outlaw star Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Ρε αγόρια.. Τι καλό είχε το πρώτο Lost Planet? Το είχα βάλει να το παίξω (λίγο όμως) και το είχα βαρεθεί αν θυμάμαι καλά και το έβγαλα.Στην εξέλιξή του τι ακριβώς το κάνει ξεχωριστό? ---------- Προσθήκη στις 06:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 06:32 ---------- Ρε αγόρια.. Τι καλό είχε το πρώτο Lost Planet? Το είχα βάλει να το παίξω (λίγο όμως) και το είχα βαρεθεί αν θυμάμαι καλά και το έβγαλα. Στην εξέλιξή του τι ακριβώς το κάνει ξεχωριστό? hey 2 times the same message?at 6.39 in the morning?μάλλον ήπιες παραπάνω χτες..τι είχε?ανελέητο shooting,πολύ όμορφα γραφικά και εντυπωσιακά bosses:-D..σίγουρα πάντως δεν ήταν απο τα παιχνίδια που το έπαιζες για το story του
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 αν θυμάμαι ήταν και από τα πρώτα games που υποστηρίζαν 4 core?
konstantinos77 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Για μενα δεν ηταν και κατι το ιδιαιτερο απο γραφικα .Τα bosses (ορισμενα ) αξιζαν .Την αραχνη ακομα την καταριεμαι επειδη μου εβγαλε το λαδι
dkmaster Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Γυαλιστερά γραφικά είχε τίποτα παραπάνω για μένα. Το παράτησα μετά το πρώτο boss.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 4 core? Ντάξ ρε Thresh το ακούσαμε, δεν θυμάμαι να μου είπε και πολλά όμως σαν αποτέλεσμα.. Για μενα δεν ηταν και κατι το ιδιαιτερο απο γραφικα. Γυαλιστερά γραφικά είχε τίποτα παραπάνω για μένα. Το παράτησα μετά το πρώτο boss. Τα παραπάνω παρατήρησα/έκανα και εγώ.. απλά μιας και το παρουσιάζατε σαν υπέρτατο τίτλο και περιμένετε έτσι το sequel είπα μην έκανα τη μα_ακία που πήγα να κάνω στο Jericho. (Έπαιξα για κάνα τέταρτο πριν ψοφήσω στο Story -ένα απλό machinegun κουβαλούσα και τίποτα άλλο- και το έκλεισα από βαρεμάρα. ΠΑΛΙ καλά που ξαναμπήκα, ψόφησα και κατάλαβα ότι το Game είναι ένα από τα καλύτερα του είδους) hey 2 times the same message?at 6.39 in the morning?μάλλον ήπιες παραπάνω χτες Ναργιλές γεμισμένος από ούζο και buffs. 5 κάρβουνα. Πάλι καλά να λες που postαρα..
john2gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 It was FUN Είχε τρελά γραφικά, πανέμορφα cut-scenes, πολύ δράση, αξιόλογο voice acting (ε ναι, να τα βάλουμε όλα μέσα. Γιατί υπάρχουν και κάτι Infernal και Dark Sector που ναι μεν είναι καλά παιχνίδια, έχουν όμως ένα voice acting για τα μπάζα) ο χειρισμός του χαρακτήρα δεν suck-άρε όπως σε άλλα third persons και σου έδινε την ελευθερία να κάνεις βουτιές, να πηδήξεις, να χρησιμοποιήσεις τον χάντζο (έπαιζες ρε παιδί μου, δεν περιοριζόσουν), έξυπνη ιδέα με την θερμότητα που είχε νόημα στο μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας, το Mech είχε την φάση του και δεν σου έβγαζε την πίστη, ωραίες μάχες με τα bosses, ποικιλία επιπέδων και όπλων, normal χρονική διάρκεια κι ένα τυπικό σενάριο με μερικές εκπλήξεις. Δηλαδή τι άλλο θέλατε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 for the record βελτιωνόντουσαν αρκετά οι επιδόσεις αν είχε κάποιος 4core...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 for the record βελτιωνόντουσαν αρκετά οι επιδόσεις αν είχε κάποιος 4core... Seriously, κόφτο με τον 4core.. It was FUN Είχε τρελά γραφικά, πανέμορφα cut-scenes, πολύ δράση, αξιόλογο voice acting (ε ναι, να τα βάλουμε όλα μέσα. Γιατί υπάρχουν και κάτι Infernal και Dark Sector που ναι μεν είναι καλά παιχνίδια, έχουν όμως ένα voice acting για τα μπάζα) ο χειρισμός του χαρακτήρα δεν suck-άρε όπως σε άλλα third persons και σου έδινε την ελευθερία να κάνεις βουτιές, να πηδήξεις, να χρησιμοποιήσεις τον χάντζο (έπαιζες ρε παιδί μου, δεν περιοριζόσουν), έξυπνη ιδέα με την θερμότητα που είχε νόημα στο μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας, το Mech είχε την φάση του και δεν σου έβγαζε την πίστη, ωραίες μάχες με τα bosses, ποικιλία επιπέδων και όπλων, normal χρονική διάρκεια κι ένα τυπικό σενάριο με μερικές εκπλήξεις. Δηλαδή τι άλλο θέλατε; Καλύφτηκα..
personGR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Τα παραπάνω παρατήρησα/έκανα και εγώ.. απλά μιας και το παρουσιάζατε σαν υπέρτατο τίτλο και περιμένετε έτσι το sequel είπα μην έκανα τη μα_ακία που πήγα να κάνω στο Jericho. (Έπαιξα για κάνα τέταρτο πριν ψοφήσω στο Story -ένα απλό machinegun κουβαλούσα και τίποτα άλλο- και το έκλεισα από βαρεμάρα. ΠΑΛΙ καλά που ξαναμπήκα, ψόφησα και κατάλαβα ότι το Game είναι ένα από τα καλύτερα του είδους) Όσον αφορά το Lost Planet ούτε εγώ ενθουσιάστηκα, ίσως γιατί το έπαιξα στο 360 και δεν με βόλευε ο χειρισμός... Όσον αφορά το Jericho, περίμενω με αγωνία το sequel. Άντε Barker,τι κάθεσαι...
outlaw star Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 It was FUN Δηλαδή τι άλλο θέλατε; καλύτερο story(σε ορισμένες περιπτώσεις δεν έβγαζε και πολύ νόημα) και να μπορώ να κοιτάω κατακόρυφα προς τα πάνω κατά τα άλλα μια χαρά game είναι..όσο για τα γραφικά εμένα ακόμη και σήμερα μου φαίνονται πολύ όμορφα(2,5 χρόνια μετά ε)..πόσα είναι τα παιχνίδια αυτού του είδους που έχουν σήμερα καλύτερα? @thresh νομίζω ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι που εκμεταλλευόταν 4 cores http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2quad-q6600_8.html#sect0 τρελή διαφορά στις επιδόσεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 thnx outlaw star (οεο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.