amorealex Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=89&product=673684 Please, ρίξτε μια ματιά και πείτε γνώμες. Αν είναι μάπα, δέχομαι προτάσεις. Πιο πολύ ενδιαφέρομαι για πόντικα, αλλά λέω μια και θα την κάνω την κίνηση, ας πάω για σετ. Δεν με πολυκόφτει να είναι wireless. Επειδή όμως είμαι αριστερόχειρας, ποντίκια με φουτουριστικά σχήματα αποκλείονται.
Stavros_Ribo Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Και μόνο που είναι microsoft φαίνεται καλό Ωραίο είναι, σοβαρά αξίζει. Δεν ξέρω αλλά λίγο ακριβό. Δεν ξέρω μπορεί...
amorealex Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Εντελώς ενημερωτικά... Το αγόρασα και έχω άριστες εντυπώσεις (μέχρι στιγμής). Η εγκατάσταση έγινε απροβλημάτιστα (σε Win XP Pro SP2) και δουλεύει μια χαρά σε απόσταση 5 μέτρων που τα δοκίμασα. (άσχετο αν δεν βλέπεις τι γράφεις!). Το bluetooth tranceiver περιλαμβάνεται και είναι σε μέγεθος μικρότερο από USB flash. Επίσης περιλαμβάνονται και 5 μπαταρίες (3 για πληκτρολόγιο και 2 για ποντίκι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.