SL9S9 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Φαντάζομαι ότι γίνεται backup με το Norton Ghost αντί σε dvd σε εξωτερικό usb δίσκο, πχ WESTERN DIGITAL WDG1U2500 MYBOOK ESSENTIAL EDITION 250GB Αν χαλάσει ο κανονικός δίσκος του pc, τον φορμάρουμε (χωρίς εγκατάσταση XP) και πως επαναφέρουμε τα αρχεία από τον MYBOOK; Γίνεται; επειδή είναι και σε USB.
blackstar Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 H logiki leei oti 8a xreiastis kapoioy eidoys boot disc (floppy/cd/dvd) poy 8a thn dimioyrgi to norton, kai 8a exei thn dinatotita na dei to e3wteriko drive, meta ola ginonte apo mona tous(efoso diale3is apo poio drive 8es na kaneis restore). Ala perimene na sou apantisi kai kanenas akoma, egw exw na kano restor, xronia, sini8os protimo thn lisi toy format .
stefanos_79 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Το εχω κανει με μια εκδοση του Norton Ghost 9 .Το image ηταν σε εξωτερικο σκληρο και η διαδικασια εγινε πολυ απλα γιατι το cd του Norton ηταν bootable και μπορουσα να δω τα περιεχομενα του υπολογιστη χωρις δισκετες και dos εντολες.Πολυ απλα σαν να κανεις φορματ.θα ψαξω να βρω το cd και θα σου πω ακριβως ποια εκδοση εχω.
tzez Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Αν θες δοκίμασε και την λύση του Acronis το θεωρώ πολύ ανώτερο τοθ Ghost και δεν με έχει απογοητεύσει ποτε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Αν θες δοκίμασε και την λύση του Acronis το θεωρώ πολύ ανώτερο τοθ Ghost και δεν με έχει απογοητεύσει ποτε. Το ghost σε εχει προδωσει ποτε ????? Εμενα οχι και δεν κρινω το acronis γιατι δεν εχω δοκιμασει επαναφορα μεχρι τωρα.Μονο image εχω παρει στα vista μιας και η Symantec τωρα εβλαλε εκδοση Ghost για vista και ειναι πολυ ...ακριβη ακομα.
SL9S9 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Το εχω κανει με μια εκδοση του Norton Ghost 9 . Δηλ. μπουτάρεις από CD και βλέπει τον usb εξωτερικό σκληρό ε; Εγώ έχω το Norton Ghost 2003, version 2003.793 Μονο image εχω παρει στα vista μιας και η Symantec τωρα εβλαλε εκδοση Ghost για vista και ειναι πολυ ...ακριβη ακομα. Yποθέτω, αν έχεις το Ghost σε XP (partition C) και εχεις Vista στο D τα κάνει backup όλα (και τα επαναφέρει). Γιατί να παρουμε την ακριβή εκδοση για vista;
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Yποθέτω, αν έχεις το Ghost σε XP (partition C) και εχεις Vista στο D τα κάνει backup όλα (και τα επαναφέρει). Γιατί να παρουμε την ακριβή εκδοση για vista; Λογικο ειναι αυτο που λες αλλα δεν ξερω αν ειναι και δοκιμασμενο.
papayios Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Με acronis true image και εξωτερικο δεν ειχα ποτε προβλημα . Το acronis εχει και επιλογη δημιουργιας boot cd σε περιπτωση που δεν φορτωνουν τα windows .
novice21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 +1 στο A C R O N I S !!!!!.Απλα, πληρες/τελειο.
stefanos_79 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δηλ. μπουτάρεις από CD και βλέπει τον usb εξωτερικό σκληρό ε;Εγώ έχω το Norton Ghost 2003, version 2003.793 ειναι εκδοση του 2005
Sorath Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Προσπάθησε να βρείς το miniPE. Είναι boot cd και έχει ένα σωρό προγράμματα μέσα (και το Ghost). Και το καλό είναι οτι βλέπει και USB δίσκους.
SL9S9 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Με acronis true image και εξωτερικο δεν ειχα ποτε προβλημα . Το acronis εχει και επιλογη δημιουργιας boot cd σε περιπτωση που δεν φορτωνουν τα windows . Ωραία. Αλλά λίγο πιο σαφής; Βλέπει δηλ. εξωτερικό USB και γράφεις εκεί το backup. Τώρα για restore: Tο boot cd βλέπει USB; Kαι μπορεί να ξεκινήσει το restore από εκεί; Αν ξέρει κανείς σίγουρα ας πει...
papayios Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Σιγουρα . Δυο χρονια τωρα με acronis και usb εξωτερικο δεν εχω χρειαστει format .
SL9S9 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Σιγουρα . Δυο χρονια τωρα με acronis και usb εξωτερικο δεν εχω χρειαστει format . Δεν καταλαβα ακριβώς τι εννοείς. Εμενα με ενδιαφερει αν το Acronis ή Ghost: 1. φτιαχνει IMAGE όλου του δισκου του pc σε εξωτερικό usb HD που έχει και άλλα αρχεία (προφανώς ΝΑΙ ε; ) 2. φτιαχνει bootable cd για να ξεκινήσεις αν τύχει να έχεις προβλημα (πχ virus) 3. και με ΑΥΤΟ το bootable cd να BΛΕΠΕΙ τον USB εξωτερικό δίσκο (δηλ.λειτουργούν τα usb) που μπορεί να έχει πολλά αρχεία, και να σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις το IMAGE που εφτιαξες και να το περάσει στον σκληρό δίσκο του pc σβήνοντας όλα τα άλλα αρχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.