Προς το περιεχόμενο

αξίζουν τα sony vaio τα λεφτά τους??

ppnntt13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Γυναίκα μου εχει το Toshiba Α-106 Και εγώ το Vaio fe-31m,

Oθόνη-πληκτρολόγιο-Θόρυβος-Design Υπερτερεί το Sony επιδόσεις στα ίδια,πιο΄φθηνό το Toshiba,περίπου 200 euro.

Δημοσ.

εγω ειμαι απο τους τυχερους, εχουν περασει πολλα λαπτοπ απο τα χερια μου ενω σπιτι μου εχω 2 sony vaio, 1 toshiba satelite, 1 fujitsu siemens amilo.

μπορω να πω πως με διαφορα τα σονυ ειναι τα καλυτερα λαπτοπ σε ποιοτητα κατασκευης! ενω οι οθονες τους ειναι αξεπεραστες.

οταν καποιος θελει λαπτοπ για επιδοσεις σιγουρα δεν θα παρει σονυ (αν και σημερα σε desktop replacement- ultra portable αν δεν κανω λαθος εχει τις καλυτερες λυσεις.

σιγουρα ειναι ακριβα, αλλα στα λαπτοπ απο την εμπειρια μου οτι πληρωνεις παιρνεις...με εξαιρεση το φουτζιτσου που ειχε 1500..αλλα δεν αξιζε τελικα για τοσο..επεσα και εγω θυμα των 'επιδοσεων'

εν κατακλειδι, για μενα τασονυ θα ναι παντα 1η επιλογη μαζι με τοσιμπα και ντελ, ενω αν καποιος θελει λαπτοπ για επαγελματικους λογους,και η ΙΒΜ ειναι εξισου καλη.

για μενα τα σονυ αξιζουν τα λεφτα τους, αλλα σιγουρα ειναι θεμα προταιρεοτητων

Δημοσ.

Επικοινωνία με Sony online support στο Βέλγιο έρχεται courier Σπίτι Παίρνει το Laptop και επιστροφή αναλόγος την βλάβη σε 10-20 ημέρες!!Κανένας μεσολαβητής απο Ελλάδα κάτι που το θεωρώ καλύτερο,και αν το Service ήταν Ελλάδα άντε να βγάλεις άκρη!!!

Δημοσ.

ειχα εμπειρια πριν λιγες μερες. μας εσασαν το πορτακι σε ενα σονυ στο ντι βιντι στο αεροδρομιο. το λαπτοπ εκτος εγγυησης δυστυχως (αλλα ευτυχως εταιρικο-πληρωσε αλλος)

πηραμε τηλ, ηταν παρασκευη,μιλησαμε με βελγιο αλλα με ελληνιδα τηλεφωνητρια, εστειλε κουριερ, τη δευτερα πηρε το λαπτοπ μεσα σε ειδικη συσκευασια (dhl)

εκεινο πηγε βελγιο, μετα απο λιγες μερες μας ενημερωσανγια το κοστος και τα ανταλλαχτικα (αγορασμενο απο αμερικη,τα ανταλλακτικα ηρθαν απο αμερικη και γι αυτο καθυστερησαν) και τελικα το παρελαβα μετα απο περιπου 2 βδομαδες. η καθυστερηση οφειλετο στην αναμονη για τα ανταλλακτικα

αψογοι σε ολα, ομως 2 μειονεκτηματα

1. ελαχιστη χρεωση αν εισαι εκτος εγγυησης |150 ευρω απλα να παει και ελεγχο και να γυρισει (οποτε καλυτερα να χεις επεκταση εγγυησης)

2. δεν ειχα επικοινωνια μεχρι και που μου ηρθε, δεν με ενημερωσαν γιατι καθυστερησε.τους εστειλα απλα ενα μαιλ, δεν τους πηρα τηλ.

παντως εχοντας εμπειριες απο σερβις ελλαδας (τοσιμπα-φουτζιτσο)

τους βρηκα πολυ επαγγελματιες και αξιοπιστους

Δημοσ.

Εγώ ψάχνω για laptop θέλω κάτι απαραιτήτως μέχρι περίπου 1000 ? για προφανής λόγους, κοιτάω αυτή την στιγμή HP και είπα να συμβουλευτώ και το insomnia πριν συνεχίσω την αναζήτηση καταστήματος και υπολογιστή (αν δεν λέγατε τα παραπάνω για τα HP ούτε συζήτηση), για τα HP νόμιζα ότι ήταν καλή επιλογή την υποστίριξη από την εταιρία δεν θα την χρειάστώ μόνο σε ανάγκη; οστόσο πως μπορώ να αντισταθμίσω προτερεότητες αν θέλω κάτι:

1)Στην προαναφερόμενη τιμή

2)επιδόσεις όχι για τρελά πράγματα όπως FIFA (δουλειά περισσότερο) αλλά να με καλύπτουν για παράδειγμα να ενεργοποιείτε το aero μην βάλω 512ΜΒ ram και 64ΜΒ γραφικών και σέρνονται τα Vista Home Premier

3)Αξιοπιστία με την ένοια ότι μην το πάρω και βγεί ψιλόελλατωματικό η υπάρχει αστοχία η ασυμβατότητα και κλαίω τα λεφτάκια μου,

ελπίζω να μην κούρασα και να ήμουν σαφής.

Δημοσ.

Προσωπική Μαρτυρία. To 2005 σε μια φοιτητική εστία στην Αγγλία ζούνε εκατό περίπου άνθρωποι και έχουν όλοι φορητά. Από μάρκες ότι φανταστείτε Acer,hp,toshiba,Nec,MAcbook,siemens, etc. Η χρήση των φορήτών επίπονη, από γράψιμο χιλίαδων λέξεων , ταινίες, γράψιμο cd, internet για πολλές ώρεσ κάθε ημέρα. Μετά από ενα χρόνο τα μόνα που δεν παρουσίασαν κανένα μα κανένα πρόβλημα ήταν μόλις 3. Το Vaio moy (Desktop replacement) που δούλευε 10 ώρες την ημέρα για ένα χρόνο , ένα άλλο Vaio ultra portable (Tx) και ενα Toshiba Tecra Μ αξίας το καθένα πάνω από 2.000 ευρώ. Τα Acer είχαν τα περισσότερα προβλήματα ενώ όλα τα άλλα μετά από 6 μήνες παρουσίαζαν πάντα κα΄ποιο κουσούρι. Ενα Vaio που έιχε πρόβλημα στο πληκτρολόγιο ήρθανε και το πήρανε από την εστία και το φέρανε οι ίδιοι σε 1 εβδομάδα χωρίς χρέωση. Συμπέρασμα, όταν θέλω φορητό κοιτάζω αποκλειστικά τα ακριβά μοντέλα της Sony και της toshiba. Όχι ότι είναι τα καλύτερα απόλυτα, αλλά πιστεύω ότι έχω τις περισσότερες πιθανότητες τα λεφτά μου να πιάσουν τόπο.Μέχρι σήμερα έχω αγοράσει δύο Vaio και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τα Vaio έχουν τη χειρότερη σχέση πραγματικής με αγοραστική αξία, αλλά σε καθημερινή χρήση απολαμβάνεις να τα χρησιμοποιείς.

Δημοσ.

σημερα με πηραν τηλεφωνο απο την σονυ, 1 βδομαδα μετα το σερβις να με ρωτησουν αν ειμαι ικανοποιημενος απο το σερβις και αν εχω καποιο παραπονο....

η φουτζιτσου κρυβοταν στα τηλεφωνηματα μου... και με κοροιδευαν και με καναν μπαλακι απο τον ενα στον αλλο...

τα συμπερασματα δικα σας

Δημοσ.

Τα sony εκτός από όνομα έχουνε τρομερό rma. Χρειάστηκε να στείλουμε λαπτοπ στην Γαλλία και μας έστειλαν ειδικό κουτί να το βάλουμε μέσα.Και την στιγμή τις συσκευασίας υπάρχει άτομο από αυτούς που ελέγχει αν τοποθετείτε σωστά.Σε αντίστοιχη περίπτωση όλες οι άλλες εταιρείες σου λένε ¨ε καλά βάλτο σε ένα κουτί και στείλε το.Οσο αναφορά την Hp έχει απαράδεκτο service.Όσες φορές στείλαμε ήρθε όπως πήγε και ακόμα χειρότερα.Αυτά από προσωπικές εμπειρίες που βλέπω αρκετά συχνά.

Δημοσ.

Διαφημιστές της Sony είστε όλοι (χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα) εάν κάποιος θέλει να πάρει κάτι καλό και αξιόπιστο γιατί να πληρώνει μάρκα;

Εντάξει το σέρβις, εντάξει η εμπειρία του avacan23, αλλά μήπως να πάρεις κάτι και καλό και φθηνό; που άλλωστε είναι και ο στόχος του 99% των καταναλωτών.Οπότε ακόμη και αν τα Sony vaio αξίζουν τα λεφτά τους είναι Laptop μόνο για απαιτητικούς άν διαφωνεί κάποιος ας το γράψει.

Δημοσ.

το θεμα ειναι αν αξιζουν τα σονυ τα λεφτα τους,και ο καθενας εδω καταθετει εμπειριες και αποψεις.

σιγουρα βρισκεις εξισου ποιοτικα λαπτοπ με τα σονυ και με καλυτερες επιδοσεις και πιο οικονομικα (πχ τοσιμπα)

Δημοσ.

Ναι αλλά αυτό που στην τελική μετράει είναι το service.Τι να το κάνω αν στείλω ένα laptop στην εταιρεία και μου έρθει χαλασμένο.Και sony να μην είναι μακριά από acer και hp.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...