Προς το περιεχόμενο

δεν ποστάρονται τα κεφαλαία.

Dr_Slump

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτή τη στιγμή γράφω το α της πρότασης κεφαλαίο. και το κ του και μου κεφαλαίο. ομως όταν κάνω πόστ φαίνονται όλα μικρά. τεστ! το τέστ λογικά θα φανεί και αυτό με μικρά. μόνο σε εμένα γίνεται από οποιονδήποτε υπολογιστή. τι συμβαίνει;

Δημοσ.

επαναλαμβάνω, μόνο σε εμένα γίνεται και μάλιστα από άσχετα pc μεταξύ τους. σαν να έχει γίνει κάτι στο account μου στο insomnia δηλαδή.

Δημοσ.

κάποιος admin/mod να δει τι στο καλό έχει γίνει. δεν μπορώ να γράφω αποκλειστικά με μικρά, τα posts μου φαίνονται γελοία.

Δημοσ.

Εύχομαι για το καλό σου να μην είναι φάρσα, γιατί ήδη έκανες μία «πατάτα» δημιουργώντας 2ο λογαριασμό (έστω και για τεστ).

Θα έπρεπε πρώτα να περιμένεις να πάρεις μία απάντηση από moderator εδώ και αν αυτό δε γινόταν, γιατί δεν αντιλήφθηκαν ίσως το thread, η ενδεδειγμένη επόμενη κίνηση θα ήταν με ένα pm...

Δημοσ.

Τι είδους φάρσα θα μπορούσε να είναι αυτό; Εκανα άλλο account καθαρά για τη δοκιμή όπως αναφέρει και ο τίτλος του account.

Να σημειωθεί πως μετά από edit διορθώνεται το πρόβλημα.

Δημοσ.
Τι είδους φάρσα θα μπορούσε να είναι αυτό; Εκανα άλλο account καθαρά για τη δοκιμή όπως αναφέρει και ο τίτλος του account.

Να σημειωθεί πως μετά από edit διορθώνεται το πρόβλημα.

Τέτοιου είδους φάρσα.

***Άκυρο, βιάστηκα και δεν πρόσεξα την τελευταία πρόταση. Και τώρα που το λες, ίσως να μου έχει συμβεί κι εμένα στο παρελθόν κάτι παρόμοιο, αλλά σίγουρα όχι κατ' εξακολούθηση...

Δημοσ.

και σε εμένα γινόταν τυχαία, το είχα πετύχει 1-2 φορές και δεν έδωσα σημασία γιατί υποπτεύθηκα κάποιο bug του browser... αλλά τώρα έγινε μόνιμο και εξακριβωμένο :( το περίεργο είναι πως σε ένα post πριν μια ώρα έφυγε (και τώρα ξαναγίνεται!)

anyway άμα το δει κάποιος moderator να κλειδώσει το topic και να μου στείλει pm

Δημοσ.

Χα Για Να Δοκιμάσω Και Εγώ.. (πρώτα γράμματα κεφαλαία)

ΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ (ολα κεφαλαία)

Μπα... Άδικος κόπος... Ας το σβήσει κάποιος γιατί έχω καεί βραδυάτικα...

Δημοσ.

Παρατηρήσεις σε δικά μου posts με οδήγησαν στο συμπέρασμα πως όταν υπάρχουν λατινικοί χαρακτήρες μέσα στο post (τα smilies δεν μετράνε), τότε μου επιτρέπει κεφαλαία στους ελληνικούς χαρακτήρες και δεν μου τα γυρνάει σε πεζά. razz.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...