Προς το περιεχόμενο

problem with intenso dvd+r..

christomar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά..πήγα κι εγώ στο Πλαίσιο και πήρα μια 100αδα intenso dvd+r για να γράψω dvd videos..όμως εκεί που πήγε το nero να κάνει την εγγραφή μου βγάζει μήνυμα.."This disc is not writable.Please insert a writable disc"...ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό??Πέστε μου ότι δεν πήρα τζάμπα 100 dvdr..

Δημοσ.

Ε, μα intenso??? Γιά όνομα...

Δοκίμασε σε άλλο αντιγραφικό, σε άλλο pc κ πες μας ποιό αντιγραφικό χρησιμοποιείς. Α, δοκίμασε κ άλλο πρόγραμμα πλην του nero.

Μα intenso... αγοράζει ακόμα ο κόσμος; Και 100-αδα;;;;

Φιλικά πάντα.

Δημοσ.

Μια φορά και εγώ είχα πρόβλημα με αυτά.Μπορεί να μην μου έλεγε κάτι τέτοιο τα έκαιγε στην πορεία όμως.

Δημοσ.

Και πώς σου τα έκαιγε τελικά?Μήπως ξέρετε αν μπορώ να κάνω κάτι για να φτιαχτεί αυτό το πράγμα?Γιατί να πάω στο Πλαίσιο και να τους πω:"Ορίστε να τα χαίρεστε" δε νομίζω να είναι επιλογή..μήπως δεν είναι συμβατά με το αντιγραφικό μου?Απλά δυσκολεύομαι να το καταλάβω γιατί έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με άλλα dvd-r που έπαιρνα, τα emtec Κι εκείνα καίγονταν μια χαρά..

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν θα καταφέρεις τίποτα με το να τα πάς πίσω.Μπορεί να μην κάθετε καλά στο drive σου.Δοκίμασε να κάψεις ένα σε έναν φίλο σου.Έχω την εντύπωση οτι θα τα κάψει.

Δημοσ.

Θα το ψάξω κι αυτό σ'ευχαριστώ!Δοκίμασα και στο λαπτοπ μου κι εκεί γράφονται κανονικά..και όταν τα βάζω μετά αφού γραφτούν, στο αντιγραφικό του κανονικού μου του υπολογιστή,τότε τα αναγνωρίζει και τα παίζει κανονικά..μόνο όταν ήταν άδεια δεν τα αναγνώριζε καν..τι να πω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...