Προς το περιεχόμενο

vista home

AKOYLINI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα σας,έχω μια απορία και οποιος γνωρίζει ας μου πει,αγόρασα ένα νέο notebook και είχε μέσα τα windows vista home basic ,όμως έχουν εγκαταστήσει και διαφορα αλλα προγράμματα στο notebook που δεν μου χρειάζονται,η ερώτηση μου είναι πως μπορώ να κάνω καθαρή εγκατάσταση τον vista,το λέω γιατί δεν μου έχουν δώσει κάποιο cd με τα vista,μονο ένα αυτοκόλλητο έχει το notebook με το serial number τον vista.

Δημοσ.

Ορισμενες εταιρειες ισως και ολες ...δεν ξερω σιγουρα, δεν δινουν cd με τα vista μαζι με το μηχανημα...εχουν ομως συμπεριλαβει ενα προωγραμμα στα vista που κανει ενα backup με το λειτουργικο και τα οποια προγραμματα θελει ο εκαστοτε χρτηστης ετσι ωστε να μπορεσει να δημιουργησει απο μονος του το cd εγκαταστασης των vista και το οποιο ισως περιλαμβανει και το λογισμικο της εκαστοτε εταιρειας....

Η αδερφη μου εχει εναν acer ου ειχε xp και ακολουθουσε την παραπνω λογικη...οποτε μην ψαχνεις να βρεις cd vista... διαβασε το manual προσεχτικα και θα βρεις οδηγιες..Ποιο μοντελο εχεις?

Δημοσ.

το μηχάνημα έχει το image για reocvery αλλα δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο,με ενδιαφέρει να κάνω καθαρή εγκατάσταση τον windows

Δημοσ.

σου εξηγω οτι αυτοι σου εχουν κανει ηδη εγκατασταση καθαρη οπως λες οποτε αν θες δεν χρειαζεται να ξανακανεις απλα αφαιρεις ο,τι δεν σ' αρεσεις απο κει και επειτα αν θες sony και καλα να κανεις format εξασφαλισε πρωτα οτι εχεις φτιαξει το dvd με τα vista μεσα απο το περιβαλλον εργασιας σου...Δεν μπορω να ξερω ποιο εργαλειο χρησιμοποιει η εταιρεια τους φορητου σου για να κανει αυτην την δουλεια...Διαβασε manual

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...