Προς το περιεχόμενο

Ελαφρυ Picture Viewer??

christos43

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω για καποιο οσο το δυνατον πιο

ελαφρυ picture viewer. Δεν το χρειαζομαι για επεξεργασια, οποτε με ενδιαφερει

η ταχυτητα φορτωσης και μονο.

Αν παλι καποιος ξερει πως μπορω vα κανω tweaking στον default Windows Picture Viewer

μεσα απο τη registry, ας το αναφερει και αυτο.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

Yep. +1.

Ίσως πλέον να μην είναι το γρηγορότερο, δεν έχω ψάξει εναλλακτικό καθόλου εδώ και κάποια χρόνια που το χρησιμοποιώ. Όμως το γεγονός ότι δεν έχει κολλήσει/πετάξει «περίεργα» μηνύματα/εμφανίσει προβληματική συμπεριφορά ποτέ μα ποτέ, είτε σε Win2K/XP είτε σε Win9x παλιότερα, νομίζω λέει πολλά για την αρτιότητα του κώδικά του...

Δημοσ.
δεν έχει κολλήσει/πετάξει «περίεργα» μηνύματα/εμφανίσει προβληματική συμπεριφορά ποτέ μα ποτέ

Χτύπα να ανοίξεις ένα αρχείο με χαρακτήρα Unicode στη διαδρομή, να δεις ένα ωραίο μήνυμα. :-P Το οποίο, για να μην αδικούμε το IV, δυστυχώς ισχύει για πάρα πολλά προγράμματα...

To XnView που λένε τα παιδιά είναι πολύ καλό πρόγραμμα και ίσως προτιμητέο έναντι του IrfanView (ιδίως για όσους δεν έχουν συνηθίσει το κάπως ιδιόμορφο interface του IV) αλλά νομίζω ότι ως viewer το IV απλά δεν παίζεται.

Δημοσ.
Χτύπα να ανοίξεις ένα αρχείο με χαρακτήρα Unicode στη διαδρομή, να δεις ένα ωραίο μήνυμα. :-P Το οποίο, για να μην αδικούμε το IV, δυστυχώς ισχύει για πάρα πολλά προγράμματα...

Αυτό δεν είναι bug, απλώς missing feature. Υπάρχει ελπίς... :-P

• Members
Δημοσ.

Κι εγώ το Faststone Image Viewer χρησιμοποιώ και είμαι απολύτως ευχαριστημένος (ξεκόλησα επιτέλους από το βαρύ και με πολλές περιττές για μένα εφαρμογές, ACDSee).

Αν όμως θες κάτι ακόμα πιο ελαφρύ, υπάρχει το FastStone MaxView 2.0, το οποίο είναι lite έκδοση του Faststone Image Viewer. Δε χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις - είναι δωρεάν και έχει και portable έκδοση, που σημαίνει πως δεν χρειάζεται καν εγκατάσταση.

Το Picasa, που αναφέρθηκε, δε νομίζω πως θεωρείται image viewer, καθώς είναι περισσότερο πρόγραμμα για την οργάνωση των εικόνων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...