Galis Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 πως ειναι τα γραφικα σε σχεση με το 9?Βλεπεις αρκετες διαφορες?Αξιζει?
plasma3d Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 mpa ta idia einai afou to game den einai gia dx10 einai ontos poli vari me auta edo mou pai giro sto 25 - 35 fps : epidi ego exo wide othoni kai den tin ipostirizi den ksero pia analisi na valo gia na fenete kalitera mipos kseri kapios ?? (i analisi tis othonis mou eina 1680 x 1050)
john2gr Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Στο gamespot to θάβουνε οι περισσότεροι. Τόσο απαιτητικοί είναι. Μια χαρα μεταφορά έγινε. Απορώ τι άλλο θέλανε. Να παίζει σε 6600 και χαμηλότερα συστήματα με full graphics. Το μόνο που έμεινε είναι να ικανοποιηθεί και το petition των χρηστών Pc να βγεί το Νba 2k8 επιτέλους για υπολογιστές. Μακάρι να γίνει και αυτό το θαύμα. Πάντως το Gears of war δεν το βλέπω σύντομα να βγαίνει. Κανένα νέο έχουμε? Η Capcom έχει κάνει λάκαμια στον κώδικα της και αυτό κάνει μπαμ. Με τον HDR στο Medium και με 8xFSAA το παιχνίδι είναι πιο ωραίο "overall" από HDR στο High με 4xFSAA. Και τέλος,δεν γίνεται το Crysis στο beta στάδιο όπως έχω ξαναπεί να τρέχει πιο γρήγορα (στις υψηλές αναλύσεις) και με καλύτερα γραφικά. Αυτό και μόνο δείχνει ότι κάτι παίζει.
frou-frou Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Από ότι φένεται δεν θα αργήσει ο καιρός που Pc kai xbox360 θα ενωθούν και θα δούμε πολλά τρελλά πράματα μαζί. Κάτι αχνοφένεται. Ίσως θέλει η Microsoft να χτυπήσει το playstation3 με αυτήν την συνεργασία.
ThrowDOWN Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 to epaiksa egw se dx10 molis termatisa tis 2 pistoules pou exei! basika mou arese para poly san game eth fwtos kalitero apo to infernal den to sizitame, grafika para poly wraia , to animation tou xaraktira poly kalo kai ayto, genika to game aksizei an kai bary arketa (to epaiza 1280 me ola full mono shadows sto medium kai itane playable mia xara) otan baleis shadows sto high petheneis sto gelio h' sta klamata analoga ton xaraktira :D ps.GIATI DEN MOU DOULEUEI TO FRAPS grrrr
p3tran Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Και μερικές εικόνες. Καλύτερο από το Χ360; Δεν ξέρω γιατί έχω καιρό να το παίξω. Μου φαίνεται πάντως ότι τα εφέ είναι περισσότερα ειδικά στην πίστα με το χιόνι. Επίσης είναι γνωστό ότι η X360 χρησιμοποιεί 2xFSAA και 4xAF σε ανάλυση 1280x720. Άλλες διαφορές δεν βλέπω πάντως. Όποιος έχει παίξει πρόσφατα και τις 2 εκδόσεις ας πει απόψεις: PS: 1280x960+8xFSAA+16xAF+Max Detail for DX9 (HDR set to Medium): Snow/Cave : 59/64 1280x960+4xFSAA+16xAF+Max Detail for DX9 (HDR set to High): Snow/Cave : 55/64 Η διαφορά μεταξύ High και Medium HDR είναι περίπου απειροελάχιστη (τουλάχιστον από όσο είδα). Οπότε ΙΜΟ αξίζει κάποιος να έχει στο Medium το HDR και να χώσει επιπλέον FSAA παρά να το έχει στο High. Κάποια μούφα στον κώδικα πρέπει να έχει κάνει η Capcom standard δεν ξερεις? ε να σου πω εγω! στις φωτο σου βλεπω χαμηλα textures στον χαρακτηρα και πολυ ασχημο blur. ειμαι σιγουρος οτι φταιει το pc σου. για ριξε καννα χιλιαρικακι εξτρα στο pc, βαλε drivers, τραβα κι ενα formatακι να ισιωσει και ισως τοτε να σου παιζει καλυτερα απο oτι επαιζε περσι σ'ενα core 360 των 299ε
littlelouievegos Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 δεν ξερεις? ε να σου πω εγω! στις φωτο σου βλεπω χαμηλα textures στον χαρακτηρα και πολυ ασχημο blur. ειμαι σιγουρος οτι φταιει το pc σου. για ριξε καννα χιλιαρικακι εξτρα στο pc, βαλε drivers, τραβα κι ενα formatακι να ισιωσει και ισως τοτε να σου παιζει καλυτερα απο oτι επαιζε περσι σ'ενα core 360 των 299ε YOU'D WISH.. Μαλλον δεν βλεπεις καλα ή δεν θες να δεις καλα.. Σε πληροφορω οτι σε texture resolution ειναι ανωτερο και το σημαντικοτερο much sharper στο pc.. Επισης κατω απο το D3D10 path κανει παπαδες το blur filtering και εχει και shadow quality πολυ ανωτερo απο την αντιστοιχη εκδοση για το XBOX360.. Eπισης το χιονι ειναι πολυ πιο πυκνο οι εκρηξεις πιο εντονες απο τις αντιστοιχες του xbox360.. HDR QUALITY ειπες? Αστο για του χρονου.. Η εκδοση για xbox360 μοιαζει με τα medium settings πανω κατω στο PC.. Και εκει που βγαζει στο sexbox 30fps εδω βγαζει στα αντιστοιχα 50+ Να μην σε παω σε AA/AF ετσι; Το μονο κακο ειναι οτι τα frames πεφτουν πολυ σε υψηλη αναλυση στο d3d10 path με ολα ενεργοποιημενα.. John τo προβλημα υφισταται στο d3d10 path και μονο.. Στο d3d9 path εχει γινει καλο port εκει που το παιχνιδι τα βρισκει σκουρα ειναι στο d3d10 path οταν ενεργοποιεις shadow quality/resolution/hdr στο high.. Προφανως δεν μπορεις να παρεις ενα d3d9 game και απλα να ανεβασεις το shadow complexity/resolution και να το βαφτισεις d3d10 version.. Ποσο μαλλον να περιμενεις να δουλεψουν ολα ρολοι σε ενα τοσο πρωιμο API.. Με τα ιδια περιπου settings οπως βλεπω την εκδοση για xbox360 under d3d9 βγαζει σχεδον τα διπλασια fps στην gtx.. Not bad huh?
john2gr Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Κάνει μπαμ ότι ειρωνεύεται και δεν μιλάει σοβαρά ρε συ. Μην τσιμπάς,μην τσιμπάς
p3tran Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 φυσικα και θα ειναι πιο sharper οσο ανεβαζεις αναλυση. εγω μιλησα για τα textures του χαρακτηρα και το ασχημο blur που βλεπω στο τελευταιο grab. δεν γραπωνεις εσυ καμια εικονα να δουμε πως παιζει σε σενα? μονο σε παρακαλω βαλτα settings με τροπο που να παιζει flawlessly, χωρις κανενα κοψιμο ή framedrop, οπως δηλ. τρεχει στο 360. edit: jonh μη μου χαλας το debate ;PppPP να και ενα screenshot απο την πτωχη εκδοση του 360
littlelouievegos Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 φυσικα και θα ειναι πιο sharper οσο ανεβαζεις αναλυση. εγω μιλησα για τα textures του χαρακτηρα και το ασχημο blur που βλεπω στο τελευταιο grab. δεν γραπωνεις εσυ καμια εικονα να δουμε πως παιζει σε σενα? μονο σε παρακαλω βαλτα settings με τροπο που να παιζει flawlessly, χωρις κανενα κοψιμο ή framedrop, οπως δηλ. τρεχει στο 360. edit: jonh μη μου χαλας το debate ;PppPP Δεν χρειαζεται να μου δειχνεις εικονες το εχω το game δω και καιρο στο sexbox μου ξερω πως ειναι .. Texture resolution kai screen resolution ειναι 2 διαφορετικα πραγματα.. Βασικη αρχη.. Και σαφως αναφερομουν σε texture resolution.. Ειναι εμφανες οτι οι εικονες εχουν τραβηχτει εν ωρα gameplay και δεν αποδιδουν την ποιοτητα των textures.. Τωρα που το ειδες εσυ το blur filter (ενα εφφε που θελει κινηση για να καταλαβεις την ποιοτητα του) απο στατικη εικονα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.. Εαν μπορεσω θα βαλω και screenshots μην μου ανησυχεις Αν και σου ειπα σε ιδια settings με το sexbox μου εχω ανετα 50+fps..
babogiallos32 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 παιδια καλησπερα και συγνωμη που διακοπτω την κουβεντα ξαφνικα εκει που επαιζα lost planet το pc παγωνει και μπορω να βγω μονο με τον task manager lostplanet_not responding)... παταω end task και το pc παθαινει black out και μου βγαζει ιερογλυφικα και το εξης μηνυμα: nv_4 driver has stopped working...please reboot the machine και η αναλυση ειχε πεσει στο 640x480... μετα κολλησε και εκανα hard reset..(system has recover from a serious error...) το ξαναβαζω τα ιδια...τωρα κολλαει ακομα και στα menu !!!! τι λετε? core 2 duo 6600 2gb ram asus p5b deluxe wifi evga 8800 gts 320mb raptor x 150gb enermax 500w Υποψιν οτι δεν μου εχει συμβει τιποτα αλλο περιεργο..(για ολα υπαρχει πρωτη φορα το ξερω) το demo ειναι το lost planet dx9 trial 385mb περιπου και τρεχω σε direct x 9.0c εχοντας κανει και update (αλλιως δεν ξεκινουσε καν...) uninstall_install το εκανα και αυτο...
littlelouievegos Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 παιδια καλησπερα και συγνωμη που διακοπτω την κουβενταξαφνικα εκει που επαιζα lost planet το pc παγωνει και μπορω να βγω μονο με τον task manager lostplanet_not responding)... παταω end task και το pc παθαινει black out και μου βγαζει ιερογλυφικα και το εξης μηνυμα: nv_4 driver has stopped working...please reboot the machine και η αναλυση ειχε πεσει στο 640x480... μετα κολλησε και εκανα hard reset..(system has recover from a serious error...) το ξαναβαζω τα ιδια...τωρα κολλαει ακομα και στα menu !!!! τι λετε? core 2 duo 6600 2gb ram asus p5b deluxe wifi evga 8800 gts 320mb raptor x 150gb enermax 500w Υποψιν οτι δεν μου εχει συμβει τιποτα αλλο περιεργο..(για ολα υπαρχει πρωτη φορα το ξερω) το demo ειναι το lost planet dx9 trial 385mb περιπου και τρεχω σε direct x 9.0c εχοντας κανει και update (αλλιως δεν ξεκινουσε καν...) uninstall_install το εκανα και αυτο... Ναι και εμενα σταματησε μια φορα στο d3d10 ομως, να δουλευει ενα dll file και δεν μπορουσα να το παιξω (εγινε μαυρη η οθονη) αν δεν εκανα ξανα restart.. Γενικοτερα ομως δεν εχω προβληματα και ουτε οταν εκανα restart μου ειχε χαλασει την αναλυση.... Καποιο bug συνεργασιας του driver με τον κωδικα του παιχνιδιου πρεπει να ειναι.. Οπως και να εχει σιγουρεψου οτι εχεις αυτο
liopyr Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 κάρτες που δεν υποστηρίζουν dx10 μπορούν να το παίξουν???
john2gr Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Yeap αλλά πρέπει η κάρτα σου να υποστηρίζει SM3.0. Ο frou-frou στην προηγούμενη σελίδα έχει δώσει τα specs,check-αρε τα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.