christos43 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Καλημερα παιδια. Απο χθες εχω ενα σημαντικο προβλημα με την καρτα γραφικων και την οθονη μου. Ενω το PC ξεκιναει κανονικα χωρις μπιπ-μπιπ , αφοy κανει το BIOS check και τη στιγμη που βγαζει το λογοτυπο εισοδου στα Windows η οθονη δεν μου δειχνει τιποτα!Ολα μαυρα. Δοκιμασα να μπω σε safe mode και εχω εικονα κανονικα τοτε.Μεσα στο safe mode απεγκατεστησα και ξαναεγκατεστησα τον driver της καρτας γραφικων αλλα και παλι οταν ξεκιναω τα windows σε normal mode δεν εχω εικονα. Η μονη προσωρινη λυση που βρηκα ειναι να κανω disable την ASUS V9570LE καρτα γραφικων που εχω απο τον device manager και ετσι μπορω τουλαχιστον να εχω εικονα απο την Onboard καρτα.Ετσι ομως δεν μπορω να δουλεψω... Επισης να πω πως στο device manager δεν βλεπω πουθενα να αναγνωριζει την οθονη μου, εστω σαν Plug and Play monitor. Ρωταω λοιπον, αν το προβλημα ειναι οτι καηκε η VGA και θελει αλλαγη η αν παιζει κατι πιο απλο που μου διαφευγει. Επισης γιατι δεν μπορω να δω την οθονη στον device manager??? Exω χοντρο προβλημα λογω δουλειας...
De@th L0rd Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 VGA παρέδωσε πνεύμα.Δοκίμασέ την καλού κακού κ σε έναν άλλον υπολογιστή αλλά μάλλον την αγορά καινούριας δεν την αποφεύγεις.
skiaxtro7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Φιλε δοκιμασε να βαλεις στο συστημα σου αλλη καρτα γραφικων αν ειναι εφικτο και δες τι παιζει...λογικα ειναι η vga αλλα ποτε δεν ξερεις τι γινεται...ο σκληρος μου εχει κανει τρελα πραγματα και δεν πιστευω σε τπτ ποια!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Πολύ πιθανό να μην εχουν βγει ολα τα υπολειμματα απο τον driver της vga, οπότε παιζει καποιο confict. Μου ετυχε το ιδιο σε Χ1800ΧΤ, και μονο με φορματ εστρωσε.
christos43 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Φιλε GeorgeMan , δοκιμασα να κανω και φορματ αλλα τα ιδια εχω παλι. Ας προσθεσω εδω οτι το ανεμηστηρακι της VGA δουλευει κανονικα!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δοκιμαζεις την καρτα αλλού, και εαν δεν δουλεψει, εχει παραδωσει το πνευμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.