Modkiller Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Πaιδιά έχω φάει τρομερό κώλυμα με το game, είναι καταπληκτικό..,. Είναι όμως και λίγο σπασαρχ@@@@ Είμαι στο σκουλίκι που σκότωσε τον πατέρα μου και οδηγάω ένα πολύ εξελιγμένο vs... Το σκουλίκι έχει απο κάθε πλευρά 4 "μάτια" τα οποία όταν τα φάω μου βγάζει και 4 "μάτια" στο κεφάλι. Τα τρώω και αυτά και όμως στο τέρας μένει λίγο ενέργεια ακόμα και δεν μπορώ να το φάω... Ξέρετε το κόλπο ή έχετε κανά κωδικό για άπειρη ζωή? PLEASE HELP θα τα σπάσω όλα!!!
ThrowDOWN Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 nomizw sto kentro sto kefali tou meta xtipas kai pethenei , einai ligo diskolo alla kapws etc thimame to eixa bgalei
Modkiller Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Τελικά το πέρασα είναι έτσι όπως είπες! Η πλάκα είναι ότι όσοι μου απαντάνε κοιτάω την υπογραφή τους, για να δω το αναμενόμενο... GTX...
takos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Η πλάκα είναι ότι όσοι μου απαντάνε κοιτάω την υπογραφή τους, για να δω το αναμενόμενο... GTX... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: to GS den sou kani:mrgreen:, uparxoun poromenoi me GtX den 8a mineis paraponemenos:D.
Modkiller Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Πριν από την GTX είχα την 7900GT! σπέρνει ξ κάρτα!!! Βέβαια δεν την είχα με c2d, αλλά με am2 4000+
john2gr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Στις 16 του μηνός θα γίνει διαθέσιμο το νέο patch του Lost Planet που θα προσθέτει fur shading,καλύτερο depth of field και motion blur για το DX10. Για τα παραπάνω εφέ θα αξιοποιηθεί ο Geometry Shader του DX10. Επίσης την ίδια ημερομηνία θα κυκλοφορήσουν τα PC Map Pack2 και Χ360 Map Pack3
Modkiller Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Το τερμάτισα! Τρομερό παιχνίδι! Πραγματικά ρε παιδιά το παιχνίδι με ταξίδεψε σε εποχές όπου ήταν βαρύς χειμώνας, έξω έβρεχε και εγώ ήμουν στο εξοχικό μου στη Λούτσα και ένας φιλαράκος ερχόταν από Ηλύσια και παίζαμε στο Playstasion, το ένα τότε, το Metal Gear Solid... Σαν Gameplay δεν μοιάζει πολύ με το Metal Gear, αλλά τα Robot (VS) είναι ίδια με το robot Metal Gear. Λογικό από τη στιγμή που είναι Ιαπωνικό. Επιτέλους ένα παιχνίδι που γούσταρα... Το Fear τρομερά γραφικά και αυτό, αλλά μετά από ένα σημείο κουραστικό. Το Quake κλασσικό όπως πάντα... To Lost Planet έχει κάτι από παλιά Arcade που σε κάθε πίστα είναι και ο αρχηγός... Χρόνια είχα να παίξω κάτι ανάλογο. Όλο κοιτάνε τις υφές και τις χίλιες δυό άλλες βλακείες και το game είναι πατάτα... Μπράβο στην ομάδα του Lost Planet...
john2gr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Διαθέσιμο στο Steam το νέο patch του Lost Planet . Προσθέτει fur shading,καλύτερο depth of field και motion blur για το DX10. Για τα παραπάνω εφέ θα αξιοποιηθεί ο Geometry Shader του DX10. Επίσης στο patch συμπεριλαμβάνεται το PC Map Pack2
Modkiller Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Όσοι το παίζουν σε DX9 δεν χρειάζεται να το βάλουν?
john2gr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Προσθέτει chat στο Multiplayer μέρος. Ριζικές αλλαγές δεν υπάρχουν αλλά αφού το παιχνίδι τρέχει μέσω του Steam καλό είναι να το αφήσετε να κάνει το Update του για να έχετε και τις extra πίστες
isspro Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 pws pidaei o magas sta plagia kanodas toumpa????
john2gr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Το demo έχει. Το έβγαλαν όμως από την final version (ένας Θεός ξέρει γιατί). @isspro νομίζω με shift + space. Δεν θυμάμαι γιατί το έχω κάνει uninstall εδώ και κάτι μέρες
isspro Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 paidia to game apaixto!!! apla ta pragmata... update provlepetai?? to game to exw copya opote ypothetw online den mporw, swsta? a k poses einai oi pistes? to paizw normal kai eimai stin 6h... full ola me gtx kai exw meinei kollimenos stin othoni!!!! perimenw kai 24" telos tou mina gia pro k tetoia giati me tin 17" den palevetai, megali talaipwria... KALO KAPSIMO!!! opoios exei gtx thelw edypwseis!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.