Dr_Slump Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Μετακομίζω και στο νέο σπίτι η αρχική πρίζα είναι στο υπόγειο/playroom, οπότε καταφεύγω στη λύση ασύρματου router. Το θέμα είναι, θα φτάνει η εμβέλεια μέχρι τη κρεβατοκάμαρα (πρώτος όροφος); Αν όχι, υπάρχει κάποια συσκευή να βάλω στο ισόγειο και να ενισχύσει το σήμα; Δεν έχω ξανασχοληθεί με Wifi...
poscaman Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 κατα πασα πιθανοτητα θα φτανει.απο πριν δε μπορει κανενας να σου πει τι ν κανεισ!μετακομισε με το καλο και οταν εγκτασταθεις ελεγχεις αν εχεις καλο σημα...
Dr_Slump Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Ναι δίκιο έχεις... οπότε αρχικά πάω στην αγορά του router και μόνο. Αλλά γενικά υπάρχουν "ενισχυτές" ή θα το πάρω άδικα;
poscaman Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 δες κι εδω....το εχει ψαξει αρκετα το παλλικαρι τοτε αλλα κι εμεις... ειναι λιγο πολυπλοκο το πραγμα...
Dr_Slump Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 πάλι με τρυπάνια, κανάλια και 50μετρο cat 5 με βλέπω
ThanasisAR Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Έχει δίκιο ο poscaman. Πάρε ένα καλό router και μια καλή ασύρματη κάρτα και το πιό πιθανό να μην έχεις πρόβλημα. Αν παρ' όλα αυτά χρειαστεί πιό δυνατό σήμα υπάρχουν διάφορα είδη κεραιών για να λύσεις το πρόβλημα.
poscaman Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 προσωπικα στον κατω οροφο εχω το ρουτερ μου.στον πανω οροφο ακριβως πανω απ'το σημειο που ειναι το ρουτερ πιανω 40-50 % σημα.γενικα πιανω σε ολο το σπιτι.ψηφιζω λοιπον ασυρματο...
gremlin Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 πάρε ένα ασύρματο ρουτεράκι και δώσε απόλυτη σημασία στο να έχει αποσπόμενη κεραιούλα (π.χ. usrobotics 9108). έτσι στην περίπτωση που δεν, βάζεις μια καλύτερη - μεγαλύτερη κεραία και όλα καλά (δες π.χ. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=810&product=902055 ). το ίδιο μπορείς να κάνεις και στα pc σου (δηλαδή παίρνεις pci καρτούλες με αποσπόμενη κεραιούλα). προσωπικά είχα παρόμοια προβλήματα. τελικά κράτησα το 9108 ως έχει και έβαλα 2 καλυτερα κεραιάκια σε 2 pci καρτες σε 2 pc που δουλεύουν στο σπίτι. το ένα βρίσκεται 2 τοιχους μακριά από τον router και το άλλο μια πλάκα (κοινώς όροφο). το σήμα από 3/8 στην πρωτη περίπτωση και 1/8 στην δεύτερη πήγε με τα νεα κεραιάκια 6,7/8 και 5,6/8 αντίστοιχα. σίγουρα η λύση είναι λιγάκι πιο ακριβή (λόγω των νέων κεραιών) αλλά εγγυημένη. θα ψαξω να βρω το μαγαζί που είχα παρει εγώ τα κεραιάκια (πάει 1.5 χρόνος και ήταν και από εξωτερικο....)
Dr_Slump Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Τα wifi USB sticks απαιτούν drivers ή τα βλέπουν τα windows ως wireless adapters σαν εσωτερικές κάρτες;
poscaman Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 θελουν drivers οπως και οι εσωτερικες καρτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.