bravenew Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Χριστός Ανέστη σε όλους.. Έχω ένα παλιό προγραμμα σε gwbasic. Ενώ έχω ελληνικά fonts εντός του Cmd, όταν θα φορτωθεί το προγραμματάκι αρνείται να γυρισει σε ελληνικά. Το έχω κάνει να δουλέψει μεσα από εικονικό λειτουργικό κανονικά (win98 einai o host) αλλά θέλω να το κάνω να δουλεψει και μέσα από τα winxpsp2 που έχω οπότε και δεν θα μου χρειάζεται να έχω φορτωμένο το VMWARE.(μου τρωει πολους πόρους και επεξεργαστική ισχύς). Αν κάποιος γνωρίζει κάτι τον ευχαριστώ εκ των προτέρων. υ.γ.: το πρόγραμμα είναι ελληνικό και το ετρεχα σε win98. Όλοι οι χαρακτηρες απεικονιζονται στα ελληνικά (τις φορμας). Τα στοιχεία που θελω να εισάγω δεν μπορώ να τα γραψω στα ελληνικά.
bravenew Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 γιατι δεν μπορώ να αλλάξω σε ελληνικά όταν φορτώνω την GWBASIC μέσα από winxp? πριν μπω σε cmd περιβάλλον τα ελληνικά γινονται switch από αγγλικά. Τι συμβαίνει όταν ξεκινάει η GWBASIC?
Bspus Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 για να καταλαβω... Το προγραμμα το τρεχεις σε γραμμη εντολων αλλα μετα σηκωνει φορμες σε δικα τους παραθυρα, ή προκειται για ψευτογραφικα text-based μεσα απο το cmd? Τα windows που εχεις ειναι ελληνικα ή Αγγλικα? Σε οποιαδηποτε περιπτωση, βεβαιωσου καταρχην οτι στα regional and language options στο advanced εχεις greek και οτι περιλαμβανουν και την κωδικοσειρα 737 Αν το προγραμμα τρεχει σε text και μενει εκει, πριν το τρεξεις δοκιμασε την εντολη: chcp 737
ntg_net Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=174645&highlight=greek4xp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.