xpapias Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Γειά χαρά! Ήθελα να ρωτήσω-όταν αναφερόμαστε σε καταγωγή, εννοούμε: α)τον τόπο που γεννήθηκε ο πατέρας μας β)τον τόπο που γεννήθηκε η μητέρα μας γ)και τα δύο είναι σωστά
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Γειά χαρά! Ήθελα να ρωτήσω-όταν αναφερόμαστε σε καταγωγή, εννοούμε:α)τον τόπο που γεννήθηκε ο πατέρας μας β)τον τόπο που γεννήθηκε η μητέρα μας γ)και τα δύο είναι σωστά Η καταγωγή παραδοσιακά αναφέρεται στον τόπο που γεννήθηκε ο πατέρας μας.
Sta Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 α) Στον τόπο που γεννηθήκαμε εμείς. β) Στον τόπο που γεννήθηκε ο πατέρας μας. γ) Στον τόπο που γεννήθηκε η μητέρα μας.
Ceridwen Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Νομίζω του πατέρα. Btw, πως θα μπορούσα να ασχοληθώ με τη γενεαλογία της οικογενειας μου; Υπάρχει κάποια υπηρεσία;
vastravoud Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Κατ' εμέ κατάγεσαι από εκεί που νοιώθεις, εκεί που έχεις βιώματα, εκεί που νοσταλγείς.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 ΠΧ άμα ο πατέρας σου είναι από την αθηνα και συ γεννήθηκες θεσσαλονίκη τότε είσαι αθηναίος αλλα γεννημένος στην θεσσαλονίκη...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 ας παρουμε τα πραγματα απ την αρχη...ποτε κατεβηκαν οι δωριεις?
Lucifer Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Μόλις έμαθαν ότι οι Ίωνες έχτιζαν μετρό, για να γκρινιάξουν.
Cromb Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Γιατί που χρειάζεται επίσημα να αναφέρεις την καταγωγή? Πες ότι νιώθεις.
Japan Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Και αν ο πατέρας απλά έχει τύχει να γεννηθεί κάπου, χωρίς να έχει κάποια ρίζα από εκεί, ούτε να μεγάλωσε εκεί???
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Ναι ναι, πες στο δικο μου οτι δεν ειναι κρητικος (επειδη δεν μεγαλωσε εκει, ουτε γεννηθηκε εκει, αλλά ολα του τα αδελφια εκει γεννηθηκαν και μεγαλωσαν, το ιδιο και ο πατερας του κτλ...) και να δουμε αμα θα σας πιει το αιμα ή οχι... αρα κι εγω θεωρουμαι Κρητικός...
1980 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 ωραια δηλαδη εγω που οι γονεις μου εχουν γεννηθει και μεγαλωσει αθηνα, η μανα του πατερα μου ηταν απο την σπαρτη ο πατερας του απο την αθηνα, η μανα της μανας μου ηταν απο την σμυρνη και ο πατερας της απο την κρητη και εγω εχω γενηθει και μεγαλωσει στην αθηνα απο που καταγομαι ? εγω θεωρω οτι τοπος καταγωγης σου ειναι το μερος που γενηθηκες και μεγαλωσες τωρα νομικα δεν ξερω τι ισχυει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.