Προς το περιεχόμενο

Microsoft LifeCam VΧ-6000 - Εμπειρίες απο WebCam

dhmak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το μσν ομως μεταδιδει σε 640χ480 0χι υψηλοτερα. για να μην τα πολυλογουμε ολα τα περιφεριακα της λοτζιτεκ ειναι καλυτερα απο τις μικροσοφτ αυτο ειναι δεδομενο

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε 1980 εν μέρη συμφωνό μαζί σου αλλα αυτό που λές για την ανάλυση δέν ισχύει, Απλά αυτά τα προγράμματα, σου εμφανίζουν την κάμερα σε ένα παράθυρο τέτοιου μεγέθους.

Λοιπόν για να δείτε και να συγκρύνεται την ελεεινή και τρισάθλια ποιότητα της Microsoft LifeCam VΧ-6000 σε ανάλυση 1.3mpixel (και το καλό και σηματικότερο είναι πως δέν δυσκολέυτικα και πολύ να την βγάλω, γιατί μετά απο 5 λεπτά κανονικής προβολής, έχει κολλήσει στο συγκεκριμένο πλαίσιο) με την Logitech MSN σε ανάλυση μόλις 640x480

post-19027-129062945437_thumb.jpg

post-19027-129062945439_thumb.jpg

Δημοσ.

Μηπως παιζει ρολο ο φωτισμος σου στο δωματιο ?

Σταληθεια δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν την τεσταρεις με βαση το προγραμμα της και το κανεις με βαση το yahoo.

Δημοσ.

Γιατι ο άλλος, φίλε μου έχει το yahoo και βλέπεις εικόνα που δείνει (Άν ήταν μόνο να είναι καλή στο πρόγραμμά της που και εκεί το ίδιο είναι, τί να πώ και τί να την κάνω !!

Διστυχώς την πάτησα (ο βλάκας) με την κωλο-microsoft που πήγα καί 'πεσα.

post-19027-129062945443_thumb.jpg

Δημοσ.

Μπράβο φίλε καλά έκανες, οπότε έτυχα σε ελαττωματικό κομμάτι κωλο-e-shop.

Έ αφού είναι ελαττωματική ευτυχώς θα μου την αλλάξουνε χωρίς πολλά-πολλά.

Τα λοιπά ρυθμιστικά της κάμερας (φωτεινότητα κ.α.) τα έχεις στο Default ή τα έχεις πειραγμένα ;;

Εγώ τα έχω στο Default.

Δημοσ.

Φίλε λυπάμαι που θα στο πω αλλά η κάμερα σου δεν είναι ελαττωματική. Αυτό το βλέπουμε και με γυμνό μάτι, πόσο μάλλον αν την δει κανένας κ3φτές απ' το κατάστημα που την πήρες.

Στην φωτογραφία από το post #34 παρατηρώ ότι είναι θολή η εικόνα. Αυτό οφείλεται στο ότι δεν έχεις νετάρει σωστά. Μπροστά στον φακό υπάρχει ένα δαχτυλίδι που γυρίζει, με αυτό νετάρεις και έτσι θα αγγίξεις την σωστή απόδοση της κάμερας.

Δημοσ.

Γειά σου ρε giankyr η παρατήρησή σου σωστή.

jlgrzmzgym4y0ydninmw.jpg

Τώρα να ρωτήσω η εικόνα είναι σάν και την δικιά σας (giankyr υποθέτω οτι έχεις την ίδια).

Ας δώσει εικόνα και κάποιος με logitech γιατί διστυχώς μου φαίνεται, πρέπει να έχει καλύτερη εικόνα.

Το ελαττωματική το λέω και για το ότι σε ανύποπτο χρόνο μετά απο 5-10 λεπτά σε συζήτηση ή κολλάει σε κάποιο πλαίσιο (όπως γράφω και παραπάνω) ή όπως δείχνει και η 2η εικόνα, μετά απο 2-3 φωτογραφίες, βίντεο ή ηχογραφήσης αποσυνδέεται.

zyz5kznzmmmknuyhqdzy.jpg

Έ άν δέν είναι αυτό ελάττωμα τί είναι ;;

Δημοσ.

Τι CPU εχεις ?

Μνημη ?

Αν ειναι σχετικα καινουργια δεν εξηγειται εκτος αν ειναι προβλημα των Windows. Απο την αλλη αν εχεις μηχανημα του 2000 με USB1 ισως να φταιει αυτο.

Δημοσ.

Διστυχώς φίλε,

C2D 4300

1GB 667 KINGSTON

7600GT

(Την 'νεταρισμένη' εικόνα πώς την βρίσκεις;; )

Δημοσ.

Όλα φίλε,

Πιστέυω οτι είναι πρόβλημα της κάμερας, γιατί έχω και άλλες 4συσκευές USB στο σύστημα (2 -εκτυπωτής,σαρωτής- απο τις 4 είναι USB2.0) και δέν μου έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.

(για την εικόνα δέν μου είπες)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...