hrliakop Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Γεια σας και χρονια πολλα. Εχω ενα φορουμ phpbb και ηθελα να ρωτησω πως γινεται να μην επιτρεπω την εγγραφη σε μελη 1.με icq number και 2. με προσωπικες ιστοσελιδες σε .info, .biz κτλ ωστε να αποφυγω την εγγραφη robots. Thanx προκαταβολικα:wink:
alexgreat Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Την εγγραφή bots μπορείς να την αποφύγεις αναγκάζοντας τους χρήστες να συμπληρώσουν αλφαριθμητικούς χαρακτήρες όταν γράφονται. Κοίτα τα admin settings και θα βρεις την επιλογή. Αυτό θα βοηθούσε στο πρόβλημά σου; Αλλοιώς δοκίμασε να κάνεις κάτι με τα ban settings.
CompHeller Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Τα 'καλά' bot συνεργάζονται με ocr (συγκεκριμένα με μία πειραγμένη έκδοση fine reader portable) και διαβάζουν τα πάντα.
parsifal Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Τα 'καλά' bot συνεργάζονται με ocr (συγκεκριμένα με μία πειραγμένη έκδοση fine reader portable) και διαβάζουν τα πάντα. Χμμμ... Αν προβάλεις 3 εικόνες με ένα μήνυμα στο χρήστη να εισάγει το αλφαριθμητικό της μεσαίας π.χ., το bot θα τα καταφέρει άραγε...;
CompHeller Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Κανονικότητα .... Απλά του λές να παίρνει σαν δεδομένο την μεσαία εικόνα κτλ.. Αυτό που ίσως το περιορίσει είναι άμα μπουν πάρα πολλά διαφορετικά protection που θα να παίζουν σε random mode...
parsifal Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 ...Απλά του λές να παίρνει σαν δεδομένο την μεσαία εικόνα κτλ... Αν πρέπει να του το λες: 1. Θα πρέπει να έχεις τσεκάρει το τυχαίο site/forum που το κάνει και επομένως 2. Δε θα είναι bot!
CompHeller Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Έτσι όπως τα λες είναι Τα bot για massive spam adv κτλ θα κωλώσουν αλλά για μεγάλα site στήνονται 'προσωπικά' Bot. Τα bot απλά εκτελούν αυτόματα αυτά που τα έχεις προγραμματίσει να κάνουν. Εδώ παίζει bot που δημιουργεί email, κάνει register σε διάφορα vote site, κάνει confirm registration, login, περνάει antispam εικόνας, ψηφίζει, αλλάζει proxy, επαναλαμβάνει κάθε xx:xx ή σε random. Και να τους βάλεις να τηγανίσουν αυγό και να στείλουν screeshot υπογεγραμμένο πάλι θα βρουν την λύση τα τζιμάνια
PavelX Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Εγώ έχω βρει άλλο τρόπο για τα bots. 1. Δεν επιτρέπω .info websites - έτσι σταματάω ΠΟΛΛΟΥΣ 2. Έχω βάλει στην "ban-list" του phpBB ΠΟΛΛΑ *@* e-mails 3. Κανένας χρήστης δεν μπορεί να κάνει post οποιοδήποτε URL αν δεν έχει τουλάχιστον 10 posts. Δηλαδή και να γραφτεί κάποιο bot δεν μπορεί να δημοσιεύσει κάποιο διαφημιστικό. Είναι το πιο πρακτικό, απλά αναγκάζομαι να σβήνω κάθε βδομάδα κάμποσους χρήστες. Νομίζω πως ο τρίτος τρόπος είναι και ο πιο αποτελεσματικός. Όλα τα mods είναι δικά μου αλλά αυτό που διάβασα σε κάποιο άλλο topic και μπορείς να κάνεις είναι στο verification image να βάλεις Ελληνικούς χαρακτήρες. Αν το περάσουν και αυτό ε τότε τους αξίζει η εγγραφή Φιλικά, Pavel
spiteo Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Εγώ έχω βρει άλλο τρόπο για τα bots. 3. Κανένας χρήστης δεν μπορεί να κάνει post οποιοδήποτε URL αν δεν έχει τουλάχιστον 10 posts. Δηλαδή και να γραφτεί κάποιο bot δεν μπορεί να δημοσιεύσει κάποιο διαφημιστικό. Είναι το πιο πρακτικό, απλά αναγκάζομαι να σβήνω κάθε βδομάδα κάμποσους χρήστες. Φιλικά, Pavel Αυτο (3η λυση) πως θα μπορουσα να το κανω; Τι προβλημα υπαρχει με αυτους που κανουν εγγραφη με ICQ; ____________________________________________________ http://www.betgr.gr
PavelX Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Για να βάλεις τον περιορισμό των posts θα πρέπει να αλλάξεις τον κώδικα στο αρχείο posting.php. Βρες το σημείο που λέει: >else if ( $submit || $confirm ) Λίγο πιο κάτω λέει >case 'reply': και έχει ένα κατεβατό. Μετά το >$bbcode_uid = ''; πρόσθεσε τον παρακάτω κώδικα: > $mplip = strtolower($message); $myPos = strpos($mplip, "http://"); if ($myPos === false) { $myPos = strpos($mplip, "www."); if ($myPos === false) { //do nothing } else { if ($userdata['user_posts'] < 10) { message_die(GENERAL_MESSAGE, "<b>Λόγω διάφορων spam bots θα μπορείτε να δημοσιεύετε URL's εάν δεν έχετε τουλάχιστον 10 posts.</b>"); } } } else { if ($userdata['user_posts'] < 10) { message_die(GENERAL_MESSAGE, "<b>Λόγω διάφορων spam bots θα μπορείτε να δημοσιεύετε URL's εάν δεν έχετε τουλάχιστον 10 posts.</b>"); } } Βάλε αυτό και θα είσαι OK Βέβαια ο κώδικας σηκώνει ΠΟΛΥ optimization αλλά δουλεύει Δουλειά στο πόδι Pavel
hrliakop Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 αυτο το βαζουμε στον κωδικα του index.php? και κατι αλλο...πως βαζουμε περιορισμους στα emails? πχ να απαγορευονται emails .info .biz κ.ο.κ.
spiteo Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Για αποκλεισμο e-mail Κανεις εισοδο στην Διαχειριση > Ελεγχος αποκλεισμων > Αποκλεισμος e-mail και γραφεις στο πλαισιο για παραδειγμα *@*.info και πατας Υποβολη ________________________________________ http://www.betgr.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.