Vatos_locos Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 λοιπόν φίλοι μου υπάρχει πρόβλημα μόλις σήμερα τo μεσημέρι τσίμπησα μια μητρική για έναν p4 μια asrock πρωτου με κράξετε η μητρική δείχνει πολύ καλή σταθερή αλλα έχει δουλέψει ώρες ακόμα οποτε δεν μπορώ να πω πολλά τέσσρα στο πρόβλημα τώρα τo board asrock P4VM890 μετά από ένα σεβαστό OC που με άφησε να κάνω δεν μπορώ να παραπονεθώ πήγα τον P4 από 3 στα 3,6 αλλα από εκεί και πάνω άσχετος ότι έχει PCI/PCI-E lock χάνει τους σατα δίσκους μου και εδώ έρχεται το ερώτημα τώρα που γλυκάθηκα και σε λίγο θα στήσω και τα νεράκια αν τσιμπήσω έναν Pci σατα κοντρόλερ θα έχω πάλι πρόβλημα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 anybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nuxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 re paidia, oso kai na thelo na boithiso, den katalabaino ti ennoei o poihths! eseis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 που δεν κατάλαβες ? να σε βοηθήσω εγώ τo board μου έχει pci/pci-e lock αλλα μετά από τα 3,6 Ghz τo board χάνει τους Sata δεν με ενδιαφέρει να λύσω αυτό τo πρόβλημα με ενδιαφέρει να μάθω ότι αν πάρω έναν sata κοντρόλερ για pci θα είναι σταθερή η συχνότητα του στα 33Mhz η θα πάθω τo ίδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nuxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 pas se ena Multirama, pairneis enan sata controller PCI, kai an sou kanei ta idia to epistrefeis entos 14 imeron kai pairneis ta lefta sou piso. kai mathaineis kai ti paizei me to mobo sou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 ναι ωραία καλώς αλλα το θέμα είναι να μην κάνω βόλτες θρακομακεδόνες Ν.Ιωνία για να πάρω έναν κοντρόλερ για αυτό ρωτάω αν ισχύει ότι θα είναι σταθερός κάνω μια παραγγελια και έρχεται από εδώ άσε που προτιμώ να τον πάρω από πλαίσιο με πολύ λιγότερα χρήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmyfis Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 ναι ωραία καλώς αλλα το θέμα είναι να μην κάνω βόλτες θρακομακεδόνες Ν.Ιωνία για να πάρω έναν κοντρόλερ για αυτό ρωτάω αν ισχύει ότι θα είναι σταθερός κάνω μια παραγγελια και έρχεται από εδώ άσε που προτιμώ να τον πάρω από πλαίσιο με πολύ λιγότερα χρήματα το παιρνεις απο μουλτιράμα, το δοκιμαζεις και το επιστρεφεις.. αν δουλεψε το παιρνεις απο το πλαισιο... χα χα χα χα χα χα χα χα χα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ardov Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Vatos_locos, σε αρκετές περιπτώσεις overclocking παύει να λειτουργεί ο onboard sata connector ή ακόμη και η onboard κάρτα ήχου παρουσιάζει προβλήματα. Με εναν sata controller σε PCI θα είσαι εντάξει. Ωστόσο εγώ θα έπαιρνα κάποιον Promise αλλά υπερβαίνει τα 50 ΕΥΡΩ, ή αλλιώς κοίταξε κάτι σε PCI-X υλοποίηση. Λογικά, είναι η μόνη λύση στο πρόβλημά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nuxx Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 ti an tha einai statheros?? Windose den exeis? ti statherotita perimeneis? ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 δεν εχει Pci-x το board έχει μονο 3 pci και μια amr και μια Pci-e οπότε πάω σε pci όπως δήποτε τώρα για promise δεν έχω βρει πουθενά πλαίσιο και e-shop κοίταξα μονο και βρήκα κάτι μάρκες άγνωστες κοντά στα 50 ευρώ γκάι 2 η 4 σατα όσο για την κάρτα ήχου δεν υπάρχει πρόβλημα είναι απενεργοποιημένη ήδη και τα χρέη τα εκτελεί μια soundblaster ωστόσο με προβληματίζει ότι ο Pata Controler της είναι σταθερότατος και σε πιο μεγάλο fsb enyway αν δεν έχω πρόβλημα με ένα Pci Controler τότε θα κάνω λίγο υπομονή και θα τσιμπήσω κανέναν μεταχειρισμένο nuxx μιλάμε για hardware επίπεδο πες ότι δεν έχουμε λογισμικό και απλά τo board μετά από καμια τιμή του fsb και πάνω αρχίζει να χάνει τον sata controler του ενώ ο Πατα του είναι σταθερότατος λόγο ότι το Pci/Pci-e lock δεν χρησιμοποιείτε στον Sata Κοντρόλερ στο συγκεκριμένο mobo μάλλον {σε ένα άλλο Albatron που είχα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα} αν και τo mobo δεν έχει και τα καλύτερα υλικά πάνω του γιατί ακούω ένα πηνίο η πυκνωτή που συγχρονίζει πολύ άσχημα και μάλλον θα το αλλάξω από αύριο μπορώ να πω ότι είναι αρκετά τίμιο για τα λεφτά του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ardov Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Όχι, το PCI lock υφίσταται και στον SATA controller. Όμως είναι πολύ πιθανό το chipset σου να παρουσιάζει αστάθεια στον ενσωματωμένο SATA controller μόνο. Κοίταξε σε γνωστό site δημοπρασιών για μεταχειρισμένους controllers, σίγουρα θα βρείς κάποιον. Ωστόσο, εαν δεν υπήρχε PCI lock στους SATA controllers θα γίνονταν ψητοί και οι σκληροί δίσκοι σου ή θα είχες διεφθαρμένα δεδομένα. Μια καρτούλα PCI SATA θα σε σώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 και όμως έχασα τα πάντα από έναν δίσκο αλλα είχα image του δίσκου και τα πήρα όλα πίσω έχω την υποψία πως δεν έχουν δώσει καθόλου βάση στον σατα σε αυτή την μητρική αλλα δεν πειράζει θα μαζέψω κάνα φράγκο να πάω να τσιμπήσω έναν να ησυχάσω και να ρίξω και κανέναν δίσκο παραπάνω μέσα να φτάσω το τέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theglassicon Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Το εχω παθει πολλες φορες και εχω να σου πω 2 πραγματα. Με τον PCI controler δεν θα έχεις prob. Σε μερικές μητρικές έχει πάει καλύτερα και με απλή αύξηση τάσης στο chipset και στον επεξεργαστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 για αύξηση τάσης δύσκολο σε αυτήν την μητρική γιατί δεν έχει όλα μόνο με Vmod αν γίνει κάτι και βαριέμαι να ψάχνω θα πάρω έναν κοντρόλερ και θα δω ποσο θα πάει ο Pentium με 1.7/1.8 από 1.5 volt και ανεβαίνουμε μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unos Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 ti an tha einai statheros?? Windose den exeis? ti statherotita perimeneis? ^^ swstos o paixths!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.