Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Core sta Carefour-Salonika se apisteuti timi!!

panos--26--

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι θα μπορείς να κάνεις με το ΕΛΙΤΕ που να μην γίνεται με το παλιό 360?

Αντέ καλά fanboys...................

Δεν θα το στέλνεις για σέρβις.

Αλλά το θέμα δεν είναι εκεί, το θέμα ειναι ότι θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να σπάσει για να το φλασάρεις.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν θα τα ξαναπώ μια τελευταία φορά για να τα καταλάβουν όλοι!

Είναι η πρώτη φορά που η Sony χάνει την μάχη στις κονσόλες μέχρι τώρα!

Τα playstation 1 και 2 παίζανε χωρίς αντίπαλο!

Ήρθε η Νιntendo με το DS και έχει βάλει για τα καλά από κάτω το psp στις πωλήσεις !

Βγαίνει και το xbox 360 και άρχιζει να χάνει τρομερό έδαφος η Sony!

Σκάει μύτη στα καπάκια και Νιntendo Wii kαι αρχίζει για τα καλά ο πόλεμος

μεταξύ των next gen machines!

Άντε να δούμε πως θα ανατρέψει την όλη κατάσταση η Sony με το ps3!

Θα ρίξει την τιμή του κατα 200 ευρώ όπως ακούγεται μετα το καλοκαίρι!Ίσως τότε κάποιοι στραφούνε προς την Sony!

Έχει καταντήσει ανέκδοτο η τιμή του, 660 ευρώ για μια παιχνιδομηχανή!

Είναι καλό να υπάρχει έντονος ανταγωνισμός γιατί είναι προς το συμφέρον των αγοραστών!

Ύπάρχουν και άτομα που αγοράζουν playstation 2 ακόμα!Αυτό δείχνει το πόσο δυναμική έχει η Sony!

Αν πάς σε ένα πολυκατάστημα και το δείς δίπλα δίπλα σε οθόνες με xbox 360 kai playstation 3 λές τι πάω και αγοράζω τώρα, μηχάνημα 7ετίας!

Ειλικρινά τώρα που το xbox 360 έχει τέτοια τρομερή μείωση στην τιμή, δεν μπορώ να βρω κάποιον λογικό που θα δώσει 130 ευρώ για playstation 2, kai oxi 200 για να πάρει μια next generation machine που μπορείς να την κάνεις να πέζει τα backup μόνος σου πανεύκολα χωρίς πρόσθετα chip kai κολλήσεις με κολλητήρια κλπ!

Τώρα για τα παιδάκια με τα sony γιαλιά που πετάγονται να πούν την βλακεία τους χωρίς να την έχουνε ψάξει, έχουνε μείνει στην εποχή του playstation 1 και 2 ακόμα!

Fan boys της Sony γιατί ασχολείστε ακόμα με το xbox 360? Tόσο ζήλεια πια για τις δυνατότητες και την τιμή του? Δεν το αντέχετε που η Sony τρώει ήττα ακόμα και απο το Wii!;

Εύχομαι να μου την πείτε και εσείς σε 1 χρόνο όπως λέτε,όταν ξεπεράσετε σε πωλήσεις το xbox 360!

Ως τότε καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε!

Δημοσ.
Ναι οφείλω να ομολογήσω πως η MS είναι πανέξυπνη αφού κοροίδεψε όλους τους κατόχους ΧΒΟΧ 360 βγάζοντας μια νέα έκδοση με πράγματα τα οποία οι ήδη κατέχοντες του 360 δεν θα δουν ποτέ.Σκέτη κοροιδία και η MS και η Nintendo με το DS lite.Αν είχαν όντως σωστό μάρκετινγκ θα έκαναν απόσυρση στις κονσόλες και με 50-100 ευρώ πχ παραπάνω θα σας έδινε το ELITE.

Ναι οφείλω με τη σειρά μου να ομολογήσω πως η Sony είναι πανέξυπνη αφού κοροίδεψε όλους τους κατόχους PS3 20GB. Μιας και σταμάτησε την παραγωγή του [μετά από 5μήνες μόνο!] θα έπρεπε με 50-100 ευρώ να τους δώσει το PS3 60GB.

Μην σκεφτούμε κι ότι στους ευρωπαίους πουλά εξίσου ακριβά το PS3 παρόλο που:

1. πέρασαν 5-6 μήνες

2.τα προβλήματα στην παραγωγή λύθηκαν και

3. αφαίρεσαν το emotion engine

Αλλά όχι, μόνο η Nintendo κι η MS είναι ''απολίτιστες'' εταιρίες..

Πραγματικά κάτι τέτοιους σκεπτικισμούς τους θεωρώ αρκετά ανώριμους.

Η πραγματικότητα έιναι ότι κι οι 3 εταιρίες σκέφτονται μόνο τρόπους μεγιστοποίησης κερδών (όπως όλες οι εταιρίες άλλωστε).

Δημοσ.

Οταν παντως η MS εριξε πρωτη φορα την τιμη του XBOX1 για πρωτη φορα,σε οσους το πηραμε launch εστειλε 2 παιχνιδια της επιλογης μας + joypad δωρο...

Με τα τροφοδοτικα επισης,μας ηρθαν σπιτι καινουργια ειχαμε δεν ειχαμε προβλημα.

Δεν νομιζω να εχει ξηγηθει πολυ σκουλικιαρικα η MS...

Δημοσ.

Όσον αφορά στις καινούργιες εκδόσεις των κονσολών, και εμένα μου την έχει σπάσει. Έτρεξα ο μ@λ@κ@ς και πήρα Xbox360 και ds αμέσως μόλις βγήκαν και με ενόχλησε πάρα πολύ όταν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα βγήκε το ds lite που είναι πολύ πιο κομψό και με καλύτερο φωτισμό και τώρα που ακούγεται και για xbox360 elite (βέβαια με το ds με πείραξε πιο πολύ). Άραγε θα βγει και δεύτερη version του Wii ή να χτυπήσω ένα το καλοκαίρι; ;-)

Δημοσ.

Θα ρίξει την τιμή του κατα 200 ευρώ όπως ακούγεται μετα το καλοκαίρι!Ίσως τότε κάποιοι στραφούνε προς την Sony!

Έχει καταντήσει ανέκδοτο η τιμή του, 660 ευρώ για μια παιχνιδομηχανή!

που το ακουσες αυτο?? :lol:

εγω διαβασα το οικονομικο forecast της sony που λενε οτι ελπιζουνε σε profit margin 5% τον απριλιο του 2008 (με τις υπαρχουσες τιμες φυσικα)

απαξ και αυτο πηγε στους μετοχους, forget about price reduction..

μαλλον θα βγαλει και το 80gb με τιμη πανω απο 660ε που εχει τωρα.

Δημοσ.

Σε forums tou εξωτερικού! Είπα οτι ακούγεται όμως!

Όχι ότι είναι κάτι επίσημο!

Αν ισχύει αυτό που λές για τον απρίλιο του 2008 κλάφτα χαράλαμπε για τους fan της Sony!

Θα το έχει χάσει οριστικά το παιχνίδι μέχρι τότε!

Ακόμα τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσήμα για μείωση τιμής!

Μην απογοητεύουμε τους Sony fan!

Δημοσ.

Παίδες μόλις σήμερα χτύπησα και εγώ ένα ΧΒΟΧ από τα Carefour Αλίμου (199 Ευρω)! Άλλα 3 μείνανε μόνο! Έλεγε τελευταία κομμάτια.... Βέβαια τα είδα κάπως παλιά τα κουτιά τους. Πως μπορώ να ξέρω την ημερομηνία κατασκευής;

Δημοσ.

Ξεκίνησα με COD 3 και λίγο fight round.Μέχρι τώρα ΟΚ. Anyway και προβληματική να είναι δεν θα την καλύπτει η εγγύηση; Η οποία πόσο είπαμε είναι; Θα το λιώσω για μια βδομάδα και μετά φλασάρισμα...!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...