antreaslam Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 λοιπόν,μια που μου ζητήθηκε από μια ...τρυφερή ψυχή,είπα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος γνώστης εδώ πέρα! δεν νομίζω να είναι κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας,αλλά αν είναι,ας το κάνει κάποιος ριπορτ,για να σβηστεί! λοιπόν... αυτό που ψάχνω να βρω, είναι εργασίες,γύρω από τα οικονομικά (γενικά),που θα τροποποιηθούν κατάλληλα ώστε να παραδωθούν σε οικ.πανεπιστημίο. Υπάρχει κάποιο σάιτ που να μπορεί να βρεθεί κάτι τέτοιο? (σε ελληνικά ή αγγλικά)? ΥΓ:η τρυφερή αυτή ψυχή,δεν είναι τεμπέλα,κ δεν είναι κοπέλα μου,αλλά ξαδερφάκι 19ετών,που επειδή σπουδάζει σ εάλλη πόλη, δουλεύει για να τα βγάλει περα πάνω από 10 ώρες την ημέρα. Γιαυτό δείξτε την επιεικεία σας....
Sebastienomnia Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 πωπω παιδια κι εγω θελω καμια εργασια για τα οικονομικα..κι εγω αυτο σπουδαζς..Βοηθατε χανομστε..
viper2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 +1001 plz help [extra economics infos r always helpful]
IMMORTALFRANK Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Μου φαίνεται πως όλοι εργασίες θέλουμε και κανείς δεν μπορεί να δώσει. +1 και από εμένα για το οικονομικό της νομικής στην αθήνα
Timour21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 ε λογικό δεν είναι? Να κάθετε ο άλλος να ξεσκίζεται για να φτιάξει μια εργασία, για να την πάρει ο άλλος που κάθεται/κοιμάται/παίζειplaystation ή και δουλεύει ακόμα και να την δώσει σαν δικιά του?
antreaslam Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 IMMORTALFRANK , το πρόβλημα είναι ότι όταν εγώ ήμουν στο οικ.νομικής,δεν είχα καθόλου εργασίες,να σκεφτείς ότι έκανα όλες κ όλες 4-5,κ γιαυτες δεν προνόησα πριν τις δώσω-μοιράσω σε φίλους, να κρατήσω κόπιες,με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τη βοηθήσω ούτε στοιχειωδώς,εκτός από γενικές πληροφορίες! Τιμουρ,τουλάχιστον εγώ δεν είχα τέτοια κολλήματα! δε με πειράζει να εκμεταλλευτεί καποιος τον κόπο μου(!),κάθε άλλο μάλιστα! (στην 1η μου εργασία στο ΜΒΑ μου,από τα 4 άτομα , την κάναμε οι 2. δε με ενόχλησε καθόλου αυτό,γιατί μπορεί να πάρουν βαθμό οι άλλοι 2,αλλά αντίστοιχα εγώ πήρα ότι μπορεί κάποιος να πάρει από μια εργασία)! τέλος πάντων,ας θαφτεί αυτό το θέμα,δεν έχει νόημα να ξεκινήσουμε διάλογο για αυτό το θέμα εδώ! (παρεπιπτόντως... τη μοναδική φορά που πήρα εργασία από άλλον,πριν 7-8 χρόνια,σα να με τιμώρησε η τύχη,κ μου κάηκε ο σκληρός μου!)!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.