Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Core sta Carefour-Salonika se apisteuti timi!!

panos--26--

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είναι 19-12-2005 και με Samsung drive. Μήπως είναι τίποτα προβληματική η παρτίδα και την δίνουν όσο όσο;

Oχι δεν ισχύει αυτό που λές!

Γιατί φίλος μου πήρε με 199 ευρώ από το Carefour Καλαμαριάς core xbox360 me hitachi drive mfg 2006!

Ίσως ήσουν άτυχος!Μην χαλιέσαι αφού έχεις εγγύηση!

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Oχι δεν ισχύει αυτό που λές!

Γιατί φίλος μου πήρε με 199 ευρώ από το Carefour Καλαμαριάς core xbox360 me hitachi drive mfg 2006!

Ίσως ήσουν άτυχος!Μην χαλιέσαι αφού έχεις εγγύηση!

Ok! Πάντως thanx για την αρχική πληροφορία! Φαίνεται ότι γλύτωσα 100 ευρώ! :)

Δημοσ.

Τπτ να είσαι καλά!

Το φλασάρισμα κάντο μόνος σου! Είναι πολύ εύκολο!Και γω στην αρχή είχα σκεφτεί να μου το φλασάρουν!

Αλλά μόλις άκουσα τιμές 90 μέχρι 120 ευρώ εδω Καλαμαριά χωρίς τσιπάκι το ξανασκέφτηκα!

Μετά την έψαξα από εδώ, υπάρχει και αναλυτικός οδηγός!

Δεν αξίζει να δώσεις ούτε 1 ευρώ σε κομπογιανίτες!

Αν ήμουνα Αθήνα θα στο έκανα ευχαρίστως!

Επένδυσε τα λεφτά που γλύτωσες μόνο σε verbatim 8.5GB δισκάκια και σε pioneer 111d και μετά θα απολαμβάνεις παιχνίδια!

Δημοσ.
Ξεκίνησα με COD 3 και λίγο fight round.Μέχρι τώρα ΟΚ. Anyway και προβληματική να είναι δεν θα την καλύπτει η εγγύηση; Η οποία πόσο είπαμε είναι; Θα το λιώσω για μια βδομάδα και μετά φλασάρισμα...!

Αμα το φλασαρεις δεν ισχυει ΚΑΜΜΙΑ εγγυηση...

Δημοσ.

Αναφέρονται στο πρώτο ΧΒΟΧ που μπορούσες να του κάνεις αλλαγή dashboard με ένα exploit που υπάρχει σε ένα παιχνίδι το James Bond αν θυμάμαι καλά...

Δημοσ.
Αναφέρονται στο πρώτο ΧΒΟΧ που μπορούσες να του κάνεις αλλαγή dashboard με ένα exploit που υπάρχει σε ένα παιχνίδι το James Bond αν θυμάμαι καλά...

Κατάλαβα....Οπότε παίζω μήπως και μου βγάλει κάτι την πρώτη βδομάδα και μετά ο Θεός βοηθός!!!

Δημοσ.

Η τιμή αυτή δεν παίζει στα carrefour της Αθήνας; Οι αλυσίδες σε όλα τα καταστήματα ίδιες τιμές δεν έχουν;

Αν το έχουν και Αθήνα 200 ευρώ θα πάρω κι εγώ ένα!

Δημοσ.
Η τιμή αυτή δεν παίζει στα carrefour της Αθήνας; Οι αλυσίδες σε όλα τα καταστήματα ίδιες τιμές δεν έχουν;

Αν το έχουν και Αθήνα 200 ευρώ θα πάρω κι εγώ ένα!

Δες σελίδα 2 ποστ 26.

Δημοσ.
Δες σελίδα 2 ποστ 26.

Μόνο στον Άλιμο είχαν λίγα κομμάτια ;

Πρέπει να πάω ο ίδιος να το τσεκάρω στη Νέα Ιωνία ...

Δημοσ.

Εγω το πηρα τα Χριστουγεννα, απο το Καρφουρ της Αθηνας, την εκδοση του Παγκοσμιου κυπελλου Γερμανιας (και λογικα για αυτο ητανε φθηνοτερο), με 179 ευρωπουλα!!! Το μηχανημα ειναι τζάμι μαγκες! Τα σεβη μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...