Lemuria Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Εχω το συστημα της υπογραφης και χθες εγκατεστησα τα vista home premium... Αν και το aero τρεχει ανετα το εχω απενεργοποιημενο να μην ζορισω τον μονοπυρηνο μου, αλλωστε δεν μπορω να πω κι οτιμου προσφερει κατι αλλο πλην της καλαισθησιας. Εκανα clean install στην partition που ειχα τα xp pro sp2, δεν τα περασα απο πανω, ωστοσο ειδα προς μεγαλη μου εκπληξη οτι τα παλια εγγραφα τα αποθηκευσε σε εναν φακελλο που ονομασε windows.old περιλαμβανομενων των φακελλων program files και windows. Ετσι αν και ειχα κανει backup τα αλλαξα θεση και αυτο ηταν. Περιμενα ενα πιο βαρυ λειτουργικο καθως και να πεσουν κατακορυφα οι επιδοσεις στο WOW ή το rise of legend σε αναλυσεις 1280χ1024 και 1024χ768 αντιστοιχα, αντιστοιχα με τα xp, ομως δεν παρατηρησα καποια τραγικη διαφορα στο frame rate. Δεν ειναι βεβαια και οι πιο απαιτητικες εφαμογες απο γραφικα... Παρατηρησα ωστοσο καποια μκρα bugs που μου την ψιλοσπανε.... πχ οταν επιλεγω κλασσικο μενου εναρξης δεν μπορω να τρεξω κανενα προγραμμα...μολις πηγαινω στην συντομευση κλεινει το μενου εναρξης και δεν τρεχει τπτ αντιθετα με το μενου των vista ολα δουλευουν ρολοι, ισως ειναι κατι προσωρινο και αφορα στο δικο μου συτημα μονο , θα με ενδιεφερε αν ξερει κανεις που μπορει να οφειλεται να μου πει. Επισης μερικες φορες αν και φορτωνει ο wmp 11 δεν εμφανιζεται το γραφικο του περιβαλλον δλδ ακουω την μουσικη αλλα παιζει στο παρασηνιο...δεν μπορω να το εξηγηω ισως ρποβλημα του windows explorer..? Με εχει απογοητευσει η asus που για την μητρικη μου δεν εχει βγαλει ακομη drivers και το λεω γιατι αν και ολες οι συσκευες αναγνωριζονται ...ο ηχος μου ειναι κακος...Εβαλα τους drivers για xp ωστοσο δεν αναγνωριζουν και τα 5 καναλια παρα μονο τα 2..καμμια ιδεα? Τα vista φαινεται να αναγνωριζουν την δυνατοτητα για 5καναλο ηχο αλλα το ιδιο το προγραμμα της soundmax βρισκει μονο 2 καναλια ...ΤΙ κουλο κι αυτο παλι? Να τους βγαλω και να αφησω τους ενσωματωμενους? Τελειωνοντας ειχα βαλει μια αγγελικα εδω για αναζητηση διπυρηνου για socket 939...ισως εκανα βλακεια που δεν περιμενα λιγο μπας και βρω αλλα αλλαζοντας μονο επεξεργαστη μπορω να κρατησω τα vista Μου και να ξανακανω ενεργοποιηση? Εχω την εντυπωση πως γινεται...
Lemuria Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Θα με ενδιεφερε μιας και αναφερω πολλα πιο πανω να μου απαντησει καποιος για τις 2 τελευταιες παραγραφους...δλδ το προβλημα με την καρτα ηχου και τον διπυρηνο επεηεργαστη.
HellasVagabond Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Αληθεια εψαξες καθολου ? http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/mb/Driver/Audio/ADI/AudioAD1986A610x6100_Vista.zip Αυτος πρεπει να ειναι ακομα πιο νεος driver δοκιμασε τον.
Lemuria Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 αν πας στο site της asus, http://www.asus.com και πας support και επιλεξεις την μητρικη μου δεν θα βρεις κανεναν driver για vista παρα μονο καποια utilities Ου εχει ανακοινωσει επισημα....καταφερα μονο να εντοπισω αυτον που λες αλλα πρεπει να ναι beta και δεν εντοπισα στο site της asus αλλα απο ενα forum... Θα τον δοκιμασω...ευχαριστω παντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.