metatron Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 yparxei kanena tetoio widget poy na kanei monitor tin internet syndesi (download - upload)? kai an exei k statistika - metriseis (den einai grafiki parastasi) akoma kalytera! an kapoios gnorizei, as dosei mia voitheia! eyxaristo poly!
ntg_net Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 θα σου προτεινω το Rainmeter (ελαφρυ , μικρο , free , πολλα Skins) http://vapaa.dc.inet.fi/~rainy/legacy.html Eβαλα και ενα skin πολυ καλο για network SJOGRO Rocks!.zip
ntg_net Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 το νετ λιμιτερ δεν σου κανει? widget θελει , οχι control bandwidth. tsp και με αυτο μπορει να δει..
metatron Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 pos pernao ayto to skin??? eyxaristo k pali!
Vatos_locos Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 κανένα διακριτικό που να λέει uptime υπάρχει ρε παιδιά ? τo συγκεκριμένο με τo skin που έδωσε ο ntg_net διακριτικότατο αλλα uptime δεν λέει
kostelo Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δοκιμασε και το winbar. Εμενα ειναι το μονο που με εχει βολεψει και περιλαμβανει καθετι μετρησιμο.
Vatos_locos Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 μπα δεν μου κάνει τo θέλω τελείως διακριτικό για να καταλάβεις θέλω να έχει μέγεθος πχ σαν τo start button των χρ
Acid-Burn Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Dokimase to DU meter...alla den einai free....
Vatos_locos Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 ωραία αφού τω κατέβασα κατάλαβα ότι δεν πάει για εμενα τo net meter είναι ίδιο με το DU πάντως και είναι και free i think so :-?
metatron Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 re paidia ayto to skin pos to egkathistoyme telika? me to default skin einai poly emfanes...
ntg_net Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 metatron πας εκει που εχει κανει το install (μαλλον "C:\Program Files\rainmeter\) μεσα εχει ενα φακελο skins , αποσυμπιεζεις εκει μεσα. Μετα στο systray εχει το εικονιδιο του rainmeter , δεξι κλικ , skins και διαλεγεις ποια 8α ενεργοποιησεις. Vatos_locos μεσα στα χιλλιαδες free skins οπως και στο default εχει και uptime widgets. Το καλο με το rainmeter ειναι οτι με λιγη προσπα8εια πειραζεις και τα skins και τα κοβεις ραβεις στα μετρα σου.
Vatos_locos Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 ναι το είδα αλλα δεν μου μέτραγε τίποτα και έτσι το έβγαλα και βρήκα από τον Autopacher ένα Windows Uptime Tool που μου έκανε για αυτό που θέλω κάθεται στο tray ένα αερόστατο και αν το ανοίξεις σου λέει τα πάντα
freedoom Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Καλημέρα Έχω κατεβάσει ένα widget το οποίο είναι σε ένα φάκελο που περιλαμβάνει 4 αρχεία, 2 με κατάληξη .ini και 2 εικόνες με κατάληξη .png. Πώς το εγκαθιστώ και το κάνω να φαίνεται στην πλευρική sidebar?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.