Προς το περιεχόμενο

Microsoft LifeCam VΧ-6000 - Εμπειρίες απο WebCam

dhmak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ πάντως, περίμενα περισσότερα απο μία Microsoft.

Τέλωσπάντων με αυτά τα ελαττώματα που έχει (αποσυνδέεται και κολλάει όποτε θέλει) ελπίζω να μπορέσω να την αλλάξω με μία Logitech QuickCam Fushion

Δημοσ.

δεν κανεις μια απεγκατασταση των οδηγων της και ξαναβαλτους μπας και γινει τιποτα αν δεν το εχεις κανει ηδη. η εικονα παντως δεν ειναι χειροτερη απο την λοτζιτεκ που εχω που θελεις να παρεις δεν θα δεις διαφορα. το εφτιαξες το θεμα. απλα ψαξε λιγο με το προβλημα που παρουσιαζει.

Δημοσ.

Βασικά και με XP μπορεί να είναι συνδεδεμένη σε USB 1. Εμένα όταν είναι σε USB 1 δεν ανοίγει καθόλου στην μεγαλύτερη ανάλυση, εσένα ίσως μπουκώνει μετά από κάποιο διάστημα..

Δημοσ.

Πιστέυω οτι είναι πρόβλημα της κάμερας, γιατί έχω και άλλες 4συσκευές USB στο σύστημα (2 -εκτυπωτής,σαρωτής- απο τις 4 είναι USB2.0) και δέν μου έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.

Η Συνθεσή μου είναι:

ASUS P5B

C2D 4300

KINGSTON 667 1GB

GAINWARD 7600GT

Δημοσ.
Πιστέυω οτι είναι πρόβλημα της κάμερας, γιατί έχω και άλλες 4συσκευές USB στο σύστημα (2 -εκτυπωτής,σαρωτής- απο τις 4 είναι USB2.0) και δέν μου έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.

Αυτές οι συσκευές ίσως να μην χρειάστηκαν όλο το bandwidth της USB 2.0 ώστε να φτάσουν σε σημείο κρασαρίσματος όπως η cam.

Εμενα σε μερικες μητρικες το USB 2.0 patch επρεπε να μπει ασχετα με τα SP.

Κι εμένα.

Δημοσ.

dhmak, για τις αποσυνδέσεις: Μήπως τη συνδέεις σε USB του PC case; Αν ναι, δοκίμασε σε μία από αυτές που έχει η μητρική στο back-panel της και πες μας αποτελέσματα...

Δημοσ.

Διστυχώς φίλε την έχω συνδεμένη πάνω σε USB της μητρικής.

Έχεις δίκιο giankyr η webcam καταναλώνει και τα 500μΑ που διαθέτει η USB (ενώ οι άλλες συσκευές έχουν δικούς τους, μετασχηματιστές και πέρνουνε απευθείας ρέυμα)

Το μπούκωμα όμως, δέν μπορεί να ωφείλεται και σε κακή κατασκευή της συσκευής USB εν προκειμένω της WebCam (πιθανολογώ οτι αυτό πρέπει να συμβαίνει)

Δέν φαντάζομαι να έπεσα σε ελαττωματική ASUS P5B (αλήθεια αυτή η μητρική που έχω, έχει γνωστά προβλήματα ή είναι απ' της elite του είδους) ;;

Νά 'ρωτήσω κάτι, στο Live Messenger, 2 απ' τις επαφές μου είναι @yahoo.gr, και μία @yahoo.com

Στις 2 μου δίνει όλα τα δικαιώματα ενώ στην @yahoo.com μπορώ μόνο να στέίλω άμεσα μηνύματα (και γι' αυτό σ' αυτήν την επαφή χρησιμοποιώ το yahoo messenger).

Ξέρει κανείς τί γίνεται ;;

post-19027-12906294547_thumb.jpg

Δημοσ.

Τελικά παίδες διαψευστήκαμέ όλοι (γιατί και 'γώ μετά τις απαντήσεις σας έλεγα οτι δέν θα μπορούσα να κάνω και πολλά με το e-shop).

Σήμερα πήγα την κάμερα στο e-shop (υπ/μα Μεσολογγίου) και είπα στην υπέυθυνη οτι δέν είμαι καθόλου ευχαριστημένος και περίμενα πολλά περισσότερα απο μία Microsoft (σημειωτέων: αγοράζω απο το e-shop ανα 2-3 μήνες).

Μου είπε να της την αφήσω (να ξεκλειδώσει την παραγγελεία μου) και να πάω το απόγευμα να μου δώσει τα 72.49 της κάμερας.

Άπεκτο το e-shop, μιά φορά το χρειάστηκα (στα τόσα προϊόντα που έχω αγοράσει) και ήταν εκεί.

Μπράβο e-shop !!

Τώρα σκέφτομαι να αγοράσω την LOGITECH QUICKCAM FUSION τί λέτε ;;

Περιμένω γνώμες, όσες πίο πολλές μπορείται και όσο πίο άμεσα μπορείται.

Για την Logitech QuickCam Ultra Vision ποία η γνώμη σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...