Προς το περιεχόμενο

Συνεχή Restarts

tsouk1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες

Δεν ήξερα που να το βάλω το θέμα γιατι προς το παρών δε ξέρω που οφείλεται το εξης πρόβλημα :

Ένας φίλος μου είχε για καμιά 20αρια μέρες το pc του κλειστό κ τώρα που το άνοιξε μόλις μπαίνει στα windows μαλλον στην επιφάνεια εργασίας κάθετε 30 δυτερα κ μετά κάνει Restart έχει κανεις ιδέα τι μπορεί να φταίει ?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

ξεκιναμε απο τα απλα....τρεξε ενα μεμτεστ απο bootdisk...αν βγει ΟΚ το μεμτεστ δοκιμαζεις με αλλο τροφοδοτικο...ενα καλο ξεσκονισμα μεσα στο κουτι(χρησιμευσει δεν χρησιμευσει ειναι τουλαχιστον υγιεινο :) )...σε πρωτη φαση αυτα

Δημοσ.
οταν λες restarts?κλεινει αποτομα η κανει κανονικο shut down?

Δε το διευκρίνισα όντως.Οταν λέω restart ενωώ πως κλέινει αμέσως χωρίς shut down.

Δημοσ.

AN δεν εμπαινε στα windows θα ελεγα πως φταιει η μητρικη.

Αφου μπαινει πεστου να μπει σε ασφαλη λειτουργια και να τσεκαρει για ιους.

ΑΝ ΔΕΝ μπαινει και σε ασφαλη λειτουργια πεστου να το παει σε ενα μαγαζι να τσεκαρουν τι φταιει, δεν ειναι αναγκη να χαλασει χρηματα για κατι που ισως να μην φταιει.

Δημοσ.

συνηθως οταν χτυπαει η ραμ μετα δεν μπαινει windows επειδη υπαρχουν κατεστραμενα αρχεια.ελεγξε γενικα τις τροφοδοσιες και κυριως το τροφοδοτικο.αν κλεινει απλα το πισι και οι σκληροι δουλευου ας πουμε και τετοια....

Δημοσ.

Δε ξέρω τι ήταν τελικά αλλα ότι κ να ήταν με ένα φορμάτ που του έκανε λύθηκε.Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...