Προς το περιεχόμενο

na to parw

maxsap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalispera kai mia kai eimai kainourgios kalos sas brika kai sinxaritiria gia to forum einai pragmatika poli kalo. loipon to erotima pou theto parapano afora gia enan acer aspire 9302 ton opoio meta apo para poli megali kai makroxronia taleporia mou protini i acer os ipologisti antikatastasis. to proigoumeno pc itan intel sta 3,04 me 512 ddr ram kai 64 mb pci express karta grafikon kai 80 giga skliro kai roto to sigkekrimeno mixanima axizei? o epexergastis einai kalos? i karta grafikon? sas euxaristo prokatabolika kai siggnomi gia to megalo post mou

Δημοσ.

τι εννοεις στο προτεινει για αντικατασταση;

εχεις και καποιες αλλες επιλογες; αν ναι, υπαναχωρηση, να παρεις τα λεφτα σου πισω και να παρεις ενα τοσιμπα (ή σονυ)

Δημοσ.

από τη κάρτα γραφικών μη περιμένεις πολλά. ο επεξεργαστής ε εντάξει είναι αλλά θα έχεις μεγάλες θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Κατα τα άλλα καλύτερος απο τον προηγούμενο είναι, αλλά ... είναι και πάλι acer. Αν μπορείς όπως λέει ο Βασίλης πιο πάνω να πάρεις τα λεφτά σου πίσω,αυτό κάνε.

Δημοσ.

Οθόνη:Άριστη

Επεξεργαστής:Καλύτερα intel core 2 duo σε μεγαλύτερη συχνότητα

Μνήμη:Για Vista καλή

Κάρτα γραφικών:έτσι κι έστι

Μάρκα:Καλό θα ήταν να αποφύγεις το Acer

Τον υπολογιστή γιατί τον θες?

Gaming?

Δημοσ.

Αύριο (σήμερα) στις 10.30' θα παραγγείλω τον Dell Precision M90 (2 γιγα, FX 2500 quadro 512mb, ram 2GMB, 120 HD (5400rpm), VIsta Business Eng, 17'' 1440x900), αλλά το τίμημα 2290 Ε. Με τα λεφτά αυτά ξέρω ότι μπορώ να πάρω vaio, toshiba, ή hp (dv9393ae, 1700 E), αλλά η κατασκευή του Μ90 μου δείχνει πολύ στιβαρή και με την εγγύηση (έτσι μου είπαν) για επισκευή την επόμενη εργάσιμη μέρα δίνω εν γνώση μου 300 ε τουλάχιστον παραπάνω. Άραγε πόσο κώτσος πιάνομαι? Το 2000 είχα πάρει σε έναν πρεσάριο 1800 xl πριν βάλει το χέρι της η hp, ο οποίος συνεχίζει να δουλεύει κανονικά χωρίς ποτέ να δημιουργήσει το παραμικρό. Το πλήρωσα τότε 1160.000 (οι τιμές καμιά σχέση με σήμερα), αλλά απέδιξε ότι τα άξιζε. Τώρα διαβάζω για πλαστικά που... σπάζουν, μήνες στο σέρβις ,που με οδήγησαν στον dell. http://www.notebookcheck.com/Test-Dell-Precision-M90-Notebook.3093.0.html

Εδώ έχει ένα ρεβιού αλλά με μικρότερη κάρτα και σκληρό. Δεν ξέρω αν εδώ τεριάζει το μήνυμα αλλά έχω αμφιβολίες για την απόφασή μου

Δημοσ.

Elpa, καλωσήρθες στο forum.

Είναι καλή η τιμή του Dell αναφορικά με αυτά που προσφέρει. Ποιον επεξεργαστή έχει; Από πού τον βρήκες τόσο; Μια μικρή ένσταση μόνο όσον αφορά την ανάλυση της οθόνης - θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη.

Επίσης, στην περίπτωση που θα χρησιμοποιήσεις το notebook για σχεδιασμό, έχε κατά νου ότι τα περισσότερα σχεδιαστικά προγράμματα δεν είναι ακόμη συμβατά με τα Win Vista.

Δημοσ.

Λοιπον κοιταξε για τοσιμπα, LG, κατα την γνωμη μου και εφοσο εχεις περιορισμενο οικονομικο προυπολογισμο...

Δημοσ.

Γειά σας,

ο επεξεργαστής είναι ο Τ7300 (2.0 GHz 4mb L2 cache 667 FSB), η ανάλυση οθόνης ήταν επιθυμητά χαμηλή (έχω τα χρονάκια μου και θέλω μεγάλο μέγεθος εικονιδίων και γραμματοσειρών), Μόνο τον δίσκο άλλαξα από την προσφορά που μου έγινε αλλά ανέβασα την κάρτα γραφικών από ;θαδρο 1500 256ΜΒ σε 2500, 512 ΜΒ. Η τιμή καθοίστηκε μέσα από την επικοινωνία (τηλ) με τον πωλ. της DEll

Δημοσ.

Είμαι επαρχία τα 3 τελευταία χρόνια και δεν μπορώ να τρέχω κάθε λίγο στην αθήνα για σέρβις. Η τιμή για το (vista ή XP) λειτουργικό ήταν η ίδια. Φαντάζομαι ότι αν δω ότι δεν μου κάνουν τα vista θα βάλω τα ΧΡ pro. Ήθελα να τα δοκιμάσω.Πάντως μπορεί κανείς να διαπραγματεθτεί σημαντικές μειώσεις τιμής αν ο πωλητής καταλάβει ότι ενδιαφέρεσε σοβαρά. Πιστεύω ότι 120 Ε χαμηλότερη τιμή θα μπορούσα να πετύχω. Πάντως ο κύβος ερίφθει, σε 2 βδομάδες θα τον έχω (έρχεται απέξω, από δω δίνουν την παραγγελία). Πάντως μετά την παραγγελία διαπιστωσα ότι η Dell δεν έχει Docking Station για τον Μ90 αλλά μόνο για τον Μ60!!! αν και ο υπολογιστής διαθέτει υποδοχή.

συγνώμη Τ7200 ο επεξεργαστής

Δημοσ.

νομιζω πολυ καλη επιλογη

φτανει η τιμη να δικαιολογειται απο τις απαιτησεις σου (κοινως να το χρειαζεσαι επαγγελματικα κατ εμε)

νομιζω ντελ ειναι εγγυηση

Δημοσ.

Βασίλη το ...ελπίζω.

Σε 2 βδομάδες θα το δούμε από κοντά, και ελπίζω το σερβις της Dell να μείνει αχρείαστο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...