ppnntt13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Όλοι έχουμε δει ότι ενα laptop sony vaio με τα ίδια χαρακτηριστικά είναι πιο ακριβό σε σχέση με ένα amilo ή ένα acer.Πιστεύετε ότι αξίζουν τα sony vaio τα λεφτά τους?? http://www.elaptops.gr
bujinkan Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Όλοι έχουμε δει ότι ενα laptop sony vaio με τα ίδια χαρακτηριστικά είναι πιο ακριβό σε σχέση με ένα amilo ή ένα acer.Πιστεύετε ότι αξίζουν τα sony vaio τα λεφτά τους??http://www.elaptops.gr τι να σου πω?εγω ποτε δεν συμπαθησα τα vaio.βεβαια δεν ειμαι και ο σουπερ ντουπερ ειδικος αλλα μεταξυ ενος vaio και ενος toshiba,ibm,dell πχ θα προτιμησω σιγουρα τα αλλα.Πιστευω οτι ειναι υπερεκτιμημενα και πληρωνεις ονομα και design.πχ ενα παραδειγμα http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Catalog=1&Category=69975846&Products=932426%2c940100 to toshiba υπερτερει σχεδον παντου και ειναι και 170 ευρω φτηνοτερο
Tenshi Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Έτσι είναι με την Sony.Πληρώνεις design και όνομα... Αν ήταν να επιλέξω laptop σήμερα θα κοίταζα για Toshiba.Μόνο και μόνο με την διαφορά χρημάτων θα αγόραζα ένα κατα πολύ ανώτερο laptop.
gtaktt Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 mono hp paides.mono hp.ola ta alla einai asteia...telos
nick0206 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 xaxaxaxaxaxa,wraios o gtaktt!Signwmi re paidia alla exei poly dimokrateia ayto to forum...Ta vaio einai akriva logw design opws lete alla paidia exoun ti kaliteri othoni stin agora,terma!An kataferete pote kai valete 3 4 laptop to ena dipla to allo tha deite ti diafora..H IBM eipame ekleise re paidia.Kai h dell einai sgra kaliteri sto thema aksiopistias(oxi othoni vevaia)alla den einai k ftina ta dell.Ektos ama ta pareis apo ekswteriko
mandos Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 στα Vaio θα βρεις το καλύτερο πληκτρολόγιο που έχω δει σε λάπτοπ (αν και νομίζω ότι και η toshiba το έφτιαξε τελευταία το δικό της, αλλα και πάλι προτιμώ αυτό που έχω στο vaio) φυσικά το 5μίση ώρες μπατταρία έχει δώσει απιστεύτες αντιδράσεις σε όσους το λέω αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι κριτιρίο για να πάρεις Vaio κατα τα άλλα δεν θα ξαναέπερνα vaio, siemens θα έπερνα ενώ θα έψαχνα και την λύση dell (δεν τα έχω δει από κοντά, αλλά από όοολα τα άλλα έχω εμπειρία, γι'αυτό και λέω siemens)
Silent Arrow Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 .... Κοιτα η ερωτηση σου εχει δυσκολη απαντηση..... Τη Sony γενικα σαν εταιρια πλεον δεν την επιστευομαι. Πριν 10 χρονια ηταν εγγυηση, πλεον οταν ακουω αυτο το ονομα στριβω και φευγω. Κι αυτο γιατι οταν μαζοποιησε την παραγωγη της επεσε πολυ η ποιοτητα της. Αν αγοραζα τωρα laptop θα επαιρνα Toshiba. Οταν βεβαια αγορασα το laptop της υπογραφης μου πριν 1,5 χρονο η Toshiba δεν εβγαζε laptop με ξεχωριστες καρτες γραφικων γι αυτο και δεν αγορασα. Με την HP εχω μαζεψει πολλα αρνητικα, βγαζει τελεια επαγγελματικα κομματια, ειναι αξιοπιστα (πλην σκανερ...) αλλα το support της σε drivers ειναι απαραδεκτο. Προσβαλει τους πελατες της σε απιστευτο βαθμο (βλεπε εκτυπωτες οταν αλλαζει λειτουργικο συστημα, αντε βρες drivers σε ακριβα επαγγελματικα κομματια αξιας πανω απο 500-600 ευρω)......... Οσον αφορα το service εκει αγανακτησα γιατι οταν πηγα να δουν ενα προβληματικο σκανερ μου ζητησαν 80 ευρω μονο για να ασχοληθουν μαζι του χωρια η επισκευη. Απο τοτε μονο Canon, αν και απο εκει μετρια τα πορισματα στους εκτυπωτες (τα scanner ok).... Με την Siemens δεν εχω προβλημα μεχρι στιγμης. Γενικα υπαρχει ο απαραβατος ορος 'Ου Μπλεξεις'. Γιατι αν μπλεξεις εισαι τελειωμενος......... Τελος οσον αφορα την Acer ημουν θετικος στην αρχη, ωστοσο εμπειροτεροι απο μενα σε θεματα laptops με απετρεψαν.
talikra Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δες καμιά ταινία από hollywood και μετά κρίνε γιατί είναι ακριβά. Αν δεν είναι Apple θα είναι sony.
Bakxos Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 εγω θα καταθεσω την εμπειρια μου μιας και κατοχος ενος vaio και μαλιστα απο τους πρωτους. Εδω και χρονια το εχω και το εχω λιωσει απο παιχνιδια μεχρι τρελες εφαρμογες. μεχρι τωρα δοξα το θεο ουδεν προβλημα. ελπιζω να αντεξει. γενικως πιστευω οτι τα αξιζουν τα λεφτα τους. Ωστοσο κανενα λαπτοπ δεν ειναι τελειο ολα εχουν ελλεψεις αλλα στην οθονη αλλα στη καρτα γραφικων αλλα στις εξοδους και αλλα στα dvd. Γενικως για μενα toshiba, dell, sony ειναι αξιοπιστα και λαπτοπ προσιτα στο μεσαιο πολιτη. τωρα πολυ πανε στα εξειδικευμενα αλλα αυτα ειναι για αυτους που μπορουν να τα διαθεσουν. και οι sony βγαζει κατι λαπτοπ πανω απο 2500χιλιαρικα που μονο και να τα αγγιξεις καταλαβαινεις τη διαφορα. αλλα τσπ ο καθενας με την αποψη του. αλλωστε πολλες φορες οταν καποιος δεν θελει να αγορασει κατι μετα το κατηγορει για να υποστιρηξει την αποψη του.
raven360 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Tα Vaio εχουν τις καλυτερες οθονες keyboard και design αλλα ειναι λιγο ακριβα.. στα $$$ τους αγοραζεις γρηγοροτερα.. ολα θεμα επιλογης και προτεραιοτητων ειναι..:wink:
21century Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Ειναι υπερτιμημενα και μαλιστα κατι που αναφερθηκε για την μπαταρια εχει την εξηγηση του. Οφειελται στο οτι συνηθως η Σονυ επιλγει τους αργους σκληρους με 4500 στροφες και γι αυτο παει καλυτερα η καταναλωση. Οσο για ποιοτητα Τοσιμπα και ξερο ψωμι. Εδω εχω ακομα το πρωτο μυο φορητο Τοσιμπα το 1998 και δουλευει αψογα! Κουφο ε?
palawiaris Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Ένα vaio είχα για 2 ημέρες από φίλο.Δεν με εντυπωσίασε η στοιβαρότητά του.Η οθόνη καλή αλλά ο ανταγωνισμός πάει εξίσου καλά π.χ. asus,toshiba.Την καλύτερη ποιότητα σε πληκτρολόγιο και δέσιμο υλικών την είδα σε HP Compaq.Προσωπκή μου γνώμη πάντα.
mandos Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 ακομά βαζει 4500αριδες δίσκους? ο δικός μου όντος είναι στις 4500 χιλ.στροφές κακό μεν, αλλά ούτε gamer είμαι ούτε τίποτα τα toshiba φαίνονται να έχουν καλό δέσιμο, αν και μου μοιάζουν λίγο πλαστικούρα δεν τα συμπάθησα ποτέ για το άθλιο πληκτρολόγιο (νομίζω έχει φτιάξει εδώ και 3-4 μήνες) asus και dell δεν έχουν πέσει στα χέρια μου τα HP/Compaq έχουν φορτίστη=τούβλο (όχι όλα) από την άλλη βέβαια, ψάξε την αγορά και κρίνε τι σου πάει πριν 1μιση χρόνο το Vaio ήταν αυτό που ήθελα (14αρι, με μπαταρία) αν έβγαζαν και οι αλλες 14αρια μπορεί να μην είχα πάει vaio
21century Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Ειπαμε οτι περα απο την ποιοτητα- οπως τωρα που γραφω απο τοσιμπα- και πιστεψτε με ειναι πολυ βολικο μετραει και το εσωτερικο του. Η ετιαρεια καταασκευαζει ποιοτικες μητρικες με πολυ καλα χαρακτηριστικα εφαμιλλες με μεγλαες εταιρειες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.