Προς το περιεχόμενο

"Εξασφαλισμένα" Megabits !!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τον Νοέμβριο του 2006 έως τον Ιανουάριο του 2007 το περιοδικό PC WORLD διεξήγαγε την πρώτη και μεγαλύτερη (4.000 χρήστες) πανελλαδική έρευνα για τις πραγματικές ταχύτητες του ADSL.

Αποτελέσματα :

* 10% το ποσοστό των συνδέσεων 2 Μbps που καταφέρνουν να ξεπεράσουν το 1,5 Mbps

* 2/3 των μετρήσεων στο 1 Μbps στην Θεσσαλονίκη δεν καταφέρνει καν να αγγίξει τα 350 Κbps

* 4% ... μόλις το ποσοστό των μετρήσεων που ξεπέρασαν το 80% της ονομαστικής απόδοσης στο 1 Μbps. Η συντριπτική πλειονότητα τους προήλθε από την Αττική.

* 27% των μετρήσεων στις συνδέσεις των 2 Μbps δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την ταχύτητα 768 Κbps

Επιδόσεις Θεσσαλονίκη

Ταχύτητα Πραγματική Ταχύτητα

768 Κbps 439 Κbps

1 Μbps 470 Κbps

2 Μbps 1024 Κbps

Επιδόσεις Αθήνα

768 Κbps 509 Κbps

1 Μbps 603 Κbps

2 Μbps 1123 Κbps

Επιδόσεις ανά ISP

Forthnet 768 Κbps 492 Κbps

1 Μbps 576 Κbps

2 Μbps 1024 Κbps

HOL 768 Κbps 444 Κbps

1 Μbps 536 Κbps

2 Μbps 789 Κbps

OTENET 768 Κbps 489 Κbps

1 Μbps 545 Κbps

2 Μbps 968 Κbps

TELLAS 768 Κbps 477 Κbps

1 Μbps 564 Κbps

2 Μbps 1114 Κbps

VIVODI 1 Μbps 563 Κbps

2 Μbps 1256 Κbps

Δημοσ.

Αραγε υπαρχει εστω και ενας που να εχει 1Mbit συνδεση και να κατεβαζει με 128, δλδ με το maximum που μπορει να κατεβασει με αυτη τη συνδεση;

Δημοσ.

Εγω παντως με otenet κατεβαζω με 210-205 kb/s με 2Mbit συνδεση, ειμαι αθηνα στο κεντρο του ιπποδρομου

Δημοσ.

εγώ με 1mbps κατεβάζω 1,5 βδομάδες τώρα με 95κβ. Πριν τη Μ.βδομάδα κατέβαζα με 20κβ. Πιστεύω ότι έχει να κάνει με αυτές τις αναβαθμίσεις που ανακοίνωσε ο οτέ ότι ξεκίνησε.

Δημοσ.
με 128 δεν γίνεται να κατεβάζει λόγω overheads ;)
Τι εννοεις;

Εγω μεχρι 113 κατεβαζω σταθερα.

• Moderators
Δημοσ.

Εδω με Vivodi 1mbit μεσω ΑΡΥΣ 110-115 σταθερα οταν εχει ντερτια, 80-90 τις περισσοτερες φορές και 60-70 οταν ειναι πιταρωμενο το δικτυο.

Δημοσ.

Κι όμως εγώ κατέβαζα με 128 σταθερά για ένα τέταρτο.1024 κbs οτενετ Θεσσαλονίκη(Σίνδος).Πιστέυω πως είμαι από τους τυχερούς.Πάντως το upload έτσι και δουλεύει full σακατεύει το download.Για αυτό netlimiter for the win και ρυθμισμένο στα μισά του ονομαστικού upload μας.Συνήθως το download μου από σελιδες κυμαίνεται από 89-110 Kbs από http.Στο http://www.speedtest.net χτυπάω πάντα πάνω από 880 με ping 129 στο Λονδίνο.

Δημοσ.

paidia ego meno saloniki kai exo forthnet edo kai 5 mines kai kati kai se ligo teliono to eksamino kai nas sas po tn alitheia den exo kseperasei to 512 eno exo 1 mb den ksero ti na po

kapios tropos uparxei na kanoume kamia minisi omadiki den paei allo

mas douleuoun allo plironoume allo exoume

fantasteitai na pate se ena diskadiko na parete ena cd kai na sas dosoun cd sigle malakia den einai i na min exei mesa to bibliaraki tou

ouf den mporo allo

Δημοσ.
paidia ego meno saloniki kai exo forthnet edo kai 5 mines kai kati kai se ligo teliono to eksamino kai nas sas po tn alitheia den exo kseperasei to 512 eno exo 1 mb den ksero ti na po

kapios tropos uparxei na kanoume kamia minisi omadiki den paei allo

mas douleuoun allo plironoume allo exoume

fantasteitai na pate se ena diskadiko na parete ena cd kai na sas dosoun cd sigle malakia den einai i na min exei mesa to bibliaraki tou

ouf den mporo allo

ενώ όταν ζητάς 1 κιλό ψωμί και σου δίνουν ας πούμε 750 γραμμάρια κάθεσαι με μια ζυγαριά ακριβείας και μετράς πόσα θέλει ακόμα και του κάνεις φασαρία!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...