aledjo Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Απολαύσεις της ζωης: 1) ΦΑΪ 2) ΥΠΝΟΣ 3) SEX χωρις αυτα δεν υπαρχει λογος να ζει κανεις....
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Απολαύσεις της ζωης: 1) ΦΑΪ 2) ΥΠΝΟΣ 3) SEX χωρις αυτα δεν υπαρχει λογος να ζει κανεις.... συμφωνώ αν και τα βάζω με άλλη σειρα και να προσθέσω βεβαίως βεβαιώς στα απαραίτητα τα χρήματα ε ????
aledjo Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 εγω γραφω τις απολαυσεις! ενοειτε οτι για να εχεις αυτα ειναι απαραιτητα τα χρηματα.... ποια ειναι η δικη σου σειρα? 1) ΦΑΙ > χωρις το φαι δε μπορεις να εχεις τα υπολοιπα 2 και 3 2) ΥΠΝΟΣ > χωρις τον υπνο δε μπορεις να εχεις το 3 3) SEX > χωρις το sex δεν υπαρχει λογος να ΖΕΙΣ! και χωρις τα 2 προηγουμενα ΔΕΝ ΖΕΙΣ! ολα μα ολα καταληγουν στο SEX! 1) ζουμε 2) αναπνευουμε 3) αγωνιζομαστε 4) πολεμαμε για το SEX..... ειδικα εμεις οι αντρες οτιδηποτε και να κανουμε το κανουμε για το SEX! 1. αγωνιζομαστε να βγαλουμε χρηματα για να μπορουμε να εχουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια γυναικα στο πλαι μας 2. πολεμαμε να γινουμε καποιοι για μας κοιταξουν οι γυναικες 3. οτιδηποτε και να σκεφτουμε καταληγουν στις γυναικες που τις θελουμε για SEX! (δεν αποκλειονται και τα υπολοιπα αλλα βασικος στοχος αυτος ειναι)
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 η σειρά είναι υποκειμένικη και δεν είναι στάνταρ όλες τις ώρες ετσι δεν είναι.. εγραψες όμως οτι "αγωνιζομαστε να βγαλουμε χρηματα για να μπορουμε να εχουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια γυναικα στο πλαι μας" δεν συμφωνώ, δλδ τα λεφτά τα βγάζεις για να εχεις γυναίκα δίπλα σου και οχι για την πάρτυ σου ??? αυτή δικά της δεν έχει ???
-nick- Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 εννουσε νομιζω οτι αφραγκος λιγο δυσκολο να εχεις θυληκα διπλα σου (οχι αδυνατο παντως)
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 συμφωνω σ΄αυτο που λες εν μέρει και στα λεγόμενα τον aledjo ... Υπάρχουν πολλές γυναίκες που κοιτάζουν πρώτα το αμάξι, τα ρούχα, την γκλαμουριά εν γένει σαν προυπόθεση για να κάνουν μια σχέση.. Το θέμα είναι όμως οτι εσάς σας κάνουν αυτές οι γυναίκες ???? Πιστεύετε οτι αν αποκτήσετε δλδ πολλά λεφτά θα ειστε "αξιοι" να εχετε ενα τσόλι δίπλα σας???
aledjo Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 ωπα δε καταλαβες! εννοω οτι πολεμαμε να γινουμε καποιοι δηλαδη να γινουμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ με τροπους κτλ.... να αξιζουμε τη λεξη ανθρωποι για να μας κοιταξει καποια γυναικα! αν δεν ειμαστε ανθρωποι, χωρις τροπους, δε ξερουμε να μιλαμε κτλ μπορει να μας κοιταξει μια γυναικα? ε λεω πανω σ'αυτο οτι οι περισσοτεροι αντρες πολεμανε γιάυτο με σκοπο να τους κοιταξει καποια γυναικα, χωρις γυναικες δηλαδη δεν υπαρχει λογος να καθομαστε να σκεφτομαστε το πως μιλαμε, φερομαστε κτλ γι'αυτο οταν οι αντρες ειναι μονοι τους (αντροπαρεα) μπορει να δεις να κανουν σαν παιδακια και να λενε διαφορες μαλακιες, ενω μπροστα στις γυναικες ειναι ΚΥΡΙΟΙ! (αν και διαφωνω σ'αυτο) τωρα για τα λεφτα που λες και αν αξιζει η γυναικα που θελουμε, το ξερουμε εμεις και μονο εμεις! δηλαδη εσεις οι γυναικες δε θελετε αντρες που εμεις λεμε οτι δε σου αξιζει? αυτο δε το ξερουμε εμεις αλλα μονο εσυ! πες μου τωρα, αν εγω ημουν ενα τιποτα, χωρις δουλεια και τροπους, υπαρχει πιθανοτητα να με κοιταξεις?
Fidelio Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 (...)αν δεν ειμαστε ανθρωποι, χωρις τροπους, δε ξερουμε να μιλαμε κτλ μπορει να μας κοιταξει μια γυναικα?(...) Ειδικά σε συτήν την περίπτωση ,όχι μόνο θα σε κοιτάξουν , θα σε λατρέψουν !
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 ωπα ! τωρα δεν κατάλαβες εσυ sorry ισως εγω δεν το διατύπωσα σωστά !!! απλά είπα οτι θεωρώ ασκοπο για έναν άνθρωπο να σκίζεται στην δουλειά (γιατι αν του τρέχουν απο τα μπατζακια νταααξξξ) για να βγάλει 5 φράγκα παραπάνω για να πάρει το μερσεντικό μπάς και τον κοιτάξει κανα γκομενάκι που συχνάζει στα κλάμπ παύλα μπουζούκια της παραλιακης και ψωνίζει μόνο απο το Κολωνάκι ... γι' αυτού του είδους τις γυναίκες μίλησα εγω... Τωρα για τους τρόπους που λες εχεις απόλυτο δίκιο και εμεις οι γυναίκες οταν είμαστε μόνες μας κάνουμε και λέμε πολλά που αν ηταν ο καλός μας μπροστά δεν θα τολμούσαμε Kαι ασφαλώς ο άνθρωπος που επιλέγουμε αξίζει και είμαστε οι μονοι που το ξέρουμε και το νοιώθουμε, προς Θεου δεν μίλησα σε προσωπικο επιπεδο...
aledjo Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 απλά είπα οτι θεωρώ ασκοπο για έναν άνθρωπο να σκίζεται στην δουλειά (γιατι αν του τρέχουν απο τα μπατζακια νταααξξξ) για να βγάλει 5 φράγκα παραπάνω για να πάρει το μερσεντικό μπάς και τον κοιτάξει κανα γκομενάκι που συχνάζει στα κλάμπ παύλα μπουζούκια της παραλιακης και ψωνίζει μόνο απο το Κολωνάκι ... γι' αυτού του είδους τις γυναίκες μίλησα εγω... ε και παλι! δε μπορεις "εσυ" να ξερεις τι του αρεσει του αλλουνου! μπορει γιάυτον αυτες οι γυναικες να ειναι το παν στη ζωη του! μπορει να νιωθει πιο σημαντικος οταν μπορεσει και αποκτησει μια τετοια γυναικα, παρα μια του σπιτιου! μπορει να καθοτανε και να κοιταζε απο μακρια αυτες τις γυναικες και τις ηθελε τοσο πολυ που δε μπορουσε να κανει τιποτα γι'αυτες, τοτε γινεται αυτο που λες, σκιζεται στη δουλεια κτλ κτλ... την ταινια "ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ" τη ξερετε? ακριβως ετσι ειναι! εστω για ενα μικρο διαστημα εκανε το παν για μια γυναικα! ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΜΑΩ ΗΤ ΠΑΤΟΥΝΑ ΜΥΟ!!!!
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 πες μου τωρα, αν εγω ημουν ενα τιποτα, χωρις δουλεια και τροπους, υπαρχει πιθανοτητα να με κοιταξεις? οχι δεν θα σε κοιταζα γιατι αν δεν δούλευες το πιο πιθανο θα ηταν να είσαι τεμπέλης γιατι δεν δικαιολογώ την έλλειψη απασχόλησης στην ανεργια, οποιος θέλει να δουλέψει βρίσκει δουλεια... επισης επειδή δουλεύω και εγω και εχω καταφέρει 5 πράγματα για μενα, δεν μου το επιτρέπει η αξιοπρέπεια μου και ο εγωισμος μου αν θες να "τρέφω" τον συντροφο μου οπως δεν θα το δεχομουν φυσικά και εγω αυτο ...
aledjo Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 ερχεσαι στα λογια μου! για δωσε μου το κινητο σου να τα πουμε.... ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ.....
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΜΑΩ ΗΤ ΠΑΤΟΥΝΑ ΜΥΟ!!!! ωχ... τον εκνευρισα είχα δεν είχα και μπερδεύει τα λόγια του το καημένο, γρήγορα μια νοσοκομα !!!! χαχαχα!!! ερχεσαι στα λογια μου! για δωσε μου το κινητο σου να τα πουμε.... ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ..... και εσυ στα δικα μου.. λοιπον γράψε 6932.... χαχαχαχαχα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aledjo Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 επισης επειδή δουλεύω και εγω και εχω καταφέρει 5 πράγματα για μενα, δεν μου το επιτρέπει η αξιοπρέπεια μου και ο εγωισμος μου αν θες να "τρέφω" τον συντροφο μου οπως δεν θα το δεχομουν φυσικά και εγω αυτο ... τοτε γιατι εμεις οι αντρες να παρουμε μια γυναικα του σπιτιου που δε ξερει να κανει καμια αλλη δουλεια?? ποσες γυναικες ειναι ετσι??? πολλλεεεες κι'ομως εμεις οι αντρες τις κοιταμε αυτες!!!! ΓΙΑΤΙ???? γιατι ειναι ΟΜΟΡΦΕΣ! για γιατι τις θελουμε???? για ατελειωτο SEXXXXXX!
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 καλάαα ελα να μου το πεις μετα απο 15 χρόνια γάμου με την "γυναίκα του σπιτιου" οπως τις λες πόσο σεξ θα κανετε ... υπάρχει διαχωρισμός ρε παιδιά ? Δεν γίνεται μια γυναίκα που εχει μια χαρά την δουλιτσα της να είναι και νοικοκυρά και ερωμένη ??????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.