bill_2 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 γεια σας παιδια , εδω και 2 μηνες περιπου δουλευω και εγω τα viista ultimate english ,προσφατα που εκανα update ειδα οτι ειναι διαθεσιμες απο την microsoft 15-16 γλωσσες διαφορετικες αλλα οχι η ελληνικη!! τα vista τα εχω αγορασει κανονικα ,θα ηθελα να ρωτησω γιατι δεν μου βγαζει την ελληνικη γλωσσα στα update? και αν την βγαζει θα μπορω να την κανω εγκατασταση και να μου αλλαξει τα vista απο αγγλικα στα ελληνικα ? ευχαριστω
dhmak Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Ωραίος φίλε. Το ίδιο θέλω και 'γώ να μάθω, Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας απαντήσει.
RED_Diseaz Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 egw pali den exw katalabei gia poio logo thes na katebaseis thn ellhnikh glwsssa. thes dld na allaxei ta vista se ellhnika h na kaneis kati allo?
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 και αν την βγαζει θα μπορω να την κανω εγκατασταση και να μου αλλαξει τα vista απο αγγλικα στα ελληνικα ? ευχαριστω Αν την βαλει και την ελληνικη στα update των γλωσσων θα μπορεις να το κανεις.Το γιατι δεν την εβαλε ακομα δεν ξερω...Εγω για αυτο εκανα υπομονη και πηρα κατ ευθειαν την ελληνικη εκδοση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Τα 64bitα ελληνικά Vista έχουνε βγεί ;; ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ
realestate Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 γεια σας παιδια , εδω και 2 μηνες περιπου δουλευω και εγω τα viista ultimate english ,προσφατα που εκανα update ειδα οτι ειναι διαθεσιμες απο την microsoft 15-16 γλωσσες διαφορετικες αλλα οχι η ελληνικη!! τα vista τα εχω αγορασει κανονικα ,θα ηθελα να ρωτησω γιατι δεν μου βγαζει την ελληνικη γλωσσα στα update? και αν την βγαζει θα μπορω να την κανω εγκατασταση και να μου αλλαξει τα vista απο αγγλικα στα ελληνικα ? ευχαριστω τα ultimate υποστηρίζουν MUI και είναι πολύ πιθανόν και σύντομα μάλιστα να διαθέσουν και την Ελληνική γλώσσα στο MUI ( και οχι update). Η αλλαγή γλώσσας γίνεται άμεσα απο τον πίνακα ελέγχου (control panel>clock ,language and region>change display language. Στο boot όμως , θα έχεις την αρχική γλώσσα του installation dvd. Αν παρ όλα αυτά βιάζεσαι να εγκαταστησεις την Ελληνική γλώσσα - κυκλοφορεί ήδη στο net - χρησιμοποιώντας το serial number της Αγγλικής έκδοσης - που ήδη έχεις - κάνεις activation.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.