Lemuria Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Πηγα σημερα το πρωι στο ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ να ρωτησω αν πουλουν την εκδοση vista dsp απο μονη της χωρις την αγορα νεου συστηματος και αν χρειαζεται να αγορασω καποιο περιφερειακο οπως καποια sites ηδη ζητουν ...ειδα εδω μεσα 2 τετοιες αναφορες... Και πηρα ως απαντηση οτι στην ΕΛΛΑΔΑ και μονο σε σχεση με τις υπολοιπες Ευρωπαικες χωρες η microsoft επιτρεπει την πωληση των dsp εκδοσεων απο μονες τους χωρις την αγορα καποιου pc προκειμενου να πολεμησει την πειρατεια μιας και η Ελλαδα βρισκεται αυτην τη στιγμη στις πρωτες θεσεις πειρατειας λογισμικου της..... Οποτε καβατζωσα τα Vista Home Preimium....
Stavros_Ribo Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 XAXA να κι ένα πλεονέκτημα που έχεις όταν ζεις στην Ελλάδα.
SL9S9 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Καλά, και οι Ρουμάνοι έχουν πειρατεία. Αφού ευχαρίστησε και ο πρωθυπουργός τους τον Μπίλ που γίνονται όλα clopy και παει καλά η οικονομία λογισμικού! ΓΙΑΤΙ τέτοιες διακρίσεις; :mrgreen:
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Εννοειται...! Τρεχω κι εγω για την αποκλειστική ευκαιρια για τη χωρα μας.
trilos021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 χαχα...προσέλαβαν τον Λιακόπουλο στη Microsoft
Lemuria Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 βλακείες σου είπαν. οι ιδιοι παρανόμησαν. Φιλε δεν ειπαν βλακειες...ρωτησα στα κεντιρκα στην Μεταμορφωση και μου ειπαν οτι ισχυει...
smilefreeware Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Να γινόταν το ίδιο και με τις ντομάτες στη λαική. Αν δεν αγόραζε κανένας να δείτε που θα πήγαινε η ντομάτα. ΥΓ Γι αυτο μου τη δίνει η ΕΛΛΑΔΑΡΑ
kosmasgr Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 xaxaaaxaaxaxaxaxxaaxaxxaxxxaxaxaxaxxaaxx egw twra pou eriksa mia matia sto eshop poulane tin ekdosi me agora kainouriou ipologisti. alla mporeis na to paraggeileis me apostoli aythimeron. mallon mporoume na to paroume
Lemuria Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Αν εννοεις αυτο το link που αναφερει εδω http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCF.00598 σου λεω οτι ετυχε 2 μερες πριν την αγορασω απο πλαισιο να την παραγγειλω στο e-shop και τελικα την ακυρωσα (καθοτι χρειαζοταν να απουσιασω την επομενη μερα) και την στιγμη που την ακυρωσα ηταν στη φαση τιμολογηση των προιοντων...που σημαινει οτι μαλλον θα μου την εστελναν χωρις pc! Βεβαια βλακεια μου, την ακυρωσα και 2 μερες μετα αποφασισα να την αγορασω απο το ΠΛΑΙΣΙΟ....για ερωτηση πηγα με vista εφυγα...
andreaslfc Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Εγώ πάντως αγόρασα την vista ultimate 64bit oem από Αγγλία, γιατί δεν την έβρισκα εδώ, και μου την έστειλαν χωρίς να αγοράσω και κάτι άλλο μαζί.
tolis_01 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Ναι παιδια αυτο ειναι γνωστο κι απ την εποχη των xp. Οι DSP δινονται ετσι απλα. Προσωπικα δεν ξερω ατομο που να εχει παρει retail εκδοση των windows (αν και ολοι οι φιλοι μου τα έχουν "αγορασει" απο το γνωστο "μαγαζι" τα windows )
Lemuria Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Εμενα παντως (για το Πλαισιο Πειραια που αναφερω) οταν παλαιοτερα ειχα ζητησει τα xp pro sp2 dsp , μου ειχαν πει οτι δεν πωλουνται ξεχωρα παρα μονο με καινουριο pc.... βεβαια τα xp pro sp2 πουλουσαν περισσοτερο απο ο,τι τα vista τωρα και ισως να ειναι κοινο μυστικο ολων αυτο το θεμα με την αδεια της microsoft αλλα δεν ξερω παλι....μου φανταζει υποπτο ενα κατστημα με το κυρος του Πλαισιου να ρισκαρει κατι τετοιο....Και το κυρος το βασιζω στον πρωταγωνιστικο ρολο που εχει στην Αθηνα τοσα χρονια και στο καλο service του σε σχεση με αλλα καταστηματα.
HellasVagabond Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Τα Vista OEM πωλουνται απο την πρωτη μερα που κυκλοφορησαν απλα τα εξυπνοπουλια εδω δεν τα ειχαν βγαλει απο τα συρταρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.