nikos234 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μπορειτε να μου πειτε , πως να ακυρωσω μια παραγγελεια απο το e-shop.gr ... τους παιρνω τηλεφωνο ? εχει περασει μαι μερα ολοκληρη και τιποτα γραφει οτι η παραγγελεια ειναι στο σταδιο ελεγχου διαθεσιμοτητας ...αλλα ειδα τωρα το e-shop Πλαισιο!!! και ειδα οτι γραφει οτι ειναι διαθεσιμο σε 24 ωρες ? στο πλασιο , με αντικαταβολη , τα εξοδα αποστολης ποσα ειναι , πανω απο καποιο ποσο ειναι δωρεαν?
gherudos Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 πάνω από 45 ευρώ παραγγελία έχει τα μεταφορικά δωρεάν στο Πλαίσιο.
greekparot Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Για ακυρωση στειλε ενα email στο [email protected] γραψε τον αριθμο παραγγελιας σου ή αν δεν τον εχεις τον αριθμο του τηλεφ. που δηλωσες κατα την παραγγελια και γραψε μονο "Παρακαλω να ακυρωθει η παραγγελια μου". Μετα απο λιγο αν κανεις refresh στο status της παραγγελιας σου θα δεις οτι θα γραφει "ακυρωθηκε". Στο ΠΛΑΙΣΙΟ πανω απο ~45? τα εξοδα ειναι ΔΩΡΕΑΝ. Σου το στελνουν με ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ. Αν κανεις την παραγγελια σου μεχρι τις 14:00 (αν θυμαμαι καλα), το δινουν την επομενη ημερα στην Κουριερ και εσυ το περνεις την μεθεπομενη ή μεθεπομενη+1 μερα..
nikos234 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Ευχαριστωω για απαντησεις και το e-shop.gr μπορει να αργει 2-3 μερες στην παραδοση ?
kallair Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 αναλογα πότε θα κάνειις την παραγγελια σου. αν την κάνεις πρωινή ώρα υπάρχει περίπτωση να είναι κ την επόμενη μέρα στα χέρια σου. αλλιώς 2-3 μέρες το πολύ εκτός κ αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
greekparot Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Εγω εχω κανει παραγγελια απο το eshop 11/4 και δεν την εχω παραλαβει ακομη διοτι οπως το επιβαιβεωσα και με τηλ. επικ. μου ειπαν οτι το προϊον δεν ειναι διαθεσιμο και θα το παραλαβω μεσα στην εβδομαδα που μας ερχεται. Ειδικα στο eshop.gr να ξερεις οτι ασχετως τι προϊοντα βλεπεις στην σελιδα τους δεν σημαινει οτι ειναι ολα σε στοκ και τα στελνουν ολα αυθημερον. Παντα υπαρχει καθυστερηση. Τωρα στο Πλαισιο αν γραφει εντος 24ωρων, τοτε το στελνουν με τον τροπο που αναφερα παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.