HellasVagabond Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δοκιμασε την στο MSN , αν δεν δεις διαφορα κατεβασε τους τελευταιους drivers απο το παραπανω link. Αν και παλι δεν δεις διαφορα τι να πω...
dhmak Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Πρίν μου έρθει ακόμη η κάμερα, για να είμαι έτοιμος κατέβασα τους οδηγούς (τελευταία έκδοση) απ' την σελίδα της Microsoft. Διστυχώς στο MSN φαίνεται ο φίλος μου να μήν μπορεί να δεχτεί κάμερα ή ομιλία μόνο μηνύματα, δέν ξέρω γιατί. Και στο κάτω-κάτω άν οι κάμερες της Microsoft συνεργάζονται μόνο με ένα πρόγραμμα μηνυμάτων, τί να πώ, Τζάμπα τις έβγαλε. (Σήμερα τηλεφώνησα στο e-shop και τους είπα οτι δέν περίμενα τέτοια ποιότητα απο μία Microsoft, μου απάντησαν οτι μπορεί να είναι ελλατωματικό κομμάτι και όταν τους ρώτησα, άν ώ μη γέννητο δέν είναι άν μπορώ να την αλλάξω, δέν μου αρνήθηκαν μου είπαν θα το αποφασίσει ο υπέυθυνος του καταστήματος. Οπότε μπορεί και να μου την αλλάξουν. Έχω μιά ελπίδα, Τί λέτε ;; )
1980 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 και εγω πιστευω οτι ειναι ελατωματικο κομματι αλλα οτι και να σου ειπε αυτος που μιλησε εγω αμα δεν γραψεις οτι σου δωσανε καινουργια τους συγκεκριμενους ουτε κρεμασμενους αναποδα να τους δω δεν τους πιστευω.
HellasVagabond Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Βασικα το YAHOO ΔΕΝ εχει τοση καλη ποιοτητα. Το ξερω γιατι το εχω και εγω , δεν εχει να κανει με το οτι η Microsoft διαλεγει μονο το MSN.
accipio Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 dhmak, έχω την LifeCam VX 3000 και η ποιότητα εικόνας είναι παρόμοια με αυτή που βλέπω στο screenshot που παραθέτεις πιο πριν. Γι' αυτό πιστεύω ότι μάλλον δεν είναι ελαττωματική η δική σου.
dhmak Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Ώχ φίλε μου accipio άν είναι έτσι τα πράματα την ........με και οι δύο με την κωλο-Microsoft που πήγαμε και πέσαμε, ας ελπίσουμε πως θα καταφέρω το e-shop να την άλλαξω με καμιά Logitech QuickCam Fusion™
accipio Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Η εικόνα της δε με χαλάει και τόσο. Εκείνο που μου τη σπάει είναι ότι εμφάνισε δύο άσπρα στίγματα μέσα στην εικόνα (ξεκίνησε με ένα και πριν λίγο καιρό εμφάνισε και δεύτερο) ... που δε φεύγουν με τίποτα και δεν ξέρω τι είναι, ίσως καμένα πίξελς.
HellasVagabond Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Βασικα η 3000 εχει την μιση αναλυση απο την 6000.... Εμενα παιδια εχει κρυσταλλινη εικονα, τι να πω για σας δεν ξερω.
dhmak Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Φίλε HellasVagabond η εικόνα της δικιάς σου μοιάζει καθόλου μ' αυτήν που παραθέτω παραπάνω ;; Άν όχι τότε έχω κάποιες ελπίδες να έτυχα σε ελλατωματικό κομμάτι, ας το ελπίσουμε..
HellasVagabond Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Επαφη δεν εχουν βασικα. Θα ποσταρα εικονα αλλα δεν μαρεσουν οι φωταψιες
dhmak Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Οπότε κατα τα λεγόμενά σου έχω τύχει σε ελλατωματικό κομμάτι, ας είναι έτσι, μακάρι..
HellasVagabond Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Την ξανακοιταξα τωρα στα 1.3 megapixel αναλυση. Οντως επαφη δεν εχουν. Δοκιμασες να τρεξεις το προγραμμα της ? Ειναι το Microsoft Lifecam και απο πανω δεξια ρυθμιζεις αναλυση.
dhmak Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Τελικά στα 1.3 MPixel τα πράγματα φτιάχνουν (την προηγούμενη την είχα σε ανάλυση 640x480) αλλα και πάλι νομίζω οτι η ποιότητα της Logitech είναι καλύτερη. Όποιος έχει την Logitech QuickCam Fusion™ ή όποια άλλη Logitech ας παραθέσει καμιά φωτογραφία να δούμε την ποιότητά της. Και όποιος άλλος έχει κάποια άλλη μάρκα ας παραθέσει καμιά φωτογραφία για να συγκρύνουμε ποιότητες. Η Microsoft LifeCam VΧ-6000 στα 1.3 MPixel (HellasVagabond είναι η ποιότητα που έχεις και εσύ ;; ) Έχεις δίκιο HellasVagabond το MSN έχει καλύτερη ποιότητα. Δέν μου είπες, τώρα είναι ίδια η ποιότητα εικόνας με την δικιά σου ;; Και το μικρόφωνο βελτιώθηκε κατα πολύ, τώρα ακούω μόνο την φωνή μου και μία πολύ μικρή ηχώ, τα παράσιτα εξαλύφθηκαν εντελώς (φαίνεται μόνο στην μεγάλη ανάλυση δουλέυει καλά, δέν το περίμενα, έβλεπα οτι έχει 1.3 ανάλυση αλλα λέω έτσι θα την έχει, δέν θα την αντέχει) Διστυχώς βιάστικα να μιλήσω, το μικρόφωνο πάλι έχει τα γνωστά του παράσιτα -ηχογραφεί μόνο παράσιτα και κάπου στο βάθος ακούγεται η φωνή μου- μόνο την πρώτη φορά που άλλαξα την ανάλυση και ηχογράφησα μόνο τότε ήταν καλά τα πράματα. Τί να πώ ας ελπίσουμε οτι θα μπορέσω να την αλλάξω.
HellasVagabond Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Στα 1.3 την εχω αλλα σου ειπα και πριν να ΜΗΝ την κρινεις με βαση το YAHOO. Βαλε το δικο της προγραμμα να δεις.
giankyr Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Logitech QickCam Pro 5000. Άψογος ήχος από το ενσωματωμένο μικρόφωνο και εικόνα:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.