Προς το περιεχόμενο

Flash Menu

RED_Diseaz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia xreiazomai ena programma gia dhmiourgia horizontal flash menu. kalo tha htane na mporw na dhmiourghsw kai submenu, opws kai epishs na balw to diko mou fonto se kathe button. an xerei kaneis kana kalo prog parakalw na mou to pei.

Δημοσ.

Σερφάροντας σήμερα, πέτυχα ένα πολυ ωραίο site. Λιτό βέβαια, αλλά πιστεύω όποιος το έφτιαξε έκανε πάρα πολυ καλή δουλειά. Πως το λέγανε, πως το λέγανε... Α! Google!!!!

Βάλε "flash menu step by step" και θα βρεις κάνα δυο χιλιάδες τρόπους να το κάνεις... :-)

Δημοσ.

koitaxe megale oi eirwnies den mou lene tipota. pisteyw to forum ayto ftiaxtike gia enhmerwsh kai oxi gia eirwnies. an den exeis na peis tipota h na boithiseis, ainte agorina mou sth mana sou na ta peis ayta

Δημοσ.

1) Αν κοιτάξεις τα αποτελέσματα θα δεις ότι είναι πολυ εύκολο να το κάνεις, όλοι από κάπου ξεκινήσαμε...

2) Πρόσεξε πως μιλάς, δεν με ξέρεις και από χτες, κατάλαβες???

Δημοσ.

Sorry κιολας αν και RED_Diseaz το πήρε κάπως στραβά έχουμε βαρεθεί να ακούμε ψάξε στο google, google is your friend και αλλα πολλα. Στο κάτω κάτω το φορουμ είναι για να λέμε και γνώμες. Δεν βοηθάει το να λέτε στον αλλον ψάξε στο google καταντάει εκνευριστικό.

Φιλικά.

Δημοσ.

Φίλε blu-ray, δεν του είπα ένα ξερό "ψάξε στο google"...

Του έδωσα συγκεκριμένο λήμμα, το οποίο ο ίδιος έλεγξα για να δω τι αποτελέσματα θα βγάλει και μόνο στην πρώτη σελίδα έχει links με αναλυτικότατες οδηγίες.

Κάποιοι βαριούνται να ψάξουν στο google (κακώς) και κάποιοι δεν ξέρουν πως να ψάξουν (όπως εγώ παλιότερα). Οπως και να το κάνουμε, ειδικά σε τέτοια δημοφιλή θέματα, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μη βρει κάποιος αυτό που ψάχνει...

Με το να μου πει εμένα κάποιος πριν μερικά χρόνια να ψάξω στο google (ή στο φορουμ) δε με προσέβαλε! Με έκανε καλύτερο surfer ;-)

Δημοσ.

blu-ray symfwnw mazi sou apolyta. einai teleios ekneyristiko! dld o allos pou to xerei oti den exw psaxei sto google? pws bgazei kaneis symperasmata an den exei rwthsei? dld aisxos pleon me ayto to google is your friend kai diafores alles eirwnies. tha mporouses megale na peis "epsaxes google?". kai sthn telikh afou epsaxes esy sto google kai brhkes giati den mou edwses to link ths selidas pou brhkes, protimontas na kaneis ton exypno? epishs silver kai esy den me xereis apo xthes. me poio skeptiko mou poulas eirwnia?

Δημοσ.

Ούτε ειρωνία πούλησα ούτε τίποτα... πιο πολύ χιούμορ θα το χαρακτήριζα.

Τόσα χρόνια εδώ μέσα δεν έχω ειρωνευτεί κανέναν και ούτε έχω δώσει δικαιώματα, γιατί να το κάνω τώρα? Τι θα κερδίσω αν το παίξω έξυπνος σε σένα ή στον οποιονδήποτε?

Αν δεις ένα ένα τα αποτελέσματα της πρώτης σελίδας, όλα και καθένα ξεχωριστά θα σε βοηθήσουν να κάνεις αυτό που θέλεις.

Δημοσ.

Σερφάροντας σήμερα, πέτυχα ένα πολυ ωραίο site. Λιτό βέβαια, αλλά πιστεύω όποιος το έφτιαξε έκανε πάρα πολυ καλή δουλειά. Πως το λέγανε, πως το λέγανε... Α! Google!!!!

ayto to les xioumor? emena pio poly gia eirwnia mou kanei. opws to katalabe kai o blu-ray. apo thn stigmh pou kapoios zhtaei boiheia se kapoio thema, pisteyw oti ontws xreiazetai boitheia( gia na to grapsei sto insomnia.gr) kai oxi kathodhghsh gia to pws psaxneis sto google. telospantwn, mesa apo pc xreiazontai xastera logia kai oxi ypainigmoi. se aytn thn periptwsh eimaste kai oi 2 lathos, o kathenas gia to logo tou.

Δημοσ.
koitaxe megale oi eirwnies den mou lene tipota. pisteyw to forum ayto ftiaxtike gia enhmerwsh kai oxi gia eirwnies. an den exeis na peis tipota h na boithiseis, ainte agorina mou sth mana sou na ta peis ayta

Γιατί αρπάζεσαι βρε RED_Diseaz κάνε ένα copy-paste σ' αυτό που σου είπε ο

silverthan -που σίγουρα δεν ήθελε να σε ειρωνευτεί- και να το αποτέλεσμα:

http://animation.about.com/od/flashanimationtutorials/Flash_Animation_Tutorials_StepbyStep_Lessons.htm.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...