απαραίτητες? Πρέπει να κάνω και μία νέα σύνδεση απο τα windows? Θα σας παρακαλούσα αν ξέρετε να μου πείτε δυό λόγια τί οδηγίες να δώσω, αν δεν είναι τόοσο μεγάλη διαδικασία.
tolis_01 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Απο ότι κατάλαβα (απο το manual που κατέβασα) δίνω 192.168.1.1 και αρκεί στο menu "Basic Settings" να δώσω το username & password απο τον παροχέα (Altec) και καθάρισα? Ποιές άλλες ρυθμίσεις είναι απαραίτητες? Εχω κι εγω αυτο το ρουτερ. Βασικα, ναι. Αρκει αυτο και θα δουλεψει άψογα. Αν και καλο θα ητανε να βαλει και ενα κλειδι WEP για να μην μπαινει οποιοσδηποτε απ την πολυκατοικια στο internet με το ρουτερ της.* *Για αυτο πας, αφου εχεις δωσει απο τον browser to 192.168.1.1, wireless -> wireless security -> wep -> και δινει ενα passphrase.
thes1os Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Ο.Κ ευχαριστώ πολύ. Κάτι VCI, VPI και encapsulation modes που είδα γενικά στο ίντερνετ που και καλά απαιτείται να ξέρεις, δεν θα μου χρειαστούν φαντάζομαι, σωστά;
StavrosD Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Προστασία προτίμησε wap, γιατί το wep σπάει σε μερικά λεπτά από κάποιο έμπειρο και βρίσκει το κλειδί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.