xeni Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 καλησπερα!!Δεν μπορω να αυξεισω η να μειωσω την ενταση της φωνης με το πληκτρολογιο στο laptop που εχω.Κανονικα πατουσα FN up ή down και ρυθμιζα την ενταση.Τωρα εχει δυο μερες που δεν λειτουργει.Μηπως ξερει καποιος απο που μπορω να το ρυθμισω.Να σημειωσω οτι το laptop μου ειναι acer.Ευχαριστώ.
kelepis Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 pigene na rithimiseis tin entasei apo ton pinaka elenxou sto eikonidio pou exei ena hxeio mple.ekei tha ta vreis ola.
restinpeace Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Το Fn δουλεύει με άλλα πληκτρα, η μονο με την φωνη συμβαίνει αυτο;
playmania Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Απεγκατέστησα το πρόγραμμα που αφορά τις ρυθμίσεις του των κουμπιών και επανεγκατέστησέ το.
xeni Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 το θεμα ειναι οτι πρεπει να ειναι ενσωματομενο στο cd του λειτουργικου.Γιατι δεν βλεπω να εχω κανενα αλλο cd με programs
Mhs2k Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Όλα τα Laptop τα τελευταία χρόνια (οι εταιρείες δλδ) δεν βάζουνε ΟΥΤΕ OS (λειτουργικό) ΟΥΤΕ cd με Drivers... Αν παρατηρήσεις στο menu start --> Programs υπάρχει μια επιλογή περί Acer ..... όπου δημιουργείς Recovery Disk. Αν "φτιάξεις" αυτο το DVD θα έχεις και Λειτουργικό και Drivers και θα τα βρεις όλα. Καλό βράδυ από εμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.