Προς το περιεχόμενο

Lost Planet

xrest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ το τερμάτισα σε δύο μέρες!

Σε 1680x1050 με όλα στο max και 8Q όλα από 20-60+ frames...

Φίλε το 22άρη Wide είναι για παιχνίδια ότι πρέπει!!!! Πραγματικά είναι εμπειρία!!!

Είχα χρόνια να δω τόσο καλό game... Είναι Arcade με πολύ καλά γραφικά!!!

Το μόνο κακό με αυτά τα παιχνίδια είναι ότι επειδή έχουν τρομερά γραφικά σε κάνουν να βλέπεις όλα τα άλλα απλά μέτρια!

Τα γραφικά του είναι ίδια με τα εισαγωγικά video που βλέπαμε και βλέπουμε στο Playstation2.

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το παρανοϊκό που έχει συμβεί με το παρόν παίγνιο είναι ότι τις ελάχιστες φορές που δουλεύει το multi στο steam είναι πιο πολλές οι "μπανάνες" από τους "κύριους". Δεν θα το αγόραζα με τίποτα original καθώς και κακογραμμένο να μην ήταν προβλέπεται να φάνε μπάνια πολλοί που δεν φταίνε σε τίποτα...

Δημοσ.
Το παρανοϊκό που έχει συμβεί με το παρόν παίγνιο είναι ότι τις ελάχιστες φορές που δουλεύει το multi στο steam είναι πιο πολλές οι "μπανάνες" από τους "κύριους". Δεν θα το αγόραζα με τίποτα original καθώς και κακογραμμένο να μην ήταν προβλέπεται να φάνε μπάνια πολλοί που δεν φταίνε σε τίποτα...

Ναι το έχω ακούσει ότι παίζει πρόβλημα με το online...

Eγώ πάντως δεν μπορώ να παίξω online καθόλου... Πουθενά δεν λέει Steam...

Δημοσ.

το κατέβασα, αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω... :-(

Account έχω... Μπαίνω με το acc μου και πατάω refresh και βγάζει διάφορους servers...

Δημοσ.

Η γνήσια έκδοση δεν σε αφήνει να κάνεις εγκατάσταση το παιχνίδι χωρίς το Steam. Άρα αφού δεν το είχες στο PC και το κατέβασες το πρόγραμμα,λογικά έχεις κάποια κόπια έκδοση. Μην δοκιμάσεις με τίποτα να παίξεις γιατί ενδέχεται να ban-αριστείς :P

Δημοσ.

lol!!!! egw giati stis rythmiseis toun koumpiwn mou bgazei olo gia xbox??? sto pc to paizw. k me to pou mpainw sto menu mou leei mono start k quit kai oxi pc settings opws s'allous....

ginetai na paizw ekdosi xbox sto pc??? i einai kati allo?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις το τερμάτησα και εγώ. Με 8800 gts, ανάλυση 1280 χ1024 και κάτι λίγα φίλτρα, είχα 60 ως 100 fps. Να πω ότι τα γραφικά του είναι φανταστικά, καλούτσικο στορυ, όχι τίποτα τρελό και από τις καλήτερες εκρήξεις που έχω δει ποτέ. Πραγματικά αληθηνές. Εκεί ήταν όλα τα λεφτά. Ο ήχος και η μουσική όχι τίποτα το ιδιαίτερο και το παιχνίδι διαρκεί λίγο. Ο χειρισμός του είναι πολύ καλός. Γενικά θα το χαρακτήριζα μέτριο, που αξίζει όμως να το παίξεις.

Δημοσ.

Isaia alazi to "blur" h kalitera to motion kathos kinite h eikona me to dx10 theoritika kai oi skies + 1-2 mikropragmata sto fotismo (mi sou pw oti theli gero mati) antitheta blepis ta frame na peutoun katakorifa se sxesi me tin dx9 ekdosi xwris profani logo..an to exeis eukero dokimaseto apo periergia. egw protimw to dx9 mono to motion einai esthito kai kapos endiaferon..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...