Προς το περιεχόμενο

Lost Planet

xrest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το έβαλα κι εγώ επιτέλους. Αρκετά καλό μπορώ να πω. Θα περάσω μερικές μέρες παιχνιδιού. Δύο ερωτήσεις μόνο. Πώς διάολο πέφτω από κάποιο ύψος χωρίς να τσακιστώ; Εννοώ πώς βγάζει τον γάτζο να κρεμαστεί; Και δεύτερον... είναι όλοι οι "αρχηγοί" τόσο δύσκολοι; Έπαιξα την π΄ρωτη αποστολή και μου ζάλισε μέχρι να το τσακίσω. Η παλιοβρωμούσα!

Αν έχετε και κάνα tip ευπρόσδεκτο!

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μέρες δεν ξέρω αν θα περάσεις γιατί εγώ τελείωσα το campaign σε 9 ώρες σε Normal επίπεδο. Δες στο gamespot.com που έχει οδηγό για τις πίστες με χρήσμες πληροφορίες για τα bosses.

Δημοσ.

Lost Planet PC Patch Coming

Capcom will release a new features patch and a new multiplayer map pack on July 20th for the PC version.

A host of new features for Lost Planet PC will be released as an automatic downloadable patch on July 20th. The new features include new playable characters Frank West of Dead Rising fame, Joe a character from the Lost Planet storyline and one of Capcoms most beloved characters, Mega Man.

The download will also feature several new view modes including a Resident Evil 4 style view and a new Wide view option. Multiplayer mode has been updated and now includes a list of connected players for easy reference. A movie mode has also been added to the game which enables players to watch all the in-game story line cut scenes back to back.

In addition, PC Map Pack #1 will be available for free download on the same day and includes the following maps: Radar Field, a close quarters facility which is under construction and has a giant radar that provides a peak vantage point; Island 902, a sprawling Pacific-themed battlefield with several islands connected by bridges as well as vast underwater areas; Hive Complex, an abandoned mine with twisting tunnels and bridges set on a war-blasted mountain side; and Trial Point, a modern day office complex featuring a photorealistic backdrop of a busy city center. The total file size for PC map pack 1 will be 400 Mb.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

να άλλη μια με το σύστημα το δικό μου με όσο πιο μεγάλα setings μου επιτρέπει το παιχνίδι και ανάλυση 1024x768 28-40 fps με παραπάνω αναλύσεις πρέπει να ρίξω τα setings στο medium και δεν γουστάρω :mrgreen:

48370809yo2.jpg

Δημοσ.

erwtisi: pws ginetai epeidi einai 7gb to game na to kapsw alla se 2 cd. diladi na balw to prwto, na gemisei k meta na zitisei to deytero me tetoio tropo etsi wste sto setup na mou pei insert 2nd cd i kati tetoio.... ton tropo ton allo ton kserw... xyma ola se ena fakelo.. eyxaristw

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα ήρθε σπίτι ένα φιλαράκι και μου έφερε το παιχνίδι που προανέφερα στο τίτλο. Αρχικά νόμιζα ότι πρόκειται για τις γνωστές μούφες που μου φέρνει και ότι δεν θα είναι κάτι αξιόλογο. Δεν είχα διαβάσει τίποτα γι' αυτό το game και πραγματικά με το που το έβαλα δεν πίστευα στα μάτια μου! Τα γραφικά ήταν τέλεια!!! Ένα απίστευτο πράγμα... Πρώτη φορά έβλεπα κάτι τέτοιο. Μετά το Dirt ήρθε αυτό να με βάλει να αναρωτιέμαι που θα τα φτάσουν τα γραφικά!!!

Γρήγορα όμως μετά από τον ενθουσιασμό ήρθε η δυστυχία. Εκεί που έπαιζε ο φίλος μου και μου το έδειχνε το παιχνίδι πάγωσε και μαζί του επαναλαμβανόταν ο ήχος (κόλλησε και ο ήχος). Αναγκάστηκα σε ctrl+alt+del και πήγα ξανά στα windows. Μου είπε ότι και στο δικό του μηχανάκι το κάνει αυτό (c2d6600+8800gts320+2gb).

Προσπάθησα 4-5 φορές ακόμα να παίξω και σε ανύποπτο χρόνο το παιχνίδι μου κάνει ότι είπα. Επαναλαμβάνω ότι αυτό το κάνει και στο φιλαράκι μου με τη μόνη διαφορά ότι εκείνον τον πετάει κατευθείαν στα Windows.

Μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Υπάρχει κάποιο διορθωτικό patch μήπως?

Να δοκιμάσω να βρω το παιχνίδι και από αλλού και να το βάλω?

Δημοσ.

Φίλε μάλλον έχεις δίκιο. Το λένε και οι drivers....

Αν λυθεί θα σας ενημερώσω αύριο...

Θα ήθελα να ρωτήσω ακόμα, γιατί στο παιχνίδι φαίνεται σαν να είναι λίγο βαρύ το ποντίκι, παρόλο που έχω 45-55 fps με όλα στα max και ανάλυση 1600χ1050.

Σαν να είναι λίγο αργό... Είναι έτσι ή επειδή έχω τους παλιούς drivers?

Δημοσ.

Μπες στα options και πείραξε το Mouse Sensitivity (ή κάπως αλλιώς λέγεται,δεν θυμάμαι ακριβώς μιας και το έχω κάνει Uninstall). Λογικά το default είναι στο 4 οπότε ανέβασέ το και δοκίμασε ;)

Δημοσ.

Παλιέ μου φίλε το έφτιαξα! Μια χαρά... Επίσης όλα τα έβαλα 8Q και όχι 16 και πάει ακόμα πιο καλά...

ΑΝ θέλω να το παίξω σε dx10 μπορώ στα XP? Λογικά όχι ε? Δεν γίνεται να εγκαταστήσω το dx10....

Δημοσ.

Nope,δεν μπορείς. Το DX10 είναι αποκλειστικό προνόμιο των Windows Vista. Ενδέχεται ένα φιλόδοξο project μιας εταιρείας να μεταφέρει το DX10 στα Windows XP αλλά ακόμα είναι σε πολύ πρώιμα στάδια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...