Προς το περιεχόμενο

widget gia internet speed?

metatron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

yparxei kanena tetoio widget poy na kanei monitor tin internet syndesi (download - upload)?

kai an exei k statistika - metriseis (den einai grafiki parastasi) akoma kalytera!

an kapoios gnorizei, as dosei mia voitheia!

eyxaristo poly!

Δημοσ.
το νετ λιμιτερ δεν σου κανει?

widget θελει , οχι control bandwidth. tsp και με αυτο μπορει να δει..

Δημοσ.

κανένα διακριτικό που να λέει uptime υπάρχει ρε παιδιά ?

τo συγκεκριμένο με τo skin που έδωσε ο ntg_net διακριτικότατο αλλα uptime δεν λέει

Δημοσ.

metatron πας εκει που εχει κανει το install (μαλλον "C:\Program Files\rainmeter\)

μεσα εχει ενα φακελο skins , αποσυμπιεζεις εκει μεσα. Μετα στο systray εχει το εικονιδιο του rainmeter , δεξι κλικ , skins και διαλεγεις ποια 8α ενεργοποιησεις.

Vatos_locos μεσα στα χιλλιαδες free skins οπως και στο default εχει και uptime widgets.

Το καλο με το rainmeter ειναι οτι με λιγη προσπα8εια πειραζεις και τα skins και τα κοβεις ραβεις στα μετρα σου.

Δημοσ.

ναι το είδα αλλα δεν μου μέτραγε τίποτα και έτσι το έβγαλα και βρήκα από τον Autopacher ένα Windows Uptime Tool που μου έκανε για αυτό που θέλω κάθεται στο tray ένα αερόστατο και αν το ανοίξεις σου λέει τα πάντα

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα

Έχω κατεβάσει ένα widget το οποίο είναι σε ένα φάκελο που περιλαμβάνει 4 αρχεία, 2 με κατάληξη .ini και 2 εικόνες με κατάληξη .png. Πώς το εγκαθιστώ και το κάνω να φαίνεται στην πλευρική sidebar?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...