Προς το περιεχόμενο

Lost Planet

xrest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η διαφορά αξίζει. Έχουν προσθέσει με το νέο patch καλύτερο Motion blur, depth of field,κλασικά υπάρχουν τα soft shadows ενώ πρόσθεσαν και fur shading (τρίχωμα) σε αρκετούς αντιπάλους που τους κάνει πιο ωραίους :P

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

paidia kapoios na mou steile (i na anebasei sto rapidshare) an ginetai ena save apo tin ekti pista kai meta giati otan eixa ftasei se ayto to shmeio ekana format xwris na kratisw to save kai den thelw na to paizw pali apo tin arxi k oute na xrisimopoiisw kwdikous... opoiadhpote boitheia tha tin ektimousa para poly.... :-(

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια εγκατεστησα το 1.4 patch και μου σβηστηκαν τα save και επειτα διαβασα για καποιο bug οπου οταν μπαινεις στα pc settings σου δημιουργει νεο αρχειο και χανονται τα saves.

Τωρα τι μπορω να κανω?Νεο patch που υπαρχει?

http://blogs.capcomusa.com/blogs/news.php/2007/08/20/new_lost_planet_patch

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Steam Weekend Deal

4.99 ευρώ το Lost Planet για το Σαββατοκύριακο ;)

http://store.steampowered.com/app/6510

αν ήταν το colonies....να σε ρωτήσω και 2 πραγματάκια john επι της ευκαιρίας για το steam...πες ότι εγώ αγοράζω ένα παιχνίδι απο steam και ξεκινάω να το κατεβάζω...αν κλείσω το pc ενώ κατεβάζω(ή αν μου το κλείσει η ΔΕΗ...) μετά συνεχίζει κανονικά να υποθέσω απο εκεί που σταμάτησε??και το δεύτερο μπορώ να το γράψω σε δισκάκι??(εδώ να υποθέσω ότι η απάντηση είναι όχι:P)

Δημοσ.

Συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε και μπορείς να το γράψεις σε δισκάκι. ΑΛΛΑ για να παίξει σε άλλο PC θα πρέπει εννοείται το άλλο σου PC να έχει το Steam και να είσαι συνδεμένος με τον λογαριασμό σου :P

Δημοσ.
Συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε και μπορείς να το γράψεις σε δισκάκι. ΑΛΛΑ για να παίξει σε άλλο PC θα πρέπει εννοείται το άλλο σου PC να έχει το Steam και να είσαι συνδεμένος με τον λογαριασμό σου :P

ευχαριστώ ρε φίλε για την πληροφόρηση :-)

Δημοσ.

Σχετικό - άσχετο, εξ αφορμής του trailer για το Lost Planet 2 έψαξα για το Lost Planet και κατέβασα το demo (το demo για DX10, επιτέλους μπήκε σε εφαρμογή και ένας από τους 2 λόγους που πήρα Vista και 4870 ;) ) και μου άρεσε για ένα "time-passing" παιχνιδάκι, δηλαδή μέχρι να βγει το BC2 ή/και το Section 8. Δεν έχει καμιά ουσιαστική δυσκολία βέβαια, άλλα μου θύμισε τα παλιά ηλεκτρονικά (αν θυμάστε), με nests που έβγαζαν χιλιάδες τεράτα (και έβγαζαν χιλιάδες για να χάνεις εύκολα και να τα ταίζεις 100ρικα :-( ), άλλα σε πιο "ρεαλιστική" έκδοση.

Το colonies edition τι είναι; Κάτι σαν το 2142 Deluxe Edition; Λέω να το χτυπήσω, 10 ευρώ κάνει πλέον :-D. Για XBOX port και για 10 ευρώ, νομίζω καλά είναι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω ποτε δεν καταφερα να το τερματισω... κρασαρει συνεχεια στην 1 πιστα αφου νικησω το τερας με το bot στο loading screen.. τι πρεπει να κανω για να δουλεψει?? οση ωρα και να περιμενω δεν ξεκολλαει απο το loading ... καμια ιδεα???

εχω το colonies edition

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε αγόρια.. Τι καλό είχε το πρώτο Lost Planet? Το είχα βάλει να το παίξω (λίγο όμως) και το είχα βαρεθεί αν θυμάμαι καλά και το έβγαλα.

Στην εξέλιξή του τι ακριβώς το κάνει ξεχωριστό?

---------- Προσθήκη στις 06:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 06:32 ----------

Ρε αγόρια.. Τι καλό είχε το πρώτο Lost Planet? Το είχα βάλει να το παίξω (λίγο όμως) και το είχα βαρεθεί αν θυμάμαι καλά και το έβγαλα.

Στην εξέλιξή του τι ακριβώς το κάνει ξεχωριστό?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...