Προς το περιεχόμενο

Lost Planet

xrest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ωραίο παιχνιδάκι. Δεν το είχα δει στο "χου-box". :P

Πράγματι με shadow quality high, κάτι παθάινει. Με medium είναι μια χαρά. :)

Ωραία τερατάκια, ειδικά οι "rolling stones". :P

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε εμένα πάντως δεν καταφέρνει να τρέξει για παραπάνω από καμιά δεκαριά δευτερα in game.Μετά κρασάρει ή κολλάει όλο το pc.Με τους προηγούμενους οδηγούς έβγαζε αναλύσεις μόνο για 720xκάτι ή 1080 και πάνω.:mrgreen:

Από το πολύ λίγο βέβαια που πρόλαβα να δω μάλλον έχει τα πιο ωραία γραφικά που έχω δει στο μπρίκι μου.

Σε τι βαθμό λεπτομέρειας και αληθοφάνειας φτάσαμε ε;

• Moderators
Δημοσ.
Σε τι βαθμό λεπτομέρειας και αληθοφάνειας φτάσαμε ε;

Αυτό λέμε κάθε χρόνο. :mrgreen:

Άντε να έρθουν το Crysis και το Unreal Tournament 3. :-D

• Moderators
Δημοσ.

Ακόμα ένα (ίσως σκόπιμα σύντομο) comparison dx9 με dx10 στο Lost Planet από hot hardware.

http://www.hothardware.com/News/DX9_vs_DX10_with_Lost_Planet/

πάντως την παραπάνω review, τη διαβάζεις και θλίβεσαι... εκτός και αν δεν έχει σκάσει ένα τσουβάλι ευρώ για dx10 κάρτα ακόμα. :P

Δημοσ.

Εμένα γιατί μου βγάζει error ότι και καλά δεν υποστηρίζει το σύστημά μου pixel shader 2.0; Αφού υποστηρίζει. Τελευταίοι directx περασμένοι.

Δημοσ.

Θέλει επίσης και SSE2 αλλά πουθενά δε το λέει :evil: Athlon, Barton και Sempron (οι παλιοί) λοιπόν αποκλείονται...

Δημοσ.

Πάντως σε 8800gts 320 σε xp πρέπει να έχει κάποια ασυμβατότητα.Σε μένα είτε με το που αρχίζει κάποιο επίπεδο βγάζει μήνυμα σφάλματος είτε αρχίζει κανονικά και κολλάει μετά από μισό λεπτό το πολύ.Το ίδιο έχω δει κάνει και σε άλλους.Κρίμας.

Δημοσ.

Σε Vista 64bit πετάει και έχεις και καλύτερα γραφικά λογω directx 10 έκδοσης.

Κάποιο πρόβλημα με drivers μάλλον θα παίζει που θα διορθωθεί για τα Χp με την συγκεκριμένη κάρτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...